- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz szonDA #34175 üzenetére
Próbálj meg a szorítóanya és a marófej közé berakni egy a tengelynél valamivel nagyobb villáskulcsot (vele ellentétes oldalra egy másikat, ha nagyobb a távolság), és ezt (ezeket) fel-le billegtetve/feszítve ki fog jönni a marószár.
Vagy magával a szorítóanyával is kitekerheted, ha van annyi menet.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
thomgrande
tag
válasz szonDA #34179 üzenetére
Ne törődj vele hogy megszorul. Tekerd csak kifele, ez húzza ki a patronnal a szerszámot. A patron gondolom kúpos.
"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"
-
aszamóca
aktív tag
válasz szonDA #34179 üzenetére
Igaz, hogy lazításnál a hollander egy ponton lazul, majd újra megszorul, de olyan egy-két Nm-nél nem igényelne nagyobb erőt az újraindítása. Gondolom Te harci idegből is próbáltad már tovább lazítani ettől nagyobb erővel.?. Ha semmi ötlet, akkor fújd meg WD40-el, vagy valami csavarlazítóval, petróleummal, és próbáld újra. (Az elődjét én földhöz vágtam, igaz más okból, de akkor megfogadtam, soha többé B&D-t)
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
Speciali
tag
válasz szonDA #34175 üzenetére
a cégnél jártam igy, valami dög nagy, talán Elu felsömaróval. Sehogy sem akart kijönni a marókés. A megoldás az lett, hogy visszatekertem kézzel a hollandert, majd a kés és hollander között kihézagoltam valami nem fém (fa , müanyag, gumi stb) anyagokkal. Ez után a hollandert letekertem villáskulccsal, igy kihuzta a kést.
-
st6969
őstag
válasz szonDA #35940 üzenetére
Szia, köszi a linket, ez az anyag nekem is remek lenne. Sajnos ritkán járok Budapesten, de a nagyobbik gond nekem is a szállítás (személyautóm van csak, kisebb kombi, kb. úgy 1x1m-es táblákat tudnék betuszkolni, ami nem túl nagy, de a tervezett tolóasztalomhoz kb. elég lenne). Na meg a munkaidő ugye, 8-17-ig dolgozom
Szentesi vagyok amúgy. Ha véletlenül sikerülne esetleg valakit találnod, lehet, hogy engem is érdekelne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest