Új hozzászólás Aktív témák

  • zako

    tag

    Beléptem én is a klubba: egy Asus RT-AC65P büszke tulajdonosa vagyok pár napja. Egy TP-Link 1043ND (v1)-et váltott, mert ő szegény már nem birkózott meg a 100 megabites internettel (max. 41 megabitet tudott kipréselni magából). A legfrissebb gyári firmware van rajta (3.0.0.4.382_51599). Nagyon gyors, tetszik a webes felület is, nagyjából mindent sikerült beállítanom, de lenne néhány kérdésem:

    1. Az létezik, hogy nincs rendes kézikönyv a routerhez? A weboldalon csak „EU Declaration of Conformity”-k vannak több nyelven.

    2. A Wifi-s nyomtatót (Canon Pixma MG3550) sehogy nem tudom csatlakoztatni, ha be van állítva a WPA2-Personal titkosítás. Open System esetén simán csatlakozik. Odáig eljutottam, hogy megvan a nyomtató WPS PIN-kódja, a routeren a „WPS módszernél” beírom a kliens PIN-kódhoz, elindítom a nyomtatón a Wifi-keresést, a routeren pedig a start gombbal indítom a párosítást és nem történik semmi.

    3. Hogyan lehet éjszakára (vagy végleg) kikapcsolni a LED-eket? Az előző routernél fekete szigetelőszalaggal megoldottam, de elegánsabb lenne szoftveresen kikapcsolni… 😊

    4. Ha jól sejtem (még) nincs alternatív firmware hozzá, mert túl új, ugye?

    Köszi előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák