Hirdetés
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
tboy93 #47789 üzenetére
10es táp, de hány méteren? Nem a tyúkbélről van szó, mert ha nem szolgálja ki, akkor oké...én azt akartam csak mondani, hogy ha jól van méretezve, akkor mindegy h réz vagy rezezett, max utóbbira rá kell számolni.
Nem spórolásként került ez be, hanem anno nem értettem hozzá, bocit ajánlották, hogy korrektül megcsinálja, nem drágán...így került be az a kábel, immár vagy 6 éve, azóta is benne van, jó. Soha nem melegedett el a Carpower, pedig az eléggé tojássütögetős...pedig mentünk 40 fokba horvátba, ahol tele voltunk pakolva és az erőnek sem volt sok helye szellőzni.
Ha most csinálnám, hegesztőkábelt tennék be, mert ár/érték arányban jó. De mivel a régi jó, csak úgy nem kábelezem át, hogy elmondhassam, hogy réz kábelem van. Egyébként a réz hegesztőkábel sem tiszta réz, mielőtt valaki azt hinné, mert annak métere nem 1000 forint lenne.Czimby: Nem ilyen egyszerű ki mit ajánlj, mivel a vastagság összefügg a hosszal. Ezt tanulmányozd, ez nagyjából iránymutató: [link] Vegyél hegesztőkábelt, saruzd fel és csók, ne szarozz a szettekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest