- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Akkor nem tudok vele mit kezdeni?
Az gondom, hogy a Transmissint szívesebben használnám, fel is raktam, működött is. De aztán valamit mókoltam (már nem tudom mit). És azóta az sem akar működni. Próbáltam gyári router vissza állítást is, de az sem segített. Olyan mintha fent volna de a webes felületet nem értem el annál sem. -
niof
veterán
Jó lenne, ha valamit kitalálnának már erre a DM-es őrületre! Múlt héten én is majdnem megzavarodtam miatta.
1. Egyedül firefoxban lehet csak elérni (nálam), a többi böngésző azonnal "kinyírja".
2. Rendszeresen eljátssza, hogy mikor belépek a felületére, próbál betölteni (kb a grafikus felület fele be is töltődik), aztán egyszer csak kiírja, hogy "unable to connect". Ilyenkor csak az segít, ha le van törölve a DM, és újra van telepítve.
3. Teljesen hektikusan, hol egy torrent hozzáadásánál, hol a törlésénél döglik le az egész, és válik elérhetetlenné. Van, hogy egy hónapig semmi gond nincs vele, van, mikor egy napig sem jó. Ja! fontos, mindeközben a seed tökéletesen megy a háttérben, a torrent oldalra megy a feltöltés gond nélkül, csak az alkalmazás felülete elérhetetlen.Természetesen mindegyik pontban említett hiba esetén újra kell telepíteni a DM-t.
Böngésző cache heti rendszerességgel takarítva van, és a routerben is többször volt már nvram törlés, különösebb érdemi eredmény nélkül.
Nem tudom amúgy, hogy miért lett ez a progi ennyire sz@r, még az RT-N18U-mon évekig ment mindenféle beavatkozás nélkül, majd jött egy FW frissítés, és onnantól csak a szívás volt, már annál a routernél is, de az újnál is.
-
concware
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest