Új hozzászólás Aktív témák

  • HuTi.HUN

    tag

    Jelentem, ma kipróbáltam az agyonreklámozott Lotus cuccokat!

    Azt a csomagot rendeltem, amiben van egy univerzális tisztító, egy üvegtisztító és a lila színű nano folyadék, ami tisztít és valami sealer is egyben. Nem volt világos, hogy a lila előtt az univerzálissal kell-e "lemosni" az autót, de arra jutottam, hogy normális esetben nem. Az "Ultra Nano" elvileg tisztít és valamiféle bevonatot is képez.

    A tapasztalataim röviden: Nem tudom azt mondani, hogy nem működik. Van egy olyan érzésem, hogy a munka nagyobbik részét a jó minőségű mikroszálas kendők végzik, azok "nyelik" el a szennyeződést, ahelyett, hogy görgetnék maguk előtt. De a tisztítószerekről ezzel együtt is jó véleményem van. Az univerzális tisztító lazán leszedi a fékport a felniről, az üvegtisztító is van olyan, mint a drágább fajta autós üvegtisztítók. Az Ulta Nanoval való "mosás" meg érdekes élmény. Be kell nedvesíteni vele a kendőt, majd az elemre is kell permetezni és szépen hosszában, kígyózva letörölni. Nem bíztam benne, a kárt minimalizálva gyakran hajtogattam a kendőt, de így is csak 5-öt tudtam elhasználni (5 csomagot vettem, tehát 25 van. 4-et ki se bontottam végül). Ha elkészültél az adott elemmel, utána egy száraz kendővel le kell törölni, mert foltosra szárad.

    A végeredmény abszolút kielégítő. Úgy gondolom, hogy igazán koszos autót nem mernék vele lemosni. Az enyém poros volt, illetve a nedves útról felszedett egy kis koszt is, de teljesen vállalható volt előtte. Meggyőzött, hogy egy előmosott, vagy nem túl koszos autót helyesen használva nem karcol össze. Igazából arra kerestem megoldást, hogy mivel egészíthetném ki, vagy fejezhetném be a téli, pénzbedobós autómosást. Ez most alkalmasnak tűnik arra, hogy otthon a garázsban befejezzem az előmosott autót.

    Még annyit hozzáfűznék, hogy az erősen teleshop-szerű reklámszöveg és a sok Facebookos hirdetés miatt erősen szkeptikus voltam. Hozzá vagyok szokva, hogy ha valamit ennyire nyomnak, az csak gagyi lehet, de ez egy egész korrekt termék. Nem váltja meg a világot és a kozmetikában sem gondolom, hogy ugyanezzel dolgoznak, de bizonyos helyzetekre jó megoldást jelent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák