Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Most nem konkrétan erre az esetre gondoltam. Nap mint nap találkozom olyannal, aki az üres körforgalom előtt megáll és végig látom a fejét, hogy csak megállás után néz körbe. Ugyanez jól belátható kereszteződésnél. Mások út szélén álló autót úgy kerülnek ki, mintha kilépett volna valaki váratlanul. Vagy éppen felnéztek.volna a telefonjukból utolsó pillanatban, de ne legyek gonosz.
De ma is volt egy jó példa. Megy elöttem egy papucs valami (ez a személyautóból csinálunk dobozost kivitel), nem látok át rajta, maradok mögötte lakott területen, úgyis mindjárt kimegyünk a faluból. Egyszercsak lassít, lassít, már 20 alatt vagyunk, már kikukucskáltam, hogy nem-e meg akar állni index nélkül és akkor kikerülöm mert úgysem jön szembe senki, erre nyom egy bal indexet és kikerüli a biciklist. Falu, feleslegesen hosszú bejárók, sehol egy keresztutca és sehol semmi más akadály. Se autó se semmi. Most vagy a bácsi kacsázott a biciklivel vagy bamba volt az elöttem menő. De a bácsika hót nyugalommal és teljesen stabilan tekert amikor megelőztük, nem úgy nézett ki mint aki elötte kacsázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...