Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Intruder2k5 #32 üzenetére
Helló!
Lehet akkor maradok az asus RT-N53-nál... most nézem az árát(16.000) és az jó is lenne.Esetleg az RT-56U ami már (25.000) körül van.Gondolom annyival többet is tudhat. Köszönöm a segítséget ... Mivel még nem láttam ezeknek topicját ha OFF-ba ide írnák majd addig remélem kapok némi segítséget Tőled.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Intruder2k5 #29 üzenetére
A netem most 15 megás.. de később talán 25megás lesz.( T-home) Legalább is kaptam igéretett hogy emelni fogják....persze nem ingyen Akkor ha az RT-N53 választanám hosszabb távra jó is lehetne? Amit adtál linket néztem(és köszi) azokból a tipusokból melyiknek lehet esetleg magyar a kezelő felülete?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Intruder2k5 #12 üzenetére
Helló!
Akkor ha jól sejtem a RT-N53 tipusút ajánlanád? Vagy esetleg más tipust is ajánlanál? Mondjuk olyat szeretnék aminek a beállítási felülete tud magyarul is... Igaz nagyon nem kötődnék ehhez de ha lehetőség lenne rá akkor jó lenne. Esetleg írnál tipusokat megköszönném. De ha maradnák az RT-N53-nál akkor ahhoz vennem kéne adaptert asus tipust vagy a tp-link adapter is jó lenne még hozzá?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Intruder2k5 #7 üzenetére
Bocsánat! RT-N53 csak El írás van a dologban
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Bocs ha rossz helyre irok de gondolom talán ez a topic áll a legközelebb az érdeklődésemhez. Szóval nézegetek routert.. pl ASUS RT-N53U és RT-N56U tipust. Mik lehetnek a különbségek a két ezköz között és a kezelő felület a beállításoknál lehet e magyar? Valahol láttam hogy nyelvi fájlt lehet állítani is de hogy magyar van e benne azt nem láttam A router 4 gépet kezelne és mobil telókat is olykor... A négy gép közül egyik asztali és ez most is adapter(TP-LINK) utján kapcsolódik a routerhez. Két készülék közül ha venném valamelyiket akkor célszerü lenne asus adaptert is venni hozzá vagy ezzel az adapterrel is tud kommunikálni?Előre is köszi a tippeket
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest