Hirdetés
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz bogabi #20966 üzenetére
Ha eddig nem volt fix csatornán, akkor azért. Automatikus módban a router néha elég sűrűn váltogatja a csatornákat és ha olyat választ, amit egy eszköz nem szeret, akkor. az eszköz nem fog csatlakozni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz bogabi #20960 üzenetére
Fix Wifi-csatornákat használj, 2,4GHz-en 1-11.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dolon75
senior tag
válasz bogabi #19585 üzenetére
Na, hamár belemelegedtetek...
Van egy WIFI hálózat, jelszóval védve.
Jól értem, hogy fogok egy megfelelő wifi eszközt, ráhallgatok valahogy (a jelszót nem ismerem), és el tudom csípni, milyen MAC címekről kommunikál a WIFI hálózat?Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
Wasquez
senior tag
válasz bogabi #19293 üzenetére
Vannak előre beállított gyors port kiválasztási lehetőségek, azokból is ha valamelyiket kiválasztom, akkor a Telnet 23-as portja megnyílik, a POP3 110-es port meg nem nyílik meg. És ha kitörlöm a szabályokat, akkor mindkettő close állapotban lesz.
80-as portot is tudom nyitogatni, de mondjuk egy 1025 nem nyílik meg.
Itt csekkolom: https://www.yougetsignal.comPC
-
Wasquez
senior tag
válasz bogabi #19293 üzenetére
Igen úgy csinálom.
De valamiért kívülről tesztelve a megadott portok zárva vannak, és nem tudom, mit kell még beállítani?
Az rendszernapló részél azt írja, hogy aktívak azok a port átirányítások, amiket beállítottam.
Mit kell még beállítani a nyitáshoz?[ Szerkesztve ]
PC
-
Wasquez
senior tag
válasz bogabi #19291 üzenetére
Nem azt írtam, hogy a kamerán állítom át a portokat, hanem a telefonos appban a kamera elérésére szolgáló portokat állítom be különbözőre.
Már kezd összeállni a kép, de valamiért, ha az egyes kamera RTSP port 554, a másik kamerának beállítom az 555-öt, azt beírom a portforwardingba a második kamera ip címével, akkor is az egyes kamera képe jelenik meg mindkét helyen!
Ugyanezt megcsinálom a http portokkal is.Ha ellenörzöm, a portokat kívülről, akkor 554 open, 555 closed.
Valamit kell még csinálnom a portok nyitásához?PC
-
Wasquez
senior tag
válasz bogabi #19288 üzenetére
Akkor ez úgy kell, hogy kinézzen, hogy a telefonos appban a http portot minden kamera esetén egyedire beállítom, mondjuk az Host/IP az a: xyz.ddns. org a port 40001, 40002
és ezek a bejövő portok lesznek átirányítva a 192.168.1.328:80 és a 192.168.1.329:80-ra?Nekem valami totál más elképzelésem volt erről a történetről! Azt hittem eddig, hogy ennek az a lényege, hogy ne a szabványos portokon menjen az adatforgalom valami biztonsági okokból.
PC
-
félisten
válasz bogabi #18083 üzenetére
Dettó. Három szint, szintenként 70-80 nm, helyenként vastag téglafalakkal, és az N18-AC87-AC86-AX92-AX96s sor végig lefedte a kert nagy részével -- 2,4 GHz-en. 5 GHz-en már voltak vakfoltok a két legtávolabbi, elszeparált sarokban. Az AX58 már 2,4 GHz-en is küzdött ezekkel, a 65P már sokat hagyott lefedetlenül.
Mégis két AP-t használom meshben, mert így mindenhol tökéletes nem csak a kapcsolódás, de a kapcsolat minősége is.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
kezo0
addikt
válasz bogabi #17803 üzenetére
Na igen, ez már tudjuk pár napja: #17744
És nem, nem jött mindegyikhez. Az AX92U-hoz pl. pont holnap lesz kerek egy éves a legutolsó firmware…*
(* most épp újra megjelennek az ASUS oldalán a fw-ek kiadásának dátumai)
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Alex91
félisten
válasz bogabi #11353 üzenetére
A NAS-nak, a Linksys routernek, a jelenlegi Asus routernek van sajat DDNS szolgaltatasa. A dupla NAT nalam van, nem a szolgaltatonal. Mig a NAS, regi router sajat szolgaltatasa megtalalta igy is a kulso IP cimem, addig az Asus nem…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest