Új hozzászólás Aktív témák

  • gsc73

    aktív tag

    Sziasztok!

    Lassan közeledem az ajtószigeteléshez. Úgy döntöttem, hogy egybekötöm a szigetelést és a Hertz DSK-165.2 beépítését, amit első körben a fejről fogok hajtani. Szigeteléshez STP Silver-t fogok használni. Előzetesen készítettem pár képet , illetve lenne pár kérdésem is:

    - (1) Látszódik, hogy nagyon koszos az ajtó belülről is. Mivel zsírtalanítsak?
    - (2) A hangszóróhoz 4 (négy!) vezeték megy. Miért? Bezavarhat ez a bekötésnél?
    - (3) Hogyan célszerű a csatlakoztatást megoldani? Levágom a gyárit és forrasztok, préselek sarukat, vagy egyéb? (a csomagban van saru?)
    - (4) A DSK-s képeken van DX100 és DX200-a hangváltó. Mi a különbség?
    - (5) Ahogy méregettük, pár milliméteren múlhat, hogy befér, vagy sem. (piros karika az egyik képen) Van valakinek konkrét tapasztalata? Ha nem fér be, akkor milyen kiemelő keret kellhet? (szeretném a gyári takarót meghagyni!) Hol lehetne venni, vagy hogyan lehet gyorsan gyártani?)

    - (6) Ha beiktatok (majd a jövőben) egy kb. 2x75-80W RMS erősítőt, akkor a képeken látható vezetéket cserélni illik/kell?

    Azért van ilyen sok kérdésem, mert az autóm napi használatban van, így egy-egy délután marad szerelésre (esetleg egy-egy hétvégi nap), tehát fel szeretnék készülni a lehető legtöbb problémára.

    Üdv: g.

    [ Szerkesztve ]

    kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

Új hozzászólás Aktív témák