Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Dorian #8975 üzenetére

    Amilyeneket disznész (másként nem tudnám leírni :DD ) ajánlott, olyanokon én is gondolkoztam már.
    A házimozisban BBéci már milliószor szóbahozta a sajátját, de még egyszer sem nyögte ki a típusát. Ki kéne már belőle szedni valahogy ;]. Mondjuk rá kellene kérdezni :D.
    Viszont táv nélkül elég gáz bármi is. Ha a 17. számot akarom megfülelni, nehogymár egyesével kelljen léptetgetni. Ja és az infrás telókra meg a harmony távokra letölthető vackokban is csak pár funkciót lehet nagynehezen megtalálni, szóval sokszor nagyon nem egyenértékűek a gyári távokkal. Gondolkodok is rajta hogy rendelek valami teljesebb funkcionalitásúnak látszót a https://www.remote-control-world.eu/-ról.
    Amúgy sok béna lemez van (ütnek is). Nem tudom hogy csak a mechanikán múlik vagy a lejátszó tömege is számít-e, de pl. nekem most az arcam fmj dv27a dvd playerem egész jónak tűnik ilyen szempontból. Amik a denon dvd-2910-esemet rázták (zúgott-búgott-rezonált), azok az arcamban szinte hangtalanok és a rezgés se terjed át a hifiállvány többi eszközére. Mondjuk súlya is van és nem vékony lemezből van a háza.
    Hangra viszont szerintem a jobbnak látszó belső megépítése ellenére sem nő a denon fölé. A digit kijáratnál viszont akár még az is előfordulhat (korosabb mivolta dacára is).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák