-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dragonfx #575 üzenetére
Szasz!
Örülük a sok kérdésnek.
Én anno az Auchanban vettem egy lehuzot kb 25cm széles és egy szilikonos lehuzoból áll am ugy 10cm széles.Nagyon jó kis anyag riwax is árulta anno de azt hiszem most is lehet náluk kapni.
Egyébként egy ablaktőrlőlapátot leveszel azzal is végighuzhatod.
Zárkezelés kmire jó?: hát ha esetlegh bejut a pára és -30fokban megfagy akkor igen kelemetlen dologban lesz részed pld nem nyillik.!
Por:Én most kencéztem át [link] ami messzemenőleg szerintem most a legjobb termék a piacon igaz kicsit borsos az ára de megéri.
Egyébként erre valo a viasz ill vax.
Páramentesitőt nem használok ill jégoldot sem.Maszatol és elég zsíros nyomot hagy maga után.
Klímát benyomom és 2-3 perc már nincs is pára.Egyébként vannak páramentesitő szivacsok is utastérbe behelyezve felveszik a nedveséget és kevésbé fog az üveged párásodni.Nálunk a gyárba igy hozzák a cuccokat és abból szoktam kivenni pár db-ot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest