-
IT café
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Jogosult vagyok egyéni arcképre ez alapján:
https://prohardver.hu/tema/arckephez_valo_jogosultsag/hsz_5093-5093.htmlEbből esetleg ki lehetne hozni valamit?
Uka Uka a Crash Bandicoot-ból (ha már Aku Aku foglalt)
-
vond
MODERÁTOR
Tyler Durden arcképet cserélne. Itt az engedélye.
Privátban leügyeztük a dolgot. Ezt sikerült összehozni ebből.bár összességében nagynak hat még ha az arc nem is az, de a váll+szakáll elfoglal két arcképnyi pixelt.
De részemről mehet. - Tamoo
Előző arcképe:
Egyéni arcképe beállításra került. – vond – 2019.11.30.Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük!
[ Módosította: jim bcs ]
-
jacis
nagyúr
Ha nem akarok várni az általam küldött arckép megszerkesztésére lehet kérni egy olyat ami már kész van és szabadon felhasználható?
Erre gondoltam: [kép] -
Ganz-[HUN]
addikt
Nekem csöppet túl rózsaszín, és hiányzik a monokli :)
Az első verzió nekem jobban tetszik. -
Ganz-[HUN]
addikt
Nagyon várom a végeredményt, nagyon jó lesz ha a ki induló arckép ennyire jó lett
-
válasz
Ganz-[HUN] #46071 üzenetére
Privátban ide jutottunk:
Nekem még mindig kicsinek tűnik. Lehet még rajta nagyítani?
Tettem be mégnagyobbat.
-secret-
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.11.21.Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #46071 üzenetére
A masni szerintem még benne lesz.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok. Alastort vagyis Radio Daemont szeretném kérni a Hazbin Hotelból. Megoldható lenne az, hogy a vállából is legyen a képben egy kevés a masnival együtt?
[jogosultság]
Köszi előre is.[ Módosította: -secret- ]
-
vond
MODERÁTOR
Hát, meg lehet próbálni, de lesz vele munka. Rajzfilmesebb Gun Jack-ek közül nem tetszene valamelyik?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
deathtania #46064 üzenetére
Köszi, átírtam.
-
deathtania
senior tag
válasz
deathtania #46048 üzenetére
Sziasztok!
Közben megváltoztattam a nick-em (arra, amit mindenhol használok már évek óta...), gondoltam jelzem, hogy az összefoglalóban is át tudjátok írni.
alexan->deathtania
Köszönöm előre is a munkátokat!
-
-
-
válasz
callmeakos #45883 üzenetére
-
Nem rajzoltam újra, mert a nagykép tökéletes, csak a kicsit csináltam meg. Lehetne jobb is, de nem én készítettem az eredetit.
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Itt az engedélyem.
Én Barry karakterére gondoltam az Archerből, úgy láttam, hogy az még szabad.
Erre a forrásképre gondoltam első körben, persze nyilván levágva. -
castiels
addikt
Sziasztok!
Arcképet szeretnék cserélni, érdeklődni szeretnék hogy megfelelne e esetleg ez a kép? [kép]
Legolas, ph arcképkeresőben nem találtam sem a "Legolas" , sem a "gyűrűk ura" keresésben sem. Ha esetleg valami miatt tiltott vagy nem megengedett, akkor természetesen választok mást.Köszönöm.
-
vond
MODERÁTOR
Közben el is készültem vele. Hát, nem tudom.
Szerintem teljesen élhető egy egészalakos karakterhez képest.
- CactuS
Ok, jobb lett, mint vártam.
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.11.07.Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük!
-
vond
MODERÁTOR
-
Csepy
őstag
Csak egy gyors fotó, hogy kicsiben is látszik, a legkisebb kép a ph fórumon tudtommal a kis körben lévő a fórum tetején. Pont felette van a Chrome-ban a Google fiókom, annál még kicsit kisebb ugyanolyan kör-képe és rendesen kivehető.
Ettől függetlenül a melkkasos-vállas megoldás is érdekel. Kifejezetten. Ezt a profilképet szeretném itt is, ahogy mindenhol használni, valamilyen formában, ha a teljes alakos valamiért nem megioldható. Köszönöm
[ Módosította: -secret- ]
-
Csepy
őstag
-
Beniii06
addikt
válasz
jim bcs #46030 üzenetére
Köszi, ezek a rajzos képek már több, mint amit én találtam róla.
"Bazi Joe"-t, inkább hagynám másnak, ha már azonosulni kell a karakterrel, akkor nem igazán hasonlít rám, én nem beszélek annyit.Kelly-ben is mint karaktert fogott meg és nem pont azért, mert éppen Clint játszotta, (habár nagyon jól alakította és így már elválaszthatatlan a kettő), ezért ha szabad is lett volna a western vonal sem azt választottam volna, de nem akarok jönni a "negatív hullámokkal". Van egy-két ötletem is, de azt már az off-ban folytatom.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Beniii06 #46028 üzenetére
Csak mert már az elején tudtam, hogy az Eastwood Kelly kombó nehéz szülés lesz, 1 óra keresés után feladtam, nincs használható normális kép. Eastwood a tipikus western fater, erről van bőven, de Kelly az értékelhetetlen. Van itt 1 kép, de ez is elég necces, nem tudom van-e valaki aki elvállalja mert nem kis meló lenne, ezen a képen kívül én az 1 óra alatt nem találtam semmit.
Pluszban Clint Eastwood már van, ezzel a westernes szál kilőve és esélyes hogy nem fog átmenni, mást kell keresni. Mondjuk ahogy nézem Telly Savalas se, abból is van.
-
Beniii06
addikt
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy egyedi avatart, itt az engedélyem. Konkrét elképzelésem van: Kelly, a Kelly hőseiből. A kereső szerint szabad, így ragaszkodnék a karakterhez. Mivel nem mesefigura így rajzos forrásképet most nem tudok csatolni, hanem amit találtam forrás anyagot + saját próbálkozást képről, holnap tenném közre az off topikban.
-
válasz
Ferenczi Áko #45808 üzenetére
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.11.04.Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük!
-
válasz
Ferenczi Áko #46019 üzenetére
Sajnos nem, túlságosan hasonlítana. Gyere az offba, ötleteljünk ott tovább.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
->
-
válasz
Ferenczi Áko #45967 üzenetére
-
jim bcs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest