Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
varsam #50931 üzenetére
Egy éve van függőben nálam ugyanez. (idő híján, és szeretném, ha ebben a hónapban sikerülne potot tenni a végére)
Nos, teljesen megfelel a konyhai munkalap is.
A fa, ahogyan írod, kényesebb. Ám vannak erre nagyon alkalmas fák is, ill nagyon alkalmas felületkezelések is. Ezt a szálat csak akkor bontanám ki, ha több pénzt áldozol a (szerintem legolcsóbb) konyhai munkalap verzióénál, és valamiért vonz a fa.
Ha már szóba jött a fa, én idesorolnék egy fantasztikusan jó és szép és tartós és eléggé igénytelen karbantartású dolgot. A bambuszt.
Akkor vannak a kövek, mint a gránit, és a kvarc munkalapok. Mindkettő gyönyörű, mindkettő drága, mindkettő speciális (és drága) megmunkálást igényel. Azonban a kvarc a gránittal ellenben nem igényel rendszeres karbantartást. Jelenleg éppen ebbe az irányba kacsintgatok. Itt olvashatsz erről a szektorról ízelítőt.
Megemlítek egy speciális, hazánkban nem igazán ismert, ezért aztán nem is elterjedt anyagot, ami drága, és valószínűleg magad is könyököltél már rajta. Például a kíefcí csípősmadárlánc valamelyik kültéri asztalán. Eszméletlenül jó anyag, én a fülem tövéig szerelmes vagyok bele. Úgy hívják, hogy kompaktlemez fiftinmillion dollárért.Engedd meg, hogy visszakérdezzek:
- Milyen szélesre tervezed a mosdópultot?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Macska topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Tefal Easy Fry compakt olaj nélküli sütő.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xbox Ultimate előfizetések
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest