Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Tudnátok olyan megbízható helyet ajánlani ahol kormány bőrözést vállalnak, és minőségi munkát végeznek?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Tudnátok nekem olyan megbízható céget ajánlani, ahol kormány bőrözést csinálnak?
Árban se legyenek elszállva azért....THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
A gépjármű adónak meddig kellene megérkeznie? Nekem időben megjött, de fateromnak semmi. Vagy ez mindenkinek eltérő? Lehet én vagyok vak, de nem találom a kérdésemre a választ.
THX
-
Predator2
addikt
Nagyon belejöttem a kérdezésbe.
Van olyan ajánlott eszköz, otthoni felhasználásra, amivel ellenőrizni tudnám az autóm és a motorom fékfolyadékának állapotát?
Ezek a ceruzateszterek amit a Bárdi is árul, jók lehetnek?
THX
-
Predator2
addikt
Sikeresen kifizettem az adót.
Még valami:
Érhet bármilyen hátrány, hogy az új műszaki vizsgával megvárom a vészhelyzeti idő lejártát?
Most jár le (járna le) a műszaki március 17-én.
THX
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
-
Predator2
addikt
Helló
Megjött a értesítés, hogy 2022-ben mennyi gépjármű adót kell fizetnem.
Ti egyben rendezitek a két félévet, vagy külön-külön. Lehet egyáltalán egyben kifizetni?
Köszönöm a választ előre is.
-
Predator2
addikt
válasz Reggie0 #5533 üzenetére
Kíváncsi leszek, de nagyon azt érzem, hogy ezt benéztem.
90km/h helyett 105-110-el mentem sajnos.Mindkét irányban mérnek a mozgó/mobil trafik?
-
Predator2
addikt
Helló
Mennyi idő szokott lenni, amíg kiküldik a gyorshajtási bírságot?
Hány napnak kell eltelnie ahhoz, hogy "megússzam"?Thx
-
Predator2
addikt
Helló
Hobbi célra de mégis normális krokodil emelőt szeretnék vásárolni. Kértem ajánlatot a Bárditól és az Unixtól is.
Ezt írtam nekik:
Tisztelt címzett!
A segítségüket kérném, hobbi célra szeretnék egy krokodil emelőt vásárolni, Renault Thalia autómhoz.
1.5T verzió nekem elég lenne. Hosszú évekre tervezek vele, de árban ne legyen elszállva. A sok garancia előny. 20.000Ft-nál nem szánnék rá többet.
Mely gyártót és azon belül mely terméket ajánlanák nekem?Köszönöm a segítséget előre is.
Melyiket vennétek, vagy esetleg mást?
THX>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Netflix
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest