- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnorbi989
csendes tag
válasz sugarforce #1493 üzenetére
Köszi a segítséget, ez a megoldás segített!
Most másolom vissza a cuccokat a tm-be, az ellenőrzés eltart majd egy ideig. -
mnorbi989
csendes tag
válasz sugarforce #1493 üzenetére
Amint hazaertem a melobol mindenkepp kiprobalom, remelem segit. Eddig semmi gond nem volt vele, most meg egyaltalan nem tolt be a tm. Az a baj, hogy a gepen nincs annyi hely, hogy mindent atrakjak.
[ Szerkesztve ]
-
mnorbi989
csendes tag
válasz sugarforce #1491 üzenetére
Nem szeretnem formazni, mert rengeteg adat van rajta, valami mas megoldas jol jonne! A tm ki es visszakapcsolasat mar probaltam, nem segitett! A routert is lekapcsoltam, azutan se ment! Egyeb otlet?
-
mnorbi989
csendes tag
Sziasztok!
Asus RT-N14U-n eddig jól ment a transmission, de most nem tudom elérni sehogy. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj?
-
mnorbi989
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1403 üzenetére
Bocsánat, félreértettem!
Nem is tudtam, hogy lehet ilyet is, de beállítottam!
Nagyon szépen köszönöm a türelmet, és a segítséget! -
mnorbi989
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1401 üzenetére
Most is ott van, a hálózatok közt látom. Most esett le, hogy mi lehetett a hiba, mikor beállítottam a samabát, akkor nem indítottam újra a kezelőfelületet, szerintem ezért nem láttam.
-
mnorbi989
csendes tag
Sikerült beállítanom a transmissiont, már csak abban kellene egy kis segítség, hogy gépen hogyan tudom elérni a vinyón tárolt cuccokat?
-
mnorbi989
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1394 üzenetére
Felraktam az általad linkelt full verziót. Abban kellene még egy kis segítség, hogy a transmissiont hogyan kell megcsinálni?
-
mnorbi989
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1394 üzenetére
Köszönöm a segítséget, amint kész vannak a letöltések megcsinálom.
-
mnorbi989
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1392 üzenetére
A telepítés előtt, közben nem kell csinálni semmit? Ezalatt azt értem, hogy csak simán betallózom a fw-t, és más dolgom nincs?
A vinyót le kell majd formáznom? Csak mert majdnem félig van, és nem akarnám újra letölteni, átrakni meg nincs hova?!
[ Szerkesztve ]
-
mnorbi989
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1390 üzenetére
Ebben akkor minden benne van, csak felrakom, és mást már nem is kell csinálni, csak beállítani a routert, és kész? Bocs a hülye kérdésekért, de még soha nem csináltam ilyet.
-
mnorbi989
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS RT-N14U routert, és szeretnék vele usb-s vinyóra letölteni, de a gyári Download Master nem seedel vissza. Ebben kellene nekem egy kis segítség, hogy melyik firmware-t tegyem fel. Úgy szeretném megoldani, hogy később a router össze lenne kötve smart tv-vel is, és onnan is el szeretném érni a vinyón lévő dolgokat. Olvastam itt, hogy ezek a fw-k a Transmission-t használják, de az általam használt oldal a 2.82-es verziót ajánlja. A fw frissítés után vissza tudom majd rakni a már leszedett dolgaimat seedelésbe?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:
mnorbi989
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hegesztés topic
- Rendszergazda topic
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Gainward GF GTX770 Phantom 2GB 256bit GDDR5 Videokártya