- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
ezsiasi #46029 üzenetére
Akkor nem értem a hozzám intézett kérdésedet.
Én Autoglym és Sonax, ill. ArmorAll és talán Mannol termékeket szoktam használni.
(értsd: ezeket vettem eddig az évek során, és még mindig nem fogytak el, többet már nem veszek csak azért, hogy próbálgassam)
Asszem az Autoglym flakonján az van, hogy ha csillogó hatást szeretnél, vidd fel bőven és hagyd rajta, ha meg nem, akkor keveset és rögtön töröld vissza.
De meglátásom szerint egyik termék sem alkalmas arra, hogy a 10-15 éves használattól kifényesedett, nap által szétszívott, világosszürkévé vált műanyagot olyanra varázsoljon, mint egy új. /tévedés joga fenntartva, de ehhez inkább festék kéne, vagy bármi plusz réteget felkenő dolog, ami "fed", nem csak összeken&átitat /
Válaszoltam a kérdésedre?
-
Formaster
addikt
válasz
ezsiasi #35973 üzenetére
Visszaszívom, eddig nem találkoztam vele, de annyiban egyezzünk meg, hogy közel sem hasonlít
Fandango amit anno rendeltem, egy fikarcnyi koszt sem hozott le, ellenben a rendes gyurma föld fekete lett. Egy youtube vlogger is dícsérte, a videójában úgy látszott működik, de ő is kihangsúlyozta, ill alatta a kommentekben is, hogy 90%-ban kuka ami kínából jön. Ezek szerint sikerült egy jobbat kifognod.
-
Sanki
addikt
válasz
ezsiasi #34970 üzenetére
Összefoglalóba olvass bele és abban van 1 kis segítség.
Más: az autó tele van ilyen kis sárga megszáradt maradvánnyal. Ez mi lehet? Az a fő bajom vele, hogy a szélvédőről sehogy se jön le (ablaktörlő lapát + jó sok tisztító folyadék), a lapát csak elmaszatolja, meg átmegy rajta..
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest