Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz s3int #34445 üzenetére

    Belépő TUF A15 (2022), de ha teljesen mellékes a játék akkor tényleg jó a kolléga által említett verziók közül valamelyik mert egy fapad CSGO-t elvisz egy iGPU is manapság ;]

    Sajnos a korábbi F sorozatok elképesztően sok hibát generálnak. Agyig tömve a külföldi csoportok Wifi modul hibákkal, nincs wifi elmegy a wifi, hardver hibák tömkelege stb. Mi meg az A szériások élünk mint Marci hevesen. Fújnak is ránk rendesen. (Igen ROG/TUF házon belül).

    Más (hogy végre én is írjak egy problémát): Jött egy ilyen Dolby frissítés a rendszerhez (W11), rendszeresen feldobja, hogy állítsam be. Ezzel nincs is semmi gond, még nem állítottam be mindig kinyomom. Viszont windowsban mindig feldobja mint update hogy Audio Control frissítés elérhető. Leszedem, restart, majd ismét feldobja. Lehet be kéne konfigolni ezt a sz*rt neki? vagy beragadt az update? Egyértelmű windows oldali persze.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák