- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Samsung LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Akkor nem tudok vele mit kezdeni?
Az gondom, hogy a Transmissint szívesebben használnám, fel is raktam, működött is. De aztán valamit mókoltam (már nem tudom mit). És azóta az sem akar működni. Próbáltam gyári router vissza állítást is, de az sem segített. Olyan mintha fent volna de a webes felületet nem értem el annál sem. -
TeeJay
félisten
válasz
Gubek-Einste #8591 üzenetére
a második link is már B1-es mivel Euronics is listázva van ott pedig ott már csak B1 kapható jó régóta
szimplán csak fingjuk sincs hogy két külön kategória és továbbra is így van fent a weblapjukon emiatt az árukereső sem listázta a B1-hez
nézd meg a termék kódját csomónál már az B1 kódja van
szóval nagy pech kell ahhoz hogy valaki még régit vegyen üzletből -
Garsza
veterán
Helló! Egy AC66U B1 routeren Merlin firmwer van. Felraktam rá a download masztert. Belinkeltem neki a régi torrentjeim. Működik is nCore szerint frissülnek is a trackerek. De a Downloadmaster webes felületét router újraindítás után csak pár percig érem el. Mi lehet vele gond?
-
golya87
őstag
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy AC66U-t, jól értem, hogy most a legújabb és a leginkább ajánlott verzió az RT-AC66U B1 H\W: B2 ?Kicsit káoszos a piac
-
-
válasz
Intruder2k5 #8576 üzenetére
Éppen HGG-ről indultunk...
Pedig már kezdtem örülni annak, hogy HGG alatt is tudok alhálózatot definiálni!
MaCS
-
deflex
tag
válasz
Intruder2k5 #8576 üzenetére
Nehéz követni, mi váltogatunk, de Te kitartasz a TOMATO mellett.
N18U-n használtam, nagyon stabil volt. Sajna AC66U B1-re már nincs ezért azon Merlin fut.
Az sem rossz, de TOMATO-n 65Mb RAM volt foglalt, addig a Merlin-en kb annyi a szabad... -
-
deflex
tag
válasz
MaCS_70 #8574 üzenetére
Intruder kolléga TOMATO-t használ.
TOMATO emulator. -
válasz
Intruder2k5 #8573 üzenetére
Én már Basic / Network lapot sem találok...
MaCS
-
-
deflex
tag
Szia!
Csak tipp, de hátha. Legelek kolléga leírása szerint telepítettem az entware-t és a transmissiont is.
Entware Transmission
A leírásban lévő tűzfalbeállításhoz a 9091-es portot is hozzáadtam. A transgui nálam interneten keresztül is működik.
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 9091 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p udp --destination-port 9091 -j ACCEPT -
grafur
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Asus rt-ac66u router, HGG Firmware, és a nagy konyv szerint telepitett Entware-es Transmission van rajta. A probléma pedig az, hogy az internet felől az RPC (Webes gui, vagy androidos prohi) elérhetetlen. Belső hálózatról hibátlanul működik, de kintről semmi.
Port atiranyitast (9091) is allitottam be a routerre saját magára , és a transmission beallitasainal is probalkoztam az rpc-host-whitelist false-ra allitasaval (alapertelmezetten true), de semmi... Van valakinek még valami ötlete, hogy az internet irányából miért nem működhet?
Előre is köszönet! -
jNk
senior tag
Sziasztok,
A gyári és merlin firmware-ek mellett melyik kezeli (és működnek is vele) a 3/4G usb modemek(et) ?
Egy N66U (B1) + DWM-222 párossal instabilitási (eltűnő wifi majd újrainduló router) problémák jelentkeztek és kipróbálnék más firmware-t is ha azokban van lehetőség egyszerűen kezelni a 4G internetet.
Az advanced tomato-ban van "USB 3G Modem support" pipa, de a GUI-ban nem találok semmi 4G kezelési részt... -
TeeJay
félisten
új Merlin FW van illetve mivel a március 24.-ei FW óta jött Asus FW update is pár routerhez gondolom az is benne van már
384.10_2 (3-Apr-2019)
- CHANGED: Increased OpenVPN interface queue length from 100
to 1000 bytes, to reduce the amount of dropped
packets if router can't keep up.
- CHANGED: Updated CA bundle to January 23rd version
- FIXED: Moviestar VLAN routes weren't properly configured
(broken quagga configuration)
- FIXED: Layout issues on the Wireless Log page for some
models
- FIXED: Missing tooltip content for the new local DNS
resolution setting on the Tweak page
- FIXED: FAQ URL on Bandwidth Monitor points to a non-existing
page on Asus's servers (point to old page for now)
- FIXED: OpenVPN CA would be overwritten if there was no
server key or cert present - only generate them
if all three are missing.
- FIXED: Bandwidth Limiter not working properly in some
cases, as it failed to disable hardware acceleration -
niof
veterán
Én is frissítettem a legújabbra, és f@szán el is tűnt a Download Master az USB alkalmazások menüpont alól. 2 napig sz@rakodtam vele, többszöri nvram törlés, valamint több teljes reset volt. Odáig eljutottam, hogy frissen, a reset után megjelent a menüpont, majd mikor rádugtam a külső vinyót, ami rajta szokott lenni, ahogy az eszközt felismerte, megint eltűnt... Aztán tegnap elegem lett belőle, és ment vissza a 384.8_2, ezzel meg jól működik minden. Valami amúgy a 384.9-ben változott meg, mert azzal is ez volt a gond.
-
Cyrin
addikt
én frissítettem a legújabb gyárira, és a bnőm elkezdett panaszkodni, hogy szakadozik a laptop wifi kapcsolata.
most visszaraktam az előzőt, és figyelem.
-
adika4444
addikt
Hali!
Pár hónapja jártam erre, akkor a gyári firm elég kehes volt. Jelenleg hogy áll ez? Érdemes frissíteni? Tavaly nyár végén frissítettem utoljára, kb azóta újra se volt indítva, több mint 130 nap az uptime.
Nem használom másra, mint routolás, portátirányítás, IP és MAC összerendelés és persze Wi-Fi. Tehát a letöltő és társai szoftveres csodákat nem élvezem, arra van dedikált eszköz.
Mehet így update?
-
2019/03/29
ASUS RT-AC66U B1 Firmware version 3.0.0.4.384.45708
Security Fix
- Fixed CVE-2018-20334
- Fixed CVE-2018-20336
- Fixed null pointer issue. Thanks for CodeBreaker of STARLabs’ contribution.
- Fixed AiCloud buffer overflow vulnerability. Thanks for Resecurity International's contribution.Bug Fix
- Fixed AiMesh LAN IP issue when router using IPv6 WAN.
- Fixed AIMesh connection issues.
- Fixed Network Map related issues.
- Fixed Download Master icon disappear issue.
- Fixed LAN PC cannot find router name in My Network Places when enabling Samba service.
- Fixed LAN LED not blinking problem. -
válasz
ilyenezalaci #8550 üzenetére
De csak a ac66u b1 verzióhoz. Nekem B0 van, ahhoz 2018 májusi a legfrissebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Computex 2025: hálózati adattárak a Synology fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest