Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arvaiz69

csendes tag

válasz pali923 #40305 üzenetére

Szia!
    Igen! A megnövekedett munka miatt, úgy érzem kinőttem a gépet. Eddig a kis 150 mm tárcsacsiszolóval csiszoltam sok mindent, ami kifogástalan munkát végzett. A szalagcsiszoló részt már ritkábban használtam. Persze alkalmanként nagyon jó hogy volt rajta szalagcsiszoló is. A 305 mm tárcsaátmérőjű csiszoló nagyon vonzó volt már régóta. A Holzmann TS305 és ez az Unimaxos DS12 csiszolót nézegettem régóta. Soká fórumtársnak is ilyen DS12 csiszolója van, és elégedetten szólt róla. A mostani Unimax-os akcióval úgy döntöttem veszek én is egy ilyet. Most 90 ezer helyett 71 ezerért adják, már meg is rendeltem.
    De egyébként a gépek eladására azért került sor, mert ez az akció lehető legrosszabbkor érkezett számomra. Az ünnepek után teljesen kifogytam a barkácsgépekre költhető pénzekből. Így aztán muszáj voltam a már meglévő gépeim közül néhányat pénzé tenni. Eladtam még a Bosch POF 1400 ACE marógépem, a keret összeépítő marókéseimet, az álló platolo marókésemet. Ha lett volna pénzem nem biztos, hogy megváltam volna valamelyiktől is.
    Erről a csábító akcióról nem akartam lemaradni, mert nem tudni mikor lesz legközelebb. A nagy és jó gép használata pedig nagyon vonzó, úgy érzem a munka is jobban megy egy olyan gépet használva ami még nagyobb elégedettséggel tölt el. :- )
    Szóval csak ez volt az eladás oka!
    Üdv.: Zoli

• Soká

senior tag

válasz pali923 #40305 üzenetére

Valószínűleg nem igényel magyarázatot, hogy mi a különbség egy 150 és 300mm-es tárcsa között. Szerintem majd venni fog egyébként egy nagyobb szalagcsiszolót is külön. Én legalábbis régóta vágyom egyre (sajnos ennek is megduplázódott az ára 8 év alatt). Ahogy elnézem az árakat, valószínűleg megpróbálkozom egy házi gyártmánnyal.

Új hozzászólás Aktív témák