Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagarol
junior tag
válasz Wolfram #20793 üzenetére
Ez ic foglalat, könnyebb cserélni.
Kicsit off-os már a topik, inkább elektronika, de még annyit hozzá teszek:
nekem is van pár injekciós tűm, akkor jó, ha még benne van az alkatrész láb, egyébként
varró vagy gombostű is megteszi.
A veretős módszer is működik, vagy ha van tüdő, ki is lehet fújni az ónt.
A hagyományos szippantó + páka 2 kezes, gyorsnak kell lenni, nekem sokszor
megcsúszik a teflon hegy.
Egy ideje már ezt használom:
Most vettem még egyet, 1400 ft. aliról, nem pénz, ahhoz képest mennyivel könnyebb
vele dolgozni. -
Wolfram
aktív tag
Jól látom hogy minden próba paneles pin-ből van PCB-s változat is, vagy ez valami más:
https://www.aliexpress.com/item/32892386779.html
🤔[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz razorbenke92 #20790 üzenetére
... és ha szerencséd van, a szilikonról begurul az öledbe. Vagy, így nyáron, a csupasz combodra. True story
-
őstag
-
Wolfram
aktív tag
válasz its_grandpa #20787 üzenetére
Ez az injekciós tű jó ötletnek tűnik ha az ón nem ragad rá a tűre, és a tű vastagsága ~2mm? (ja és honnan van injekciós tűd? )
-
biker
nagyúr
válasz Wolfram #20783 üzenetére
jó fajta flux, mert már túrós az ón, felülforrasztod ónnal, majd melegítés után vagy szippantó, vagy én ahogy szoktam, kompresszorról egy löket (2,5baros mini festőkompresszor, nem kapja le az egyebeket)
de vákumos kiforrasztó is kiszediElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
ViZion
félisten
válasz Wolfram #20783 üzenetére
Még több ónt rá, átmelegíteni (fóliára vigyázni) és szipák.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Wolfram
aktív tag
Nem bírom kitisztítani ónszívó szalaggal 😭:
Várom az ördögien ravasz ötleteket hogy lehet kiszedni a lyukakból az ónt.😓 -
lanszelot
addikt
válasz ViZion #20779 üzenetére
Hello,
Cicákat tanítok. /ül, fekszik, fordul, gurul, 2 lábon áll...stb/
Minden cica, kutya tanítható. Ki könnyebben ki nehezebben.
2 hónapos még ilyenre mint ne menj fel a pultra, ül, fekszik stb.. még nem.
Nem azért kell mert felmegy, hanem mert elektromos főzőlap van, amin nem érezni hogy forró. Tehát nekem kell, hogy tudjam hogy ha felmegy mikor nem kellene.
No és plusz egy project arduinoval -
ViZion
félisten
válasz vargalex #20778 üzenetére
+1 a Huawei 4G routereken is ilyen van belül. Érdekes, h a belső wifi antenna ezzel csatlakozik (biztos van oka, h nem a panelon vezetik). De nem baj, így ki tudtam vezetni, mostmár külső antenna...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz lanszelot #20770 üzenetére
ahh, OK. Nem tudom miféle macsek, vannak a giga pofátlanok, meg vannak a normálisabbak. A normálisabb az tanítható. Nekünk volt lakásban, a székre felült és lesett az asztalra, de nem ment fel (kiskorától volt szigor). Kutya az zsivány volt, a TV néző kanapén aludt, lebukott erősen. Nah innentől mondtuk neki, h a nappali padló az láva, nem mer lejönni. Gyerekek és én engedném, de asszony nem (Ő a gazda, neki fogad szót első sorban).
Amúgy alufóliát a pultra körbe, pár ugrás után megtanulja, h nem kellene.Wolfram: jól néz ki a cucc
-
vargalex
félisten
válasz JozsBiker #20777 üzenetére
Rengeteg routernél is (pl. D-Link DIR-825, Asus RT-AC65P, stb.) is ilyet alkalmaznak, ahogy notebookok esetén is a wifi antennákhoz. Igaz, valóban kicsit véknyabb a vezeték, de más a frekvencia.
Alex
-
vargalex
félisten
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Rendeltem belföldről egy ilyen SIM900 modult, és az antenna vezeték a levegőben van. Most csak annyi hogy rádugom a mütyür csatlakozót, vagy csak kárt teszek benne ha próbálgatom és inkább reklamáljak ? ( Mondjuk már próbálgattam, de biztos hogy nem csak annyi hogy klikk és kész. )
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
-
lanszelot
addikt
Nem kell mozognia az hogy világít a falon sok is.
Pláne este a sötétbenVan mind a 4. A lézeren kívül a többit használtam.
Tapasztalt problémáim írtam le.
Nem erre használtam, de ezek voltak a gondok.
Pir -el a fény viszonyok, és a néha nem működik.
Cica csobogót üzemeltettem vele. Ha oda ült a cica elé akkor elindult a víz.
Ultrahang-al tolató radart csináltam.
RCWL...- mozgás érzékelő falon át.
Lézer van, de még nem használtam.
Kb 70 darab különböző modulom van. Még a felére se volt időm használni.
Jövőhét után neki esek a pultos dolognak, mert szabin leszek.
Megírom majd, hogy ott melyik hogy működött. -
biker
nagyúr
válasz lanszelot #20765 üzenetére
"Teljesen bepörög a lézertől."
ha mozog. egy álló pöttytől nem, amúgy a legtöbb lézeres érzékelő fénye nem látható, még a pötty sem
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz lanszelot #20762 üzenetére
Kezdjük előről
Te kértél egy szenzort
ajánlottak PIR-t ami NEM lát át semmin
Te közölted, nem jó, mert neked van egy RCWL-0516 és az átlát a munkalapon
Én közöltem hogy azért mert az redaros nem pir, a pir jó neked
Erre megerősíted igen, nem infrás és átlát a falonakkor le tudod követni hol a hiba? Neked PIR kell ami NEM lát át semmin, és most nem PIR van ami átlát és ez nem jó neked
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
válasz lanszelot #20762 üzenetére
Szép, a miénk pont így tele van.
Valami ilyesmit tudnék elképzelni, bár nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire lenne zavaró pár pultból kiemelkedő alkatrész:
A két kék vonal tükör, a piros mondjuk egy lézer pointer, mellette pedig egy fotocella (nincs berajzolva), ami a visszavert fénysugarat detektálja. Tükörnek egy régi HDD-ből kimentett lemezből kivágott darabkát lehetne használni, alumínium, dremellel könnyen vágható. Vagy macskaszemet (ne a megfigyelt állatokat áldozd fel ).Illetve én nem vetném el az infra szenzorokat, két darab kellene, a felső szekrény aljára szerelve, a fal felé irányítva.
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
Alatta sajnos nincs hely.
Rajta se sok
[kép]Nem zavarja se az ultrahang, se a ragasztó, se semmi.
Kis köcsi mind /de ezért szeretjük/Wolfram:
Ha nem a feny, akkor fogalmam sincs hogy az árnyéktól az enyém hogy kapcsolódott be.
Illetve többször fordult elő hogy engem nem érzékelt, pedig nem vagyok kicsi, én távolságnak tudtam be.
Lehet nem ezek miatt de akkor nem tudom miért.biker: RCWL-0516 nem infrás. Nekem vastag falon is át látott de lecsökkent a táv. Közvetlen falhoz téve a cicát is észleli ha elmegy a fal másik oldalán.
-
Ton-ton
tag
válasz Gergosz2 #20749 üzenetére
Egy közönséges termosztátot dugdostam össze (10k ntc, 10k felhúzó ellenállás)
Fél celsius kilengése volt.
Ez mondjuk alapból még elfogadható lett volna az adott alkalmazáshoz -ventillátorvezérlés-, azonban a továbbiakhoz már semmiképp nem lett volna jó.Amit szerettem volna, azt most megcsináltam egy Arduino nano-val.
(Még nincs teljesen készen, de ameddig lehet eljutottam vele, a feszültségosztó is egész stabil)http://qtp.hu
-
biker
nagyúr
érdekes, mikrovezérlős modlban 1-2-300Ft a diffi a PIR és a Radaros(mikrohullámú) mozgás/jelenlét érzékelők közt, de ha riasztó mozgásérzékelő akkor a passzív infrás árának 2-3x-osa a radaros, 4x ha radar és töréshang érzékelő is.
-
biker
nagyúr
válasz lanszelot #20756 üzenetére
egy mezei passzív infra átlát a falon? vagy a bútorlapon? Hát érdekes lenne, mert akkor nem kellene getzidrága radaros érzékelő, ha azt akarom, hogy átlásson akárcsak az üvegen a mozgásérzékelő
amit jeleztél, az RCWL-0516 az radaros és ultrahangos mozgásérzékelő, ezért látja a földön a pulton át
A PIR nem fog átlátni semmin[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lanszelot #20756 üzenetére
Nincs más hátra, akkor egy ilyet kell a pultra építeni:
Rajzold már vagy fotózd le légyszi a pultot és a környékét, hátha eszembe jut valami jó ötlet! A pult széle alá nem lehet olyan optokaput tenni, ami magát a felugrást regisztrálja? Feltéve persze, hogy nem tud felülről ráugrani.Egyébként a HC-SR04 nem is hülye ötlet, ugyanis az ultrahang zavarja a macskákat, lehet, hogy nem is lesz kedve felugrani.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Azért nem jó, mert a falon is át lát.
Teszteltem.
Kb fél métertől érzékel kb 5 méterig.
Falon át 3-4 méter. Fal függő.
Horizontális kb 180 fokban lát, vertikálisan kb 90 fok
És érzékeli a cicát.
Simán át lát a pulton lefelé. Azaz ha elmegy lent a pult előtt akkor érzékeli.HC-SR501 PIR: fény függő, és gyenge. Plusz rövid hatótávolság.
Ami nekem van az max 1 méter.
HC-SR04 az jobb, de abból 2 kell. -
lanszelot
addikt
Hello,
L alakú 1800x1600 -as konyhapultra, digisparkkal szeretnék egy érzékelőt, ha a cica felugrik akkor csipogjon.
Nem elzavarni, csak nekem hogy tudjam.
Milyen érzékelővel tudom megoldani?Vízszintesen kell értékelnie, mert ha a földön mászkál akkor ne csipogjon.
RCWL-0516 ezért nem jó, pedig ahhoz csak egy csipogó kellene, semmi más. -
Wolfram
aktív tag
Forrasztópáka reklám kép ali-n:
😆 -
ekkold
Topikgazda
válasz Gergosz2 #20749 üzenetére
Nyilván egy nagyobb tudású A/D nem lesz olcsó, de azért hozzátenném, hogy a bitszélesség csak egy paraméter a sok közül, pl. a sebesség is lehet fontos szempont. Sok (töbnnyire külső) A/D tartalmaz olyan szűrőket (pl. 50/60Hz lyukszűrő) ami lehetővé teszi hogy "ne billegjen" a kapott digitális érték.
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
Gergosz2
veterán
válasz ekkold #20748 üzenetére
Nagyjából mindegyik MCU-nak rosszabb a belső ADC-je, mint egy küldő A/D konverter.
Ezt azért nem merném így kijelenteni. Jó, persze, vannak elég jó külső ADk, teszem fel 32bit flash ADCk. Csak cserébe marha drága és csak nagyon cél alkalmazásokban éri meg használni.
#20746Ton-tonJanos250#20732
Mit küzdöttél vele? Az AD viselkedését eléggé meghatározza, hogy mivel van terhelve.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
ekkold
Topikgazda
válasz Ton-ton #20746 üzenetére
Nagyjából mindegyik MCU-nak rosszabb a belső ADC-je, mint egy küldő A/D konverter. A többihez képest pedig szerintem nem rosszabb az sem ami az STM32-ben van. Használtam már néhány dologra BluePill panelt (STM32F103) és szerintem az A/D jobb mint ami általában az arduino (pl. nano) paneleken van. Ráadásul a nano 10bites A/D konverteréhez képest ez 12 bites, és még gyors is.
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
biker
nagyúr
válasz Tankblock #20740 üzenetére
Az első volt nekem kezdetektől, két csipesz + nagyító, orra esik, nem elég a talp súlya, szorul, ha lazítok lefittyen, borzalom
Faterkámtól örököltem ami a második linken van, az szuper nagy panelekre, a kicsikre nem jó, nem fogja meg a kis dolgokat pl jack csati, stb
a kettő együtt mindenre elég.
-
ViZion
félisten
válasz Tankblock #20740 üzenetére
Nah, ez van nekem is (első link), csak van nagyító is, sok értelme annak sincs amúgy, ebben a formában (nem lehet rendesen fókuszálni, nem eléggé flexi és rövid a karja).
-
-
ViZion
félisten
válasz Wolfram #20737 üzenetére
ennél ócóbban vettem emag akcióban, pákatartó nincs rajta, kicsit macerás beállítani és rögzíteni, de használható.
-
Wolfram
aktív tag
Ki, milyen forrasztó állványt használ?
Ez pl.: [link] mennyire használható? 🤔[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz razorbenke92 #20735 üzenetére
szerencsére mindkét rotary feladata 1-1 érték állítása, és a megnyomása menti az adatokat az epromba, így mindkét gomb ugyanazt csinálja, és ha egyet kiiktatok ezen az egy panelen, még használható az eszköz.
-
őstag
Visszatérve az eredeti kérdésedre, igen, sajnos velem is fordult már elő, hogy valamiért hibás volt az mcu.
Én Atmega128-al jártam úgy, hogy az analóg multiplexere be volt "ragadva". Sokáig nem értettem, miért viselkedik úgy-ahogy. Aztán hosszas debug után rájöttem, hogy nem mindig azokat a fizikai pineket analogRead-eli, amiket elvárok. Próbálgatás után dekódoltam a hibát, és arra vezettem vissza, hogy a 8 helyett folyton csak 4 pint olvas, és a lépésekből lehetett rá következtetni, hogy a multiplexer melyik bitje hibás.
Azóta sem találkoztam ilyennel sosem. Hozzátartozik, hogy ebben az esetben IC formájában vettem a mikrokontrollert, és én építettem be egy koleszos íróasztalnál (ESD-s Chio chipset, és Monster energyt fogyasztva). Simán lehet, hogy én öltem meg valamit, nagyjából 15 példányból egy volt a problémás.
A gyártás közben egyébként van több helyen quality-control, aminek ki kéne köpni az ilyesmit, de nyilván nem tévedhetetlenek ezek a gyártók, nem beszélve arról, hogy sok esetben emberi operátorok hozzák a végső döntést, és bizony vannak velük tapasztalataim, egész közelről.Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
biker
nagyúr
válasz Janos250 #20733 üzenetére
"Hiába töröm a fejem, egyetlen olyan szempontot sem tudnék felsorolni, ami miatt UNO lenne a kiválasztott."
1: erre lett tervezve a doboz, és akkor újat kellene gyártani
2: erre a méretre kényelmes a tetejére dugott panel, és a csatlakozók is elférnek kényelmesen"Én egyszer véletlenül az átvezető lyukat túl kis átmérővel adtam meg, a panelok egy részén nem vezetett át."
Ha nem vezetne át, akkor nem érzékelné a nyomást, nem mindig nyomná
A két szélső tüskesor a 3D-n ne nézd, azok fejjel lefele apa tüskék hogy rátoljam az uno-ra. Kézi forrasztás
a 7-es inputra csak a rotary switch megy, nincs máshova drótozvaH7_3 >> H6_6 ez a huzal hibátlan, ezt nyomod testre a kapcsoláshoz.
-
Janos250
őstag
Ez itt OFF, de azért elmondom:
Manapság tervezett, sorozatgyártásra szánt panelnál van valami különös oka, hogy UNO-ra tervezted?
Pl. a méretre SOKKAL KISEBB, SOKKAL OLCSÓBB, SOKKAL TÖBBET TUDÓ STM32 blue pill ugyanolyan kiforrott panel, az UNO programok gyakorlatilag változtatás nélkül futnak rajta. Én mindenkinek azt javasolom, hogy ha MOST vesz panelt, háromszor is gondolja meg, hogy tényleg UNO-t akar-e venni! Igaz, hogy azzal indult az azóta de facto szabvánnyá vált Arduino rendszer, és a net ezzel van tele, de ma már relatíve drága, keveset tud, és nagy. Hiába töröm a fejem, egyetlen olyan szempontot sem tudnék felsorolni, ami miatt UNO lenne a kiválasztott.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
biker
nagyúr
azt ki kellene mutassa a mérésnek. olyan nincs, hogy Mohm a test és a 7-es input közt de 5V esetén lemegy testre és aktívnak érzi. az még vízzel is bajos lenne
sajna a panel be van ragasztva hotmelt ragaccsal a 3D nyomtatott házba, kivenni már nem lehet.
-
biker
nagyúr
válasz Undoroid #20728 üzenetére
akkor ismét: vadonatúj arduino uno, 10db megvéve
vadonatúj PCB 10db elkészült jlcpcb) rátéve, dobozba betéve, gombok rátéve, program feltöltve, 7-es lábon mintha a gomb folyamatosan nyomva lenne
reaupload, ugyanaz, gombok lehúz, ugyanaz, kimér, gomb nincs nyomva, pcb nem zárlatos, nincs test és a 7-es pin közt Mohm alatt semmi.
Ismét táp, folyamatos jel
program kikommentel, jóMásik 9 panel jó, ugyanaz a kód, ugyanaz a batch PCB és ugyanaz a csomag uno-ból, mert 10-et vettem
Sehol nem írtam használt valami javítását. csak olyat, hogy sorozatgyártás folyik, és egy panel lett ilyen.
-
Undoroid
őstag
" Ha tápot adok neki és nincs rajta gomb akkor is folyamatosan nyomva érzékeli " Akkor, ez esetben valamit (a belső fel- vagy a lehúzó ellenállást) módosítanod kell a programban! Esetleg átírni / áttenni másik bemenetre a 7-es bemenethez tartozó dolgokat!
Ez valami használt cucc lehet? Ha igen, akkor lehetséges, hogy korábban 'kapott valamit' és egy (?) bemenete haldoklik!Más ötletem nincs!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
-
biker
nagyúr
válasz Undoroid #20723 üzenetére
Pontosan, eddig 25db készült, ma 10db.
Semmi nem változott, és a gombot lehúzva is ilyen.
A mai első felprogramozású panel lett ilyen, félreraktam, még 9-et felprogramoztam, hibátlan, visszamentem az elsőre, újra felnyomtam a programot, akkor is folyamatosan nyomva érzi (7-es pin amúgy)
Lehúztam a gombot, kisípoltam, tökéletes, akkor sípol ha nyomom
Panelen kimértem, Mohm az ellenállás, nincs zárlat rajta.
Ha tápot adok neki és nincs rajta gomb akkor is folyamatosan nyomva érzékelia programozás ugyanabból a forrásból ment, be se zártam az ablakot, csak új panel, upload, új panel, upload
A kártya amit csináltam rá, szintén kimérve, jó, erre megy a gomb egy csatlakozónkikommenteltem a programból a gombot, minden rendben, visszarakom, nem jó
ViZion: olvasd el mindkét esetleírást, 10x uploadoltam ugyanazt a forrást, biztos elállítódhatott közben az érték...
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
esetleg az SW-ben valahol a default értéke nem változott a pinnek? Gomb nélkül is "nyomva" van?
-
Undoroid
őstag
Szia biker!
Ha jól értem, akkor korábban többet is összeraktál ebből az összeállításból, hibátlanul? Azóta mi az, amin változtattál? (Kábelek fajtája, tápegység, stb...)
Ha mérhető a rotary gombja, akkor ne sípolással keress hibát, hanem próbáld meg megnézni az alapból nyitott kontaktus valódi ellenállását! A sípolás néhányszáz Ohm érték után/felett nem fog jelezni viszont az uC érzékelheti! Ha nem végtelen a mért érték, akkor megvan a baj!Megpróbálhatnád úgy is a hibakeresést, hogy visszateszed az eredeti programot és elektromosan kikötöd a gombot. Ha ekkor is "le lesz nyomva a gomb" akkor máshol keresd a hibát!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
biker
nagyúr
Üdv
Gyakori dolog (láttatok már ilyet) hogy egy arduino (uno ha számít) bemenete hibás?
Van egy eszközöm, 35-40db készült már belőle, egységes kártya gyártódik rá, amin van két rotary pushos, és az egyiknél összerakás és programozás után folyamatosan nyomva van az egyik gomb. visszakerestem, kimértem, bemenet nincs testen, tökéletes a gomb, csak akkor csipog a műszer ha nyomom.
ki kellett vegyem a kódból a gombot, akkor nem érzékel nyomást
Csak ma 10db-ot raktam össze, ugyanaz a sw, többször feltöltve
mintha a belső IC lenne hibás, és azt hszi be van nyomvaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Wolfram
aktív tag
Ez lenne érdekes led fény kivezetésre:
https://www.aliexpress.com/item/33035665363.html
használt már ilyet valaki? 🤔 -
ViZion
félisten
válasz Tankblock #20715 üzenetére
Ha van szabad pin, akkor a board led ki (D2 high asszem) és külön ledet raknék. De én lusta vagyok üvegszállal vagy 2 nanométeren forrasztással sz*pcsizni, szal. nem feltétlenül releváns a véleményem.
-
Wolfram
aktív tag
Hogy lehet az ESP beépített ledjét kivezetni a doboz(olás) felszínére? Van valami trükk amit lehet használni? Vastag optikai szál? 🤔
-
nagyúr
válasz Wolfram #20703 üzenetére
Ne b*sszá' fel idegileg, hogy lenne már az félbe vágott nézet?? Hacsak nem a túloldala van a fenti lapnak ezen a képen, és furatgalván közti össze a két oldalt, akkor ennek semmi értelme nincs! Nem lehet több rétegű nyák, mert azzal a lényege veszne el a proto boardnak, vagyis, hogy a sávokat ott szakítod meg, ahol arra szükség van.
-
ViZion
félisten
válasz Wolfram #20703 üzenetére
Nah, ez akkor jóféle, engem is érdekel. Csinálunk group buy-t?
[link]
Leírásban írja az összeköttetéseket.[ Szerkesztve ]
-
Wolfram
aktív tag
Talált, süllyedt. Félbevágott nézet:
🎁🎈🎊🎉
Elég jól használhatónak tűnik wemos-hoz. -
Wolfram
aktív tag
Ez hogy van összekötve:
Vonal felett, alatt függőleges, vonalon belül vízszintes, két szélén független? 🙄💫
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest