Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Hálózati / IP kamera
- Windows 10
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz jjeahh #11377 üzenetére
Mmm, ez a Gusto Pieno egyre jobban tetszik, ennyiért best buy. A húgom is nagyon szereti, egy ismerősömnek is főztem belőle egy presszót és neki annyira megtetszett, hogy rögtön rendelt 2 kilót . Nekem nem jön be annyira, mint a Kimbo Aroma Gold vagy a Pellini N9, de csak azért mert a gabonás, dohányos, mandulás ízvilág jobban tetszenek az édes, karamelles kávék, de ez teljesen ízlés kérdése. 10-ből 8 pontot adnék neki.
Most rendeltem egy Lavazza Expert Plus Crema Ricca-t, erre is kíváncsi vagyok, a Lavazza szerint csokis, mézes, szárított gyümis.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
vodrosjozsi
őstag
-
Jenne
őstag
válasz jjeahh #11377 üzenetére
Szia!
Én inkább közepes pörkölésnek mondanám. Vettem a LIDL-ben anno az akciós Costa kávét, arra írták hogy sötét pörkölés. Na annál tényleg sokkal sötétebb voltak a kávészemek mint ennél a Pellininél. Érezhető is volt az ízén a sötétebb pörkölés. nekem sem jön be igazán.
Én az első ilyen Pellinit még nem a Lidl-ben vettem mert akkor még nem tudtam róla, hogy van vagy lesz akciósan. ITT vettem. Hozzá még jön egy ezres plusz szállítás, tehát nem azért vettem mert olcsó volt hanem az ott olvasott sok pozitív vélemény alapján döntve.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...