Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
H.Ezredes #32486 üzenetére
Balról az első, a többi túl nagynak hat. - RoyalFlush
szerk: még az elsőből is jó lenne faragni (2 px-t min.) Tamoo, ha megoldható. - RoyalFlushSzerintem így már nagyon kicsi és már a minőség rovására is megy. - Tamoo
--
--
--
Oké, akkor maradjon balról az első. - RoyalFlush
Tehát akkor ez:
--
- crey
2014-04-23 Egyéni arcképe a mai napon beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Mondtam, hogy ha nem megfelelő, vagy változtatni kell rajta, abban benne vagyok
Csak fogalmazhatna egyértelműbben. Ha az a probléma, hogy 2 arc van rajta, akkor a hollót kellene leszedni. Vagy ha egyéb probléma is van vele, akkor végső soron a meglévőkből is tudok választani, de csak ha azt parancsoljátok
-
Wyll
őstag
válasz
sz.balazs.95 #32479 üzenetére
Nem rossz kép, sőt, ám valamiért mégsem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy jól illeszkedne ide a stílusa a többi egyedi közé (cáfoljatok meg nyugodtan):
Mondjuk sokat nem mókoltam rajta, némi pluszmunka (pl. kis vonalvékonyítás és "rajzosítás" (azaz a vektorkép-érzet megszüntetése)) után azért elég esélyesnek tartanám. Mindenesetre ez biztosan jobb egyelőre:
-
Wyll
őstag
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
sz.balazs.95 #32482 üzenetére
akkor jó lesz az.
-
lofagi
addikt
válasz
Ja mert a megrajzolása, az pont 2 perc... LOL de végül is neked tart sokáig kiválasztani a megfelelőt!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Visszafelé is olvasol?
Mondtam feljebb, hogy ebből már van is készen: [link]
Lehet az én hibám és ki kellett volna fejtenem bővebben: igen, az egy jó kép, ezért is készült ebből a karakterből már egy kép, ami ráadásul még szabad is...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
sz.balazs.95 #32478 üzenetére
ha jól sejtem, nem jó...
már nem tudom hanyadjára olvasom el, mindegy. oda-vissza elolvastam a kéréstől kezdve minden létező írást, ha nagyon akarom, sem tudok semmi kifogást ráhúzni erre, szóval ennek már tényleg jónak kell lennie:
[link]
komolyan nem gondoltam, hogy ennyi vacakolással jár egy darab avatar kiválasztása.[ Módosította: koxx ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz
sz.balazs.95 #32476 üzenetére
Jahhh, meg ha még egy képet beszúrsz ide, és nem olvasod el figyelmesen a szabályzatot, akkor lehet, hogy pár hétig/hónapig nem lesz új arcképed...
Édes Istenem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #32474 üzenetére
...és még van is belőle egy elkészített példány:
-
sz.balazs.95
veterán
jó, most már értem. nem kell így lecseszni, a szép szóból is értek.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #32468 üzenetére
Olvasd el a jobb felső sarokban lévő kék-fehér mező második mondatát LÉGY SZÍVES!
-
válasz
sz.balazs.95 #32468 üzenetére
Az a gond, hogy marhára nem olvastad el a szabályzatot ill a kéréseket. Ugyanis ha elolvastad volna akkor nem linkelsz ilyen fotót!
-
Tamoo
nagyúr
Jobb amit csináltál, de ha a kérvényező ragaszkodik a lentebb vágotthoz, én nem vagyok ellene.
(#32468) sz.balazs.95: Nem, és mélységesen szégyelld magad.
Ez már borzalmasan fárasztó. A "kérésekből" annyit sikerült betartanod, hogy a a PH képfeltöltőjét használtad. De az is csak a véletlen műve.
-
Wyll
őstag
válasz
Ice&Lime #32465 üzenetére
Nem véletlenül módosítottam az arányokon. Az arcon kell legyen a hangsúly, ezért nem igazán jó, ha az avatar felét más foglalja el. A gyáriakon is jó nagy a fej, és viszonylag kicsi a test:
-
-
Megcsinálni persze meg tudom az eredeti aránnyal is, de kérném hozzá a modik jóváhagyását! (Az aljából akkor mindenképp vágni kéne kicsit, úgy érzem.)
Ha az arány megvan, utána a konkrét pixelméret már kb adja magát, ill. a modik abba is beleszólnak, ha úgy érzik, hogy nagy/kicsi. De olyankor az arány már marad.
-
Ice&Lime
veterán
Szia, a módosítások jók lettek, tetszik. (pajesz, fehér felső)
Viszont azt szeretném kérni, hogy az eredeti méret maradjon meg, mert úgy jobban tetszett ahogy volt, több látszott a felső részéből az emberkének és még így nagyobb lett a feje is. Az eredeti méret úgy jobb volt. Kicsit levágtad. Az eredeti:42x52 volt, a mostani meg:40x48.
Ugyan ebben az eredeti méretben szeretném:Remélem nem probléma, mert a méretettel semmi gondom nem volt, sőt, úgy tetszett meg a kép az eredeti mérettel.
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Az engedélyem megvan, és érdeklődni szeretnék, hogy esetleg fényképből csinál-e még valaki avatart? Tom Hanks lenne a Ryan közlegényből, pl.: ilyesmire gondolnék: [kép1] kép2 Gondolom, hogy van már több katona, de esetleg ebben a formában, és ezzel a színésszel megoldható lenne-e a történet?
-
Ice&Lime
veterán
Szia, csak gondoltam, könnyebb tovább szerkeszteni, módosítani annak, aki készítette a képet.
Szeretnék bele pár módosítást, ha lehetséges:
-ne legyen oldalt olyan hosszig lenyúló pajesza, csak sima-átlagos pajesza legyen (fülközépig)
-a zöld felsőjének a színe legyen inkább fehérRemélem nem túl sokat kértem.
Előre is köszönöm szépen a segítséged! -
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Megkaptam tegnap az engedélyt egy kép választásához (Link) és ebben szeretném kérni a segítségeteket.A szabad képekből ez tetszene, de csak pár módosítással:
Megkérdezhetem, hogy ki készítette?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt arcképcserére, és ha jól láttam Frank Underwood (Kevin Spacey) még nem foglalt és az adatbázisban sem szerepel.
Ebből a képből lehetne a PH!-ba illeszkedő avatart készíteni? Nyilván szöveg meg háttér nélkül mint a többinél. Ha valakinek van más, esetleg jobbnak tűnő rajzolt Spacey-je ne tartsa magában
Előre is köszi!
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Egyik kedves kolléga elkészítette a belinkelt választott arcképet amit szeretnék használni.Mi a véleményetek róla, mehet, nem mehet?! off topikban szerkesztette nekem lofagi
Köszönöm szépen a válaszotokat előre is.Engedélyem fentebb már linkeltem de hogy ez ne legyen probléma..: [link]
Egyéni arcképe beállításra került. 2014-04-13 - Tamoo
- Közben kicseréltem a nagy képet, mert túl közel volt a nevéhez.
->
- Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
-
hdman
őstag
Ezt lehet igényelni?
Szerk: a régi, levetett avatarok között találtam
-
DS39
nagyúr
Üdv!
nézegettem a free avatarokat, és megtetszett ez a Luigi-s kép (Super Mario):
ha lehetséges ezt szeretném egyéni arcképnek.
engedélyem: [link]
köszönöm, előre is!
-
ÁdiBá
veterán
Köszönöm. Akkor végül is nekem más teendőm nincs? Csak várni, hogy egyik szakértő elkészítse a kiszemelt arcképemet?
Üdv. ÁdiBáIgen. - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
ÁdiBá
veterán
Esetleg ez?! Erre is rá kerestem de nem találtam senkinél.
Amelyik játékot mindennél jobban szeretek az a starcraft2...
Terran Ghost Carbotanimations -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Megkaptam az engedélyt az egyedi arckép cserére.Én szeretném az egyik imádott mese sorozatomból a kedvenc karakteremet használni ha ez lehetséges.
A képem
Természetesen az írást gondolom le lehet törölni bal felső sarokból, illetve próbáltam megfelelő nagyságú képet keresni ehhez.
Mi a véleményetek erről?!(#32419) Tamoo Oh, pedig kerestem rá. De nem találtam meg. Köszönöm.
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Meg kaptam az engedélyt az arckép cserére .
Választottam is egyet a készek közül ha jól láttam még szabad .Foxi Maxi
Ez lehet ? -
-
h1mpi és Ed3r_X_: Nem kell külön kérni a beállítást. Amint lesz rá időnk, beállítjuk.
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Nekem is vond készítette el, így néz ki, Lionel Messi / Argentina
Ha mehet, beállítanátok?
Köszi, üdv
- Egyéni arcképe beállításra került. - 2014-04-10 - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest