Hirdetés
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
-
IT café
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
libus
őstag
válasz
Intruder2k5 #2498 üzenetére
Amit nem tudok, ill. nem tettem, hogy a tűzfalon mit kell engedélyezni?
Leírnád pontosan!
Jelenleg minden alapon van. -
Esetleg egy Tomato-val ha megpróbálod? Persze ZIP-ből kicsomagolva.
tomato-RT-AC68U-ARM--132-AIO-64K.zip
Bár elvileg mindegy, hogy mit flashelsz rá, tehát gyárival és Merlinnel is mennie kellene.
-
libus
őstag
válasz
Intruder2k5 #2494 üzenetére
-
válasz
szőr Artúr #2495 üzenetére
Nem vették ki, a fentebb linkelt program tulajdonképp egy tftp kliens, csak az egyszerűség kedvéért itt nem kell megadnod IP címet sem, mivel fixen a 192.168.1.1-re dolgozik. De éppen lehetne használni az Upgrade Firmware nevű cuccot is, abban már kell IP címet is megadni.
Esetleg TFTP klienssel is:
Illetve működik a parancssoros tftp elérés is, ha az oprendszered támogatja.
tftp -i 192.168.1.1 put fw_file.trx
-
szőr Artúr
tag
válasz
Intruder2k5 #2494 üzenetére
A tftp szervert is kivették?
-
Sajnos vannak olyan bootloader verziók, amikből valami oknál fogva az asus kihagyta a cfe webszervert. Kár érte, hasznos jószág, és egyszerű vele újra flashelni a routert, de nélküle sem lehetetlen. Töltsd le a Firmware Restoration Tool programot, és használd azt. A módszer ugyanaz, fix ip, recovery mód, csak böngésző helyett ezt a programot használod. Nem árt ha rendszergazdaként futtatod, és persze tűzfalon engedélyezni kell a kommunikációját.
-
libus
őstag
Ezt nem értem, és segítség kellene, mert nem akar összejönni a recovery mód a routerrel!
Pc átállítom az IP címet erre:
IP....: 192.168.1.10
Maszk.: 255.255.255.0
Utána routert kikapcsolom, és benyomom a reset gombot, és utána vissza kapcsolom a routert, s addig nyomom a resetet, amíg a power led nem kezd el villogni (lassan villog).
Utána hiába próbálom elérni a 192.168.1.1-en a rotert, nem jön be semmi.
Közel 10 percet is vártam már a routerrel ,de csak lassan villog a power led, s néha megvillan az a LAN led, amelyikből a Pc-be csatlakozik.
Mit csinálok rosszul? -
libus
őstag
válasz
Intruder2k5 #2484 üzenetére
Tegnap este 11 utánig küzdöttünk cyber86 fórumtárssal a HGG felrakásával, és abba maradtunk, hogy megkérdezi a HGG fejlesztő csapatot.
Nemrég írta, hogy azt mondták, hogy recovery módba rakjam fel!
Az N18U-ra csak betallóztam, és feltettem. Erre meg... érdekes. Munka után kipróbálom.Amit írtál, azt még nem tudtam beírni ssh-n, mert nem értem el ssh-n a routert!
Azt hittem ez azért van, mert hiába írom be a böngészőbe is a router lan címét (192.168.....), átdob a router.asus.com címre!
És most olvasom az összfoglalóban, hogy engedélyezni kell az SSH Daemon futását! -
sziku69
őstag
válasz
Gubek-Einste #2486 üzenetére
-
-
-
libus
őstag
válasz
Intruder2k5 #2481 üzenetére
Akkor ez mi is akar lenni magyarul?
Annyira nem megy az angol!
ssh-n kell beírni ezt a parancsot tune2fs -m 1 /dev/sdXY, és akkor csak 5%-a lesz lefoglalva a rákötött HDD-nek?Jelenleg ez a Firmware verzió van rajta:3.0.0.4.380_4118
HGG-t akartam feltenni (RT-AC68U_380.63_HGG-FINAL.trx), de ezt írja:
"To comply with regulatory amendments, we have modified our certification rule to ensure better firmware quality. This version is not compatible with all previously released ASUS firmware and uncertified third party firmware. Please check our official websites for the certified firmware."Napokban cyber86 -tól kértem még a linket...
Miért nem megy fel?KaiotEch Azt tudom, de ennél azért több szabad helyet vártam.
-
Reserved space for root on a filesystem
Alap esetben ext filerendszernél a root számára fenn van tartva 5% terület.
-
-
r0by
addikt
válasz
sziku69 #2475 üzenetére
Ha merlin van, akkor simán kb. annyi elég, hogy az USB alkalmazás/Servers Center útvonalon a Mádiaszerver fülön rányomsz az alkalmaz gombra.
1-2-szer már én is tapasztaltam ilyet, hogy egy frissen a mappájába helyezett filmet nem látott a samu Tv. A fenti megoldás gyorsan megoldotta a problémát. De ez jellemzően bőven 100+ nap fölötti uptime-nál jött elő. -
sziku69
őstag
A router AP üzemmódban van. A Digi zte routerével van összekötve lan kábellel.
Mostanában többször előfordult, hogy más ip címet kapott. Azért is idegesítő, mert ha be akarok lépni a download Master-be, akkor nem mindig éri el. Bele kell lépnem a ZTe-be, hogy megnézzem milyen ip címet adott neki. -
libus
őstag
Egy gyors kérdés, mert végre ma megjött a router (nov. 25 óta)
és szeretném minél előbb beüzemelni.
Ma a Windowssal leformáztam ext4-re azt a HDD-t, amit majd hozzá csatlakozok.
Viszont olvasom a papírját, s max. ext3-at ír.
Nem kezeli a router az ext4-es particiót???
Mert akkor formázhatom újra a HDD-t ext3-ra.
USB2-őn vagy USB3-ra érdemes dugni a HDD-t??Amúgy USB2-es a külső vinyóm, de jobb áramellátása lenne USB3, nem?
Még egy kérdés: Miért nem érem el az admin felületet?
Se a 192.168.1.1-re nem hozza be, se a router.asus.com-ra -
sziku69
őstag
válasz
KaiotEch #2472 üzenetére
Van a Pc-men is szerver, de igazából azzal is van valami probléma most. De ebben az esetben a router mappáját kéne látnia úgy hogy nem megy körbe. (router pc tv)
Amíg megvolt a samsung tv, csináltam úgy is hogy a pc-n levő szerver listájára felvettem a routerre kötött hdd listáját is, és úgy játszotta le a tv-n. Persze lassabban töltötte be, de utána sosem akadt.Ennél a routernél van olyan, hogy automatikus mappa frissítés? ( a tv topikjában ajánlották)
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
A routerre kötött vinyóra torrentezek. kb 100db fut. Tegnap letöltöttem az egyik kedvenc sorozatom legutolsó epizódját.
A tv-kilistáztam a tartalmat, hogy meg tudjam nézni a filmet. De nem találtam meg. Nem volt benne a listában. Pc-n keresztül viszont benne volt a listában. Kikapcsoltam, bekapcsoltam a tv-t. De utána sem volt benne a listájában. Minden más igen. Úgy tudtam megnézni a filmet, hogy átmásoltam egy másik mappába. (a routerre kötött vinyón)
A routeren elvileg minden beállítás ugyan az ami volt. Még annyi, hogy most cseréltünk egy samsung tv-t LG-re.
LG 55UB830V -
libus
őstag
A routerral hogy kell leformázni majd a rácsatlakoztatott HDD-t?
Egy Tp-Link WDR3600-ot fog váltani, amin openwrt fut, s gondolom majd újra kell formázni a routerrel a HDD-t.
Ebben kérnék segítséget! -
ddmb
aktív tag
Az AiCloudos fileokat miért nem tudom lehúzni mobiltelefonról? 403 - Forbidden hibaüzenetet kapok. Laptopról lehúzza.
-
kezo0
addikt
válasz
Neil Watts #2463 üzenetére
Rá lehet venni, csak rohadt bonyolultan. Vannak erre hosszú, kb. 20 lépésből álló leírások a neten – én inkább nem vágtam bele. Amikor hisztizik a böngésző, hogy ne lépjek tovább a router beállító felületére, mert az veszélyes, akkor én ezt csak szimplán felülbírálom mindig, és csak azért is belépek.
-
Uraim!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Rá lehet valahogy venni a router gyári szoftverét, hogy ne a gyári SSL tanusítványt mutassa a chrome-nak? Mivel azt nem ismeri, így hisztizik.
Köszi!
Üdv. core2
-
zsolt501
Topikgazda
válasz
Bonyhi Edő #2461 üzenetére
Szia
Mint minden router esetén itt is lényeges az elhelyezés Szóval azért csodák nincsenek itt sem, ezért erre érdemes odafigyelni.
Mivel sok a szomszédos wifi ezért is érdemes 5Ghz-ra hagyatkozni ahol csak lehet, mondjuk az az 50-es ADSL nem hinném hogy meg fogja fektetniAz hogy érdemes e alternatív szoftvert rátenni azt így lehetetlen megmondani, már csak azért is mert nem tudom miket akarsz a routerre bízni a net megosztásán kívül.
-
Bonyhi Edő
csendes tag
sziasztok!
BF alkalmából sikerült beújítanom a témában szereplő routert (még nem jött meg).
Beüzemelés során van valami amire figyelnem kellene? Belvárosi tégla lakásban lesz használva (nagyon sok szomszédos wifi-hálózattal), kb 50nm, 50 mbit ADSL vonal, 8-10 eszköz (legtöbb 5ghz képes) kiszolgálására.
Játék, letöltés, stream, távoli asztali munka a fő használat.Érdemes moddolt firmwarrel próbálkoznom, vagy bőven elég lesz a default?
-
libus
őstag
válasz
Gubek-Einste #2458 üzenetére
Oké, mikor megjön, le is mérem, és megírom a különbséget a 3600-hoz képest!
-
-
libus
őstag
válasz
Gubek-Einste #2456 üzenetére
Tudja az 5Ghz-et az eszközöm!
Másképpen nem is tudtam volna ezen letöltési sebességet mérni a wdr3600-ra csatolt HDD-ről. -
-
libus
őstag
Sziasztok!
Ma az Emag "áldozata" lettem, s vettem egy ilyen routert!
Egy Tp-link WDR3600-at cserélek le erre. Remélem nem bánom meg!
Mivel wifin többször másolgatok, ezért nagyobb sebességű és erősebb routert kerestem, mert a 3600-al ezeket mértem:
2.4Ghz-en 5.3MB/s
5Ghz-en 6.7MB/s
Remélem ezzel jobb lesz a helyzett! -
Sziasztok. Ez méltó utódja lenne a Liksys WRT54GL-nek? Van rá olyan jól kezelhető FW, mint a Linksys-nél a tomato, access restriction-nel, sávszélkiosztással, stb?
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor inkább passzolom.
-
válasz
s7evcsenko #2446 üzenetére
Torrent ügyben 4-5MB/sec, samba-n ftp-n pedig 30-40MB/sec az a sebesség, amire reálisan számítani lehet. Nyilván ha tölt le a torrent max sebesség közelében, akkor samba-n, ftp-n is nagy mértékben csökken az elérhető sebesség. Ha ezekkel együtt tudsz élni, akkor jó a NAS helyett, de ez nem filemegosztó célhardver, elsődleges funkciója az internet megosztása.
-
válasz
s7evcsenko #2448 üzenetére
Alapszinten működik, arra jó a router-en való torrent-ezés, hogy ne kelljen állandóan mennie emiatt a gépnek. Korlátozott sebességgel és szálszámmal használható.
A fő korlátozó tényező az USB port maga. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Gubek-Einste #2447 üzenetére
Értem köszönöm.
Ezek szerint a torrent és a file megosztás nem az alapszint?
Igazából semmi másra nem használom a nas-t.
Kár, mert a sebességét elnézve, elbújhatna a zyxel... -
válasz
s7evcsenko #2446 üzenetére
Nem, csak alapszinten tud egy router egy NAS-t helyettesíteni.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Egy ilyen router képes lehet kiváltani egy zyxel NSA325 v2 nas-t?
(Torrent, megosztás)
Jobb lenne csak egy eszköz a kettő helyett, s routert amúgy is cserélnem kéne... -
-
gulac12
tag
RT-AC68P van-e valakinek, esetleg tudtok-e hazai beszerzési forrásról, sajnos a keresésem nem vezetett eredményre, lehet, hogy ez nálunk nem fog megjelenni, jobb lemondani róla?
-
-
daam
tag
Sziasztok, kipróbáltam a merlin féle firmwaret, de vissza térek a tomatohoz, valahogy az jobban bejön, utoljára a 132 es verzió volt fent, az azóta megjelentek mennyire használhatók? Köszi
-
AtHoS
nagyúr
Merlin 380.63_2 (12-Nov-2016) [link]
- CHANGED: Added detection for iPhone 7 models in networkmap
(patch by Andrei Coman).
- CHANGED: Enabled --dns-loop-detect support in dnsmasq
- CHANGED: Move Dual WAN static routes to a lower priority, so VPN
policy rules will have priority over them
- FIXED: Traditional QoS labels were off by one on the Stats page.
- FIXED: Adaptive QoS upload stats couldn't be retrieved because
qosd seems to be hardcoded to always set up classes on eth0
rather than on the real WAN interface.
- FIXED: USB driver was removed too early at shutdown time on the
RT-AC56U and RT-AC87U (fix by john9527) -
-
-
ddmb
aktív tag
sziasztok
az FTP-vel van gondom. Ha az "Allow anonymous login"-t ON-ba állítom, akkor böngészőből nem tudok belépni FTP-be. Bekéri a felhasználónevet/jelszót, de nem történik semmi. Ha FTP klienst használok, akkor probléma nélkül megjelennek a fájlok.
Ha OFF-ba van állítva, akkor böngészőből és kliensből is be tudok lépni. Mit rontok el, hogy böngészőből nem működik?
-
zsolt501
Topikgazda
válasz
taki1111 #2428 üzenetére
Még megpróbálhatod másik böngészőből frissíteni, mert ha jól emlékszem régebben én is belefutottam valami hasonlóba, hogy nem akarta feltenni az egyik böngészőből, de másikból sikerült.
Fura volt, mert úgy jelezte, hogy felment a frissítés, de nem, és mikor újraindult akkor nekem is mintha a régi szoftvert tette fel, de másik böngészőből tökéletesen ment, az okot azóta sem tudom. -
-
taki1111
csendes tag
töröltem az Nvram -ot és firmware restorationnal visszaállítottam,
vagyis próbáltam mert az Fw maradt ugyanaz -
taki1111
csendes tag
hogyan lehet Nvramot rörölni?
-
taki1111
csendes tag
Tudna valaki segíteni?
akármilyen merlin Fw-t akarok feltenni ujraindítás után marad a régi 376.47 es.
mit tehetek ez ellen? -
Klara_
őstag
válasz
eric.cartman #2422 üzenetére
De igen.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Csak szólok hogy aki gyári firm-t használ és nem vette észre, van friss: 3.0.0.4.380.4118! Igaz, itt még nincs fent.
-
Uraim!
UPC hálózatban (modemként működő UPC connect boxszal) AC68U-n szeretnék AsusWRT alatt ipv6 tunnelt igénybe venni. A Hurricane Electric-et néztem ki magamnak, ám van pár gondom:
- Regisztráltam, eddig OK.
- Rámentem, hogy "Create Regular Tunnel".
- Az "IPv4 Endpoint (Your side):" részen megadtam a "You are viewing from:" IP címét.
- Leelenőrizte, majd ezt adta eredményül:"IP is not ICMP pingable. Please make sure ICMP is not blocked. If you are blocking ICMP, please allow 66.220.2.74 through your firewall."
Ezt hogy tudom neki megadni?
Az ASUSWRT-ben engedélyezzem a "Respond Ping Request from WAN"-t, majd a "WAN->Virtual Server/Port Forwarding" alatt állítsam be ezeket?
Port Range: 1
Local IP: your computer's local IP
Protocol: OTHERPort Range: 41
Local IP: your computer's local IP
Protocol: OTHERA WAN felőli válaszadás nem potenciális biztonsági kockázat? (Gondolok itt pl. a portscanre).
Tfh. sikerül végigmenni a regisztráción. Utána hogy aktiválom ezt a routeren?Köszi!
Üdv. core2
-
zsolt501
Topikgazda
válasz
Neil Watts #2417 üzenetére
A routernek nem is, de a HDD-nek nem használ, könnyen lehet, mivel beleverhet így a lemezbe a fej, ezért érdemes leválasztani előtte a HDD-t és utána áramtalanítani, mivel ha fej nem parkol és a lemez fölött van épp és a forgási sebesség megszűnése miatt elveszik a lemez és a fej közti légpárna ami bizony azt eredményezheti hogy a fej beleszánt a lemezbe. ami ugye adatvesztést és a HDD halálát okozhatja.
-
Uraim!
Az mennyire problémás, ha - mivel zavart a hangja - az on/off kapcsolójával kapcsoltam ki a routerre kötött HDD-t, úgy hogy előtte nem választottam le? Ez a routerben okoz valamiféle lelki törést?
Üdv. core2
-
zsolt501
Topikgazda
Ahogy nézem a gyári szoftver fejlesztése és javításai kissé parkoló pályára kerültek, ennek az okát nem tudom mi lehet, de az biztos, hogy volna még mit csiszolni a szoftveren, pláne a zárt részen amihez ugye az alternatív fejlesztő pl. Merlin nem fér hozzá, vagy nem szabad hozzányúlnia, sajnos pont a zárt résszel van a legtöbb gond az utóbbi időben mióta a Trend Micro fejlesztések bekerültek, olyan mintha a cég küzdene a hibák javításával.
-
Klara_
őstag
Firmware version 3.0.0.4.380_4118-g7f117e6
- Release Note -openvpn client
- [bugfix] fixed wrong config after upload profile
- Issue occurs in Extra HMAC authorization Bi-directional case.www
- [Update] Fine tune timezone list for Istanbul -
dbius
veterán
De ha már itt vagyok, Nektek nincs gond az ntp időszinkronizációval?
Kb. két hete vettem észre a router áramtalanítását követően, hogy nem képes szinkronizálni a dátumot és időt, a logban látszik, hogy 3 másodpercenként próbálkozik!, de nem sikerül.
Aug 1 02:29:12 ntp: start NTP update
Aug 1 02:29:15 ntp: start NTP update
Aug 1 02:29:18 ntp: start NTP update
Aug 1 02:29:21 ntp: start NTP updateÚgy vettem észre, hogy a fiúk szóltak, hogy nincs net a telefonjukon. (dél körül volt) (be van állítva, hogy reggel 8-tól este 8-ig legyen wifi kapcsolatuk)
Most frissítés után sem megy az ntp kapcsolat, sem
hu.pool.ntp.org
pool.ntp.org
kiszolgálók használatával.Mindjárt manuálisan ssh-n keresztül beállítom, de ez nem az igazi, mert következő alkalommal is ugyanez lesz.
szerk: ssh-n keresztül az ntpclient Terminated hibával leáll a bind, majd connect után.
szerk2: (#2414) zsolt501 Köszi, Ezzel a workarounddal akarom megcsinálni, csak gondoltam rákérdezek, de akkor nem egyedi a probléma.
-
AtHoS
nagyúr
Nos TV-vel is hasonló a helyzet. Kiválasztom a forrást (Router), ezt követően a Video részt, majd a következő menüben választható
- All Video
- Recently Added
- FoldersItt értelem szerűen megyek a Folders részre és látom is a HDD-ről megosztott mapparendszert
A TV nem mai darab: Samsung UE40C6000
-
AtHoS
nagyúr
Én mondjuk elég régen filmeztem, de az erősítővel a zenék között matatva nem találkoztam az általad említett "problémával". Kiválasztom, hogy Music, majd ezt követően, Folders és szépen lapozgatok a routerre kötött HDD-ről megosztott zene mappák között, melyek persze ABC sorrendben vannak.
Ha hazamegyek ránézek a TV-vel mit mutat a filmek esetében, mert lehet csak ott van jelen a probléma
szerk.
380.62_1 FW -
zsolt501
Topikgazda
Szia
Merlinnek jelezd a hibát, hogy tudja javítani, mert lehet nem is tud erről a hibáról.
Én nem használok dlna-t, nekem nagyon elegem lett abból, hogy állandóan valami hibába futottam bele (hol a fájlok listázása, hol a fájlok lejátszása volt a probléma) és nem a router miatt volt, mert bármi is volt a kiszolgáló, sosem volt egységes a dolog ráadásul több lejátszó is van, és mindnél különböző gondok voltak. Szóval én feladtam a kínlódást, nekem ennyit nem ért a dolog marad a samba és az NFS megosztás
-
Gausz
aktív tag
Nálam ugyanaz a hibája, mint a 380.62-nél: a minidlna-t updatelték 1.1.6-ra, emiatt a tv-n nem a könyvtárak, majd a fileok jelennek meg egymás után, hanem először abc szerint vegyesen listázza őket, majd ha másolgatunk rá, elkezdi keverni a sorrendet.
Szóval 380.61-ig downgradeeltem, ott már jó a sorrend. -
Gausz
aktív tag
Új Merlin fw: 2016.11.06
380.63 (xx-xxx-xxxx)
- NEW: QoS Statistics page, showing the amount of traffic assigned to
each available classes, as well as the current throughput.
- NEW: Charts added to various Traffic Monitor pages.
Note that you can click on legend items to reveal/hide the
DL/UL data. Hovering over a bar or a pie slice will
display the exact value for that item.
- NEW: Added pc_delete() to the helper script (patch by john95287)
- NEW: IPv6 firewall now supports fixed interface ID (EUI64) ipv6
destination addresses (Patch by john9527)
- CHANGED: Updated Tor to 0.2.8.9
- CHANGED: Updated OUI database.
- CHANGED: ipset was updated to version 6.29 on ARM models.
IMPORTANT: this means you will probably need to
update your script to the new syntax. You need to
load the xt_set.ko module at the start of your script.
There has been no change to MIPS models, due to their
older kernel. (original code by Shibby and Victek,
Asuswrt port by john9527) (ARM only)
- CHANGED: OpenVPN policy rules now start at prio 10000 instead of 1000
- CHANGED: Added help popups to various settings that are unique to
Asuswrt-Merlin.
- FIXED: Custom group/shadow/passwd weren't applied at boot time.
- FIXED: CVE-2016-5195 (Dirty COW) vulnerability in kernel
(patches by blackfuel and Joseph A. Yasi)
- FIXED: Network Service Filter rules would only apply to clients
under Parental Control if that was enabled (original
debugging by john9527) (Asus bug)
- FIXED: A few memory leaks in httpd and rc services. -
LSL1337
őstag
X-Akták...
Szóóval, AC87R-t használok kb másfél éve.
Most beújítottam egy NAS-t (PC).
unraid-en keresztül futtatok rajta Deluge-t és qlibtorrentet.
gigabit-es neten ülök, minden vezetékes természetesen, a NAS SSD cache-re tölt le.tegnap:
Deluge 10MB/sec-el töltött az első órában, a routeren ez a CPU használatot core1-en 100%-ra tette, core2-n marad 1-2% (ha speedtestet futtatok, akkor core1 80% körül szokott lenni, core2 meg 20-30)
közben folyamatosan pingelem bix.hu-t, és stabil 1-2ms-ről felmegy a ping 30-40-50-60-100-ra, össze vissza van.
Itt közben magától ment a port forward, és aktív kapcsolaton voltam elejétől fogva.qlibtorrent:
betettem ugyan azt a torrentet, ugyan úgy SSD-re, és 40-50-60MB/sec-el töltött, routeren 20-20% cpu usage, ping beton stabilan 1-2ms végig, mintha nem is futna!
sajnos ma reggel vettem észre, hogy itt a kapcsolat passzív volt, ezért betettem port forward-et, immár aktív lett.
következő letöltés, itt is 10MB/sec max (seed miatt tuti tudna sokkal többet is)
routeren 15 és 8% átlag cpu terhelés
és a pingem STABIL 330ms, néha timeout, routeren a webes felület szinte lehal, olyan lassú lesz
közben torrent kliensben alig van 30-40 peer connection.szóóóóval, mi öli meg a routert egy 10MB(80mbit)-es streamen, amikor semmi más nem megy a hálón?
HW nat be van kapcsolva.
ráadásul qlibtorrentet visszatettem passzívba, de marad ugyan ez a 300ping, szóval teljesen tanácsalan vagyok
hogy lehet atom lassú a router webes felülete (valszeg ezért megy fel ennyire a ping), ha a CPU használat 20% alatt van?ötletek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Raspberry Pi
- Lexus, Toyota topik
- Hosszabb bemutatón nézhetjük meg, hogy milyen lesz az Atomfall
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- ASUS TUF 15 3050TI
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest