- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Manjaro Linux
- TP-LINK routerek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Bandit21 #351 üzenetére
tegnap kicsit karriereztem, van egy bug benne. és ez elvette a kedvem.
akármennyit próbálkozok, ha egy total FAILED pl kicsúszok, akkor utána bármilyen időt megyek, mindig 3*-ot jelez, ami valóságban nulla, és hiába volt előtte 2* amit 3*-ra akartam javítani, minden alkalommal failed után ki kell lépni az adott karrierből és újra belépni és megcsinálni. -
biker
nagyúr
válasz
Bandit21 #343 üzenetére
igen, az segít, de azért megb...a ha online a haverokkal szervezett ligára nem mehetek mert nem csináltam meg az academy-t. vagy vegyem meg vagy béreljem, de a játékpénzt is arra adja ha megyek academy-n
Ez nálam tutti redflag, és megy a B polcra.iracingben legalább megvehetem a kocsit ,és akármilyen hosztolt futamon mehetek akármivel, csak az official versenyeken van limit, milyen licenc kell egy egy kategóriához
-
biker
nagyúr
Van 0.1.4.
csak nekem új? -
biker
nagyúr
tesztelgettem, 12 autóval 3080ti-on dlss nélkül 60 alatti fps van, dlss balanced átlag 80, quality 70-75 közt felhő és autó tükröződés high, minden más ultra
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #169 üzenetére
"VRAM-ból mennyit kajál meg?"
Amennyi van
PapírVilla: ok
-
biker
nagyúr
válasz
PapírVilla #167 üzenetére
imolán is jó nekem, egyedül 100+FPS
-
biker
nagyúr
Érdekes dolgok, sokról nem tudtam én sem még
[link] -
biker
nagyúr
válasz
zsozsa74 #126 üzenetére
hát igen, ebben is van valami.
azért sok ilyet láttam már, hogy valaki beül, és aztán 30-40mp minusszal körbegurul harmadikban
Persze ki tudja, ha velem aláíratják hogy az okozott kárt ki kell fizetni, és tudom hogy az 4cm-es karbün füllentyű amit a térdemmel lerugtam épp az már 680€ volt, akkor nem nyomnám neki én se -
biker
nagyúr
"Sokan azt gondolják, hogyha valamit nehéz vezetni, akkor az életszerű"
hááát, meg azt mondják a versenyzők is, hogy vezetni tudni kell, és bárki beülne a versenyautóba úgyse tudna vele körbemenni
Most akkor? lehet csak nagyképűek és sztárolják magukat, aztán ugye jöttek már F1-be újoncok akik kifújták a nagyok orrát... -
biker
nagyúr
válasz
KaraDani #115 üzenetére
Érdekes, mert Morad szerint az iracing van a legközelebb a valósághoz, főleg a fékezést kiemelve
az ahogy ficánk egy egy autó féktávon, az nagyon ott van. Rre esetén csak visítva megy előre a kocsiakkor átfogalmazom: eddig nekem az volt a benyomásom, hogy az iracing a legközelebb ahhoz, amit én autóvezetésnem érzek
főleg az esős rész nagyon jó
accben a fékkel nem tudok mit kezdeni, rossz. Rennsport azt másolja. És accben alig tudom megfogni az autót, míg iracingben igen. De ahhoz képest mit küzdök iracingben megfogni egy kitörő autót, itt sokkal könnyebb. Hát nem vezettem még határon gt3-at, nem is fogok már, de ha ilyen, ám legyen
meggyőzhető vagyok -
biker
nagyúr
nem teljesen értettél meg, ha kritikának illetted, holott többször leírtam, hogy igen értem 0.1 állapot, nem azzal van a bajom, milyen a játék, hanem ha nem érzem azt amit mások mondanak.
De ok, akkor ezek szerint én vagyok ilyen profi, hogy azért megy olyan jól ezzel, mert ennyire élethű, és azért megy kevésbá más játék, mert nem elég éethű
Nekem csak jó így -
biker
nagyúr
válasz
PapírVilla #104 üzenetére
"Ami nagyon leveszi az a dinamikus időjárás"
jelenleg csak statikus időjárás van benne
a dinamikus az lenne, ha szárazon indulsz elkezd esni és folyamatosan ázik el az aszfalt. -
biker
nagyúr
Kipróbáltam, 1:44.0 a második 10perces practiceban (elsőben is csak 3 kört mentem mert controllert és ffb-t állítgattam), de továbbra is ez a véleményem
A féket le kell padlózni a getzibe mint ACC-ben, kicsit felengedve befordítod, aztán padlógázon kijössz a kanyarból.
Ezt próbáld ki iracingben, vagy akármiben.BB a mercin 68% gyárilag, és 65 a minimum, felfele valami 80%-ig. nemár! nem két kerék fogja megállítani az autót hanem 4.
Továbbra sem realisztikus, hanem valami ultrakönnyített ACC klón.
FFB oda van tolva ezerrel, közdeni kell a kormánnyal, a hangok ugyanúgy puffannak csörögnek minthe a szerszámost benne hagyta volna a szerelő csapat a kocsiban, mint ACC-ben... Istenem hányszor néztem körbe vezetés közben hogy becsapta a huzat az ablakot, vagy kopogtak, vagy mi a tököm vanFogalmam sincs az autók jobb felső sarkában a sárga badge-en a szám mi? a bal alsó sarokban az Entry pirossal mi? Miért nincs customize ami szerintük van, miért nincsenek eventek ami szerintük van, és ezek nem early acces gondok, azt mondták hogy VAN és nincs.
Videjó: [link]
-
biker
nagyúr
Valamit nem értek...
az összes juhtyúber, Jardiertől RBM-ig oda van meg vissza a fizikától. a gumiktól, mennyire éltehű, milyen szuper.ehh? Most vagy én tudok olyan kib@szottul vezetni, hogy eddig azért ment nehezen egyes simek, mert nem volt "elég igazi", és ezzel azért ilyen könnyű, mert végre igazi, vagy mindenki megkapta a maga utasítását.
mondjuk 95%-uk CSAK AC és ACC összehasonlításról beszél, mintha meg lenne tiltva hogy az AC evo rivjúban megemlítsen másik játékot, mert az káros lenne. de nem értem.
ok, első tesztre csak a pár autós kivitelben mentem, utcai autó utcai gumival, de ...
főleg a szuper kiváló gumifizika, amikor 2 körön át tolom mint a hülye és az egyetlen ami nem "zöld" az mondjuk a bal első külső széle, az piros, minden más gumi máshol zöld. hát ilyen se nagyon létezik, ennyire pro gumikezelés default setuppal.minden assist off. mit nem látok, amit ők igen? (mondjuk a kunos utalást nem látom a számlámon?)
-
biker
nagyúr
Ja vicces, a 0.1.1.-re azt írták, feloldja az összes 20 autót (pipa) és javítja az online státuszt. "De... Sikerült?" hát nem, ugyanúgy nonstop offline állapotban van
ja a driver profile-t se menti el továbbra sem.
-
biker
nagyúr
mint SIM? nekem egyelőre nem sim.
Legalábbis az utcai autókat túl könnyű vezetni. a GT-ket nem próbáltam még, ma kifárasztott az újra életre keltés és mindennek újraállítása.
a kormány helyes kezelése, az ugráló hang, az akadó kép egyelőre elnyomja az összes pozitív és részletes véleményt -
biker
nagyúr
töröltem a profilt a dokumentumokból, ettől elindult a játék, de mindent is állíthattam be újra.
Ez nálam red flag... de még alpha tudom...
de a menü, a beállítások, az valami borzalmasan kényelmetlen. -
biker
nagyúr
felraktam reggel a 0.1.1. update-et, ami javítaná a kocsik számát is
Frankó lett, már el sem indul. [link]
most telepítem újra, hátha, de ez így LMU sorsára fog jutni -
biker
nagyúr
Én tegnap nyomtam [link]
utólag kiderült, jött egy frissítés ami feloldja a többi autót.Én nem értem, Jardier és páran mások miért mondják 9/10-re a fizikát, hát ha ennyire élethű, akkor kib@szott jól vezetek
szerintem minden kikapcsolt segédlettel is irreálisan könnyű vezetni, bár csak utcai autók utcai gumival voltak, és való igaz, ilyenekből sokat vezettem vezetéstechnikán is, de akkor is, kicsit nagyon azt csinálta az autó amit kértem tőle, kivéve ha nagyon eltoltam neki.
A fű nagyon jó, a homok tragikus, egyszerűen annyi a sóderágy fizika hogy le kell lassítani az auót 40km/h-raA grafika keveréke az acc-nek és valami forzás ragyogásnak, de szép, csak megterhelő a rendszernek.
Összességében, a legelső 0.1 verziónak jó, jobb mint a rennsport volt mikor kiadták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest