Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
langerius
csendes tag
-
Corsa02
őstag
válasz hmatyas #10343 üzenetére
Nálam ez nincs beállítva, de egyébként probáltam kábelen is. Visszanézve 2020 áprilisában előjött ugyan ez a probléma...de sajnos akkor sem lett más megoldás csak a reset. Utánanéztem külföldi fórumokon is, de nincs nagyon megoldás, összeomlik a Httpd...
The Truth Is Out There --->
-
Bajgunar
aktív tag
válasz hmatyas #10024 üzenetére
Tehát azt mondod fat32-n menne? Én ntfs-re formáztam. Ez lehet a baja? Bedugtam, restartoltam, telepítettem mindent. Hiába nyomom dm-t, nem indul el a torrent.... Pc-n egyből hasít. BR-eket szedek le néha egy egy filmet. Van, hogy hetekig semmit. Tehát akkora letöltő fan se vagyok. Ha van kis időm, benyomom gépet, akkor is játszok kicsit. Hunt showdown vagy roe. Most addig ha megy seed, nem nagyon megy le csak pár óra... De itthagynám router-en, mennyivel jobb lenne.
Aztán meg ki se húzni. Mert látnám egyből pc-n is, tv-n is. Azt hogy? Próbáltam kábelen és wifin keresztül is, hátha az a baja, h wifi. De neem. Nem látja itt semmi... Se samsung tv, se lg...
Mi az az nvram törlés?
Majd rákeresek....
Jézusom... Nah nekem ez már kínai ..... Ok, anno tanultam cisco router felkonfigurálását. Fel is adtam az egészet... Hát örülök, hogy azóta elfelejtettem. Ez ahhoz képest már óhéber. El se kezdem megoldani.
Valami paraszti ésszel felfogható pár kattintgatásból beállítható megoldás nincs? Mert ez így nem kerek... Akkor leírhatnák mindenhol, ahol hírdetik, árulják, hogy mezei user ne is számítson rá, hogy menni fog, mert a beállításához programozói szintű tudás, bizonyítvány szükséges. (csak ezt nem közlik veled... Csak eladják a cuccukat. De még csak ilyen leírást, kézikönyvet se mellékelnek, hogy hogy s mint...)[ Szerkesztve ]
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
törölt tag
válasz hmatyas #9879 üzenetére
Közben valamennyire megoldódott, túlmelegedtek az eszközök, viszont úgy tűnik a végét járja mindkét NAS.
Másik kérdés: nézegettem az AICloud mentést, de nem látok semmilyen opciót arra, hogy mondjuk a mobil galériámat szinkronizálja a bedugott USB drivera.
A pendriveot / routert sem látom a Network résznél, hogy elérjem a tartalmat. Mit hagytam ki itt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest