- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
-
IT café
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Rendben, értem akkor linkelek egy sorozatot, légy szíves megnézni, hogy valamelyik alkalmas-e!
[első]
[második]
[harmadik]
[negyedik]
[ötödik utasok nélkül nyílván]
[hatodik]
[hetedik]
[uccsó:-)]Ebben a sorrendben tehát a legkisebb sorszámú megfelelőből szeretném, gondolom a negyedik már tényleg tökéletes (ha mégsem azért van több) de ha az előtte lévőkből is megoldható akkor azokból szeretném, illetve ha a csak a 4. és 5. megfelelő akkor lehet inkább 5. nem tudom
köszönettel: Rudi
-
Đusty
addikt
válasz
GrooveHero #29819 üzenetére
Ajajj ezzel valóban bajban vagyok magas ez már nekem, magyarul el kellene csúnyítani?
Vagy [ez] ha az ablakai lennének a szemei és kapna alá egy szájat? -
Đusty
addikt
Nem tudtam, hogy az kizáró ok, emberfejből meg többezer, állatból is többszáz van, nem hinném, hogy csak e miatt ne lehetne még repülő ha teljesen máshogy néz ki mint az eddigiek.
Persze nyílván az lesz amit engednek, nem akarok okoskodni, majd csak lehet valamiből választani.
Szerintem a disney-s egyébként készen van 1 az egyben nem mutatna rosszul, rajzolt, van arca, középen van, nem hasonlít a többire stb. de majd a szerkesztő megmondja.
-
Đusty
addikt
(folytatás, csak bénáztam a beillesztésekkel és lejárt a szerkesztési időm)
esetleg [ilyet csak olyan kéken mint a mostani avatarom]Szóval valami repülőset szeretnék ahol előnyben az utasszállító jet-ek de ha a disney-es a legegyszerűbb annak is örülni fogok, lehet még jobban is néz ki itt.
Előre is köszönöm, és várom, hogy megbeszéljük.üdv. Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest