Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
Nekem nem tapadt fel a fólia, se elöl, se hátul (Toyota Corolla Cross). 70mai A810 gyári fóliával akartam felrakni, előtte természetesen lepucoltam a szélvédőt, de a kamera súlya lehúzta, szinte rögtön. Hátul a kicsi RC12-t se tudta megtartani
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
sambenez
Topikgazda
Le kellett vennem a kamerát szélvédőcsere miatt. Ugyanazzal a statikus fóliával raktam vissza, és tartja most is. Pedig egy részen vissza sem tapadt a fólia.
Azért nem jó az SD kártya mert szerintem hamis. Hidd el az eredeti EVO plus tudja sebességben ami egy ilyen kamerának kell, csak az extrém körülmények miatt javasoljuk az endurance kategóriát.
[ Szerkesztve ]
-
Impair1980
aktív tag
Sambenez forumtárs ajánlotta!
Akkor visszaküldöm EMAG-on és rendelek egy PRO Endurance-ot!
Egyébként MAI70 a500s-be akarom betenni! Egy noname kínai 32GB-ossal most megy.
Ez megfelelő lehet?[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Szerintem mindegyik elindul automatikusan és le is áll. A direkt bekötés akkor kell igazán, ha akarsz parkoló megfigyelési módot, illetve, ha zavar ha állandóan van valami a szivargyújtóban. Szerintem aa legtöbb kamera tud már hátsó kamerát is kezelni.
Extra szolgáltatások, pl. felhőbe menti a videókat, bármikor el tudod érni, LTE modem, ezt szintén el tudod érni bárhonnan (azt hiszem az 70mai A810-hez is van LTE kiegészítő), stb. A drágább kameráknál a plusz szolgáltatásokat fizeted meg, képminőségben nem feltétlenül jobbak a középárasoknál.
Nézz meg egy drágább BlackVue kamerát mondjuk egy A810-el, és akkor tudni fogod, mik az extra szolgáltatások.
-
at11
aktív tag
Nyugodtan lehet rögzíteni, rendőrségnek, biztosítónak elküldeni, átadni. Közzétenni nem szabad a youtube-on pl. Ha valakinek jó a memóriája, nem jegyezheti meg a rendszámokat, mert GDPR? Haha A rendőr, ha helyszínel, nagyon örül a kamera felvételnek, mert attól kezdve nincs vita, nincs sumákolás, könnyebb az ő dolga is.
-
sambenez
Topikgazda
Nem egy ördöglakat, ha kilépsz a FB buborékból azonnal ott a megoldás.
bpiautosok.hu Írd meg nekünk -
tomazin
veterán
Azert is javasoltam oket, mert nekik van gyakorlatuk abban hogy mi az ami a rendorseg ingerkuszobet megerinti. Kuldd el nekik amit te a legdurvabbnak gondolsz es majd irnak valamit.
Ha olyan akkor naluk mind a tudas megvan, h publikaljak mind pedig a rendorsegi kapcsolat.
En teljesen megertem,h kivan a tokod az agressziv/alkalmatlan/stb vezetokbol, de erre biztos nem lesz kapacitas,h hetente nezegessek a montazsaid.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- TP-LINK routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Synology NAS
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- További aktív témák...