- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcics
csendes tag
válasz
Koós Miklós #143 üzenetére
Nagyonszépen köszönömszépen!
Megcsináltam és nagyon klafa.. -
kcics
csendes tag
Szeva Mindenkinek!
Problem: 9-es verzió, alapkönyvtár tartalmaz egy piros biciklit, amit én 90 fokkal elforgatva szeretnék felhasználni... falon tartott biciklit illusztrálna egy látványterven.. első keréknél rögzítve a falon és onnan lóg le..
El lehet valahogy forgatni az ArchiCAD 9.0-ban a bringát?? Mert én nem nagyon tudtam..ezért próbálkoztam azzal, hogy 3D Studio-ba átraktam.. minden klafa volt, textúra meg minden .. elforgattam, mint egy blokk, majd próbáltam visszakonvertálni ArchiCAD-be, több de inkább kevesebb sikerrel...a textúrákat nem tudtam visszavinni.ArchiCAD-ben meg tudom jeleníteni az elforgatott bicajt, de nincs felülete...
Valaki tud valami ötlettel szolgálni, hogy miként tudnám 3DS-ből jól visszakonvertálni ArchiCAD-be? A textúrák maradjanak.
Vagy valami megoldást, amivel el lehetne forgatni az objektumot?
Előre is köcce a soksok választ.. -
kcics
csendes tag
up
-
kcics
csendes tag
Hali!
Lenne egy egyszerű kérédsem.. mégpedig, hogy van-e valamilyen könyv az archicad bármely változatához magyarische nyelven (9.0 előnyben)?? Mert én nézegettem a neten, de seholnam találtam.
Vagy hogy szokása az embereknek ezt a progit profin metanulni??
Előre is köcce a soksok választ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest