Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz FRENK1988 #8001 üzenetére
ATT nem jó? sajna az energiatakarékosság erősen kártyafüggő,kinek milyen feszen,mennyit megy...nekem pl.160/250-en megy a kari legkisebben,és ehhez 1,006 v kell,de másnak le se lehet ennyire venni eleve...viszont nekem ezen a feszen a takarékos gémprofilban megy 500/1000-et is minden gond nélkül ki kellene kisérletezni,neked mi a jó a kártyán,ha mindenáron biost akarsz...vagy tehetsz fel esetleg egy 2nem túl optimális" de biztos biost,ha van,de az meg nem hoz túl sokat.nekem nagyon bevált az ATT szabályozni,23 fokos szobában win alatt 30C a kártya,és a gép eszik összesen 90w-ot a konnektorból
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
katt777
félisten
válasz FRENK1988 #7649 üzenetére
Alaplap biost a VGA-ra? Akkor csoda, hogy még megy a cuccod...
zodo: Baszki, mindenki agyzsibbasztót vett be a hétvégén? Valami jó buliból kimaradhattam. A CC az ua., mint a CCC, ugyanis Catalyst Control Center a teljes neve, csak ugye van Catalyst csomag, ebben Catalyst driver, Catalyst CC (ezért utaltam rá röviden a Control Center megnevezéssel), Catalyst telepítő, és egyebek, attól függően, mit töltött le az ember. De még (C)CC-t is lehet úgy telepíteni, mint a drivert, hogy kilép az ember belőle, és az ideiglenes könyvtárból csak az adott alkalmazást installálja az ATI egyéb hülyeségei nélkül (így pl. megkíméljük magunkat a különböző Visual f.szságok összekeveredésétől a gépünkön). De a pont mondjuk az ATI-nak jár, amiért ilyen frankón képes megkeverni a dolgokat.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest