Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz mrbig25 #17075 üzenetére
Az be van kapcsolva meg még a túlhajtás eállításai / induláskor ezt a profilt használja is be van kapcsolva. Még a rendszerben is megnéztem és benne van az automatikusan induló progikban. Talán azért lehet gond mert csak futtatás rendszergazdaként indul el? Mert ha az nincs bepipálva hibát ír ki!
Sőt most nézem megint itt értetlenkedik és maxon mennek az órajelek miközben csak a böngésző fut
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz mrbig25 #17051 üzenetére
Nem működik jól a Tray Tools amikor elindul a win a program nem megy így maxon mennek az órajelek 750/900 majd amikor már izzadok akkor nézem meg addig meg szépen szívja az áramot aztán elindítom minen szép és jól mennek az alacsony órajelek majd megyek játszani fel is veszi magát de ha kiléptem a játékból továbbra is maxon mennek az órajelek! Mi lehet a baj?
-
kmisi99
addikt
válasz endalon #17064 üzenetére
Hát 90 fokon nem megy de azért jobb lenne ha kisebb lenne!
[olvasd el]
A ventilátoros részt olvasd át és állítsd be ahogy neked lenne a megfelelő hőmérsékleten a megfelelő ventilátor sebesség majd mentsd el! -
kmisi99
addikt
Azt be lehet állítani valahogy hogy a vidikari adott esetben ati 4870 ha nincs terhelve visszavegye teljesen ilyen 10-20Mhz re az órajeleket majd terhelésnél felvegye? És ha igen mivel s hogyan?
-
kmisi99
addikt
válasz 1hijjanhusz #16809 üzenetére
Na rád se hallgatok többet (csak vicc volt) Felraktam 900/1100 ra elment kb 10s re befagy majd fekete kép vindóz pittyeg Kikapcsolopm bekapcsolom a gépet minden a régin. Na jó akkor 870/1100 minden jó vantage elindít amikor ránézek valami hibát látok. Na jó akkor vissza 850/1100 ra itt már újra jó volt
Itt az új teszt úgy hogy az I7 en be volt kapcsolva a HT
[link] -
kmisi99
addikt
válasz 1hijjanhusz #16806 üzenetére
Nos ezt nemrég csináltam itt az i7 en ki volt kapcsolva a HT azért lett ilyen kevés a pont
Nagyba [link]
Még a kérdésem áll ez egy hülye példa lesz de tegyük fel hogy ez egy csúcs gpu és 5000/1000MHz en simán megy a jókis hűtésemmel 70 fokon. Akkor nem mehet tönkre sehogy a kari? Vagy más is befolyásolja a tönkremenetelét? Mert mondjuk ha a túlhajtás miatt leáll vagy valami az nem gond csak ne pusztuljon el. A hőmérsékletre figyelek majd[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz Májsztró #16804 üzenetére
4870 vapor-x tovább is 850/1100 15 percet metróztam telejesen maximumon full hd very high 4x élsimítás 10-35 fps egy appró hiba sem volt a kártya rendületlenül ment. A következő szint a 870/1100 lesz majd az 900/1100 na ha azt bírja bár azt már kétlem Azért ugye baja nem eset? A hőmérsékeltek rendben 850/1100 on nem volt melegebb 70 foknál
-
kmisi99
addikt
Nos nem tudom a vantage mennyire megterhelő de 850/1100 on röhögve ment tudtam hogy az én kis 4870 vaporx em bírni fogja
-
kmisi99
addikt
Na akkor megkísérlem majd nekem hátha mákom van
-
kmisi99
addikt
válasz 1hijjanhusz #16793 üzenetére
HMM akkor egy 850/1100 al beérem majd valamikor letesztelem
-
kmisi99
addikt
Néztem az itteni PH es tesztet és az asus matrixal 900/1100 ig jutottak. Szerintetek a 4870 vapor x el lenne esélyem a riva tuner progival idáig vagy legalábbis ennek a közelébe eljutni?
-
kmisi99
addikt
Mivel tuningoljam akkor? Ezzel az ATT vel vagy mivel? Mert a googleban nem találtam róla semmit
-
kmisi99
addikt
Hát asszem egyik ismerősöm simán felhúzta a vapor-x ével addig és még panaszkodott is hogy csak addig lehet Csak ő az automata tuningra ment
-
kmisi99
addikt
Van egy 4870 vapor-x es karim automata venti szabályzáson van. Szerintetek ha a CCC ben az órajeleket csak úgy rögtön feltolom 790/1100 ra lehet gond vapor-x mellett? Vagy szenvedjek 5 MHz enként vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest