- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VirtualBox
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
válasz
macimeister #41235 üzenetére
Hello!
Én régen a Wunderbaum Relaxot használtam, viszont mostanában átszoktam a Paloma Duo parfümjeire, és ebből a Fresh & Green, és a Vanilia & Cocco amit használok.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
szotyika77 #40993 üzenetére
Most hogy utánaolvastam, vízkő lesz az. Mivel tudnám leszedni az autóról?
-
szotyika77
aktív tag
-
szotyika77
aktív tag
válasz
szotyika77 #40891 üzenetére
Sziasztok! Erre tud valaki valami megoldást? Már lemostam a héten kétszer is de még mindig meg van az a szürke köpenye, tapintásra olyan mintha poros lenne. :/
Sziasztok!
Hétvégén lemostam a kocsit a munkahelyemen, majd másnap vettem észre, hogy az egész autó egy finom szürke köpenyt kapott az ablakoktól kezdve a karosszériáig. Próbáltam Frosch ablaktisztítóval letörölni az ablakról de nem jött le, mosni is elvittem egy mosóba de ott sem jött le róla.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudnátok tanácsolni, mivel töröljem le vagy mossam le a kocsit amivel el tudom tűntetni róla azt a szürkeséget?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén lemostam a kocsit a munkahelyemen, majd másnap vettem észre, hogy az egész autó egy finom szürke köpenyt kapott az ablakoktól kezdve a karosszériáig. Próbáltam Frosch ablaktisztítóval letörölni az ablakról de nem jött le, mosni is elvittem egy mosóba de ott sem jött le róla.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudnátok tanácsolni, mivel töröljem le vagy mossam le a kocsit amivel el tudom tűntetni róla azt a szürkeséget?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet a leghatékonyabban eltávolitani a légypiszkot az autó üvegéről, szélvédőjéről? Eddig próbáltuk Clean ablaktisztítóval, az nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Mobil flották
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest