-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhgtev
újonc
válasz
runner 125 #18218 üzenetére
Hát nem vagyok biztos benne, hogy kamuznom kéne, pont azért amit írsz ("nem szabadna h lekapjon ").
Kérdezősködtem itt-ott, van aki szerint nem lett megfelelően zsírtalanítva - az okozhat ilyet.
Egyébként nekem a legkisebb, legalapabb Karcher gépem van. Össze se tudom hasonlítani azzal a gőzborotvával ami egy normális autómosóban van és amit sokszor alig tud megtartani a "mosósrác". Még jó, hogy kivételesen nem vittem el mosatni... hát lehet, hogy az a gép letépte volna a fél ajtót.Csütörtökre beszéltem meg időpontot az ipsével, meglátjuk milyen lesz a hozzáállásuk.
-
vhgtev
újonc
Sziasztok, az alábbi képen látható festékleválást egy magasnyomású mosó okozta amikor mostam a kertben az autót. Az ajtó 3 hónappal ezelőtt lett fényezve egy Renault márkaszervízben. Mivel garanciális viszem vissza, de szerintetek a szervízben rám foghatják a hiba okozását? Halottatok már ilyen esetről?
Mivel nem értek hozzá, kicsit meg vagyok illetődve, nehogy a végén még ne akarják kijavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest