Hirdetés
-
IT café
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Janos250 #4253 üzenetére
Ennyire nem sablonosak a menüelemek azért. Ez csak két kiragadott példa volt a kb 60 db-ból.
Na meg a példádban a "brightness" szó ugyanúgy kétszer lesz eltárolva a rom-ban.
Szóval nekem ez olybá tűnik semmivel se foglal kevesebb tárhelyet, mint az én verzióm.
(Mondjuk arról nincs infóm az lcd.print() mennyi extra területet emészt fel, ha szavanként hívom meg.)
Én itt most tárhelyre igyekeztem optimalizálni. Legyen az rom vagy ram - ha nem használod az F makrót.MÁS
Pillanatpákához lehet kapni U alakú lapos hegy helyett tűhegyet, ami a forrasztóállomásokon is van? Elutazom egy időre és viszek pár játékot unaloműzőnek, viszont odahaza csak pillanatforrasztó van és azzal elég nehéz felapplikálni egy tüskesort mondjuk egy Nano-ra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Hardcore café
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- További aktív témák...
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest