-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
NZ POLÍR #49129 üzenetére
Ha bepakolod a kosárba a terméket, kiszámítja avégüsszeget. Végül nem rendeltem, mert érdekes bug van másfél hete. Beraktam a kosárba a termékeket, rámentem a fizetésre, kilogoltatott az oldalról. Felvettem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, megerősítették hogy nem nálam van a hiba. Pár napra rá jött a valentin nap, 10%kedvezmény, és 50 font feletti vásárlás esetén gtechnic sampon ajándékba. Jeleztem, hogy azért én kihasználnám ezeket a lehetőségeket, de nem tudom. Mire biztosítottak, hogy ezeket később, ha megjavul az oldal ugyanúgy megkapom.
Ami sürgős volt, az a Bilberry, és két gyeon q2 tire, ezeket megrendeltem az ahifiről.
Kíváncsi vagyok a Bb felüthetőségére.Végül nem kizárólag a kérdésedre válaszoltam, de ez már így alakult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Kenwood Kmix 750
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest