Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
válasz
Raysen623 #4857 üzenetére
az meg van, hogy duplikálom valamelyik építőanyagot, de az egy listában, vagy mennyiségkimutatásoknál szerintem nagyon gáz, hogy ugyan az az építőanyag két esetleg több néven is néven szerepel... illetve rettenetesen megbonyolítja a dolgot, ha gyakorlatilag minden építőanyagból 2-3 esetleg több prioritású változatot is kell csinálni... a réteges szerkezetek számáról meg nem is beszélve
persze tudom, hogy a listát utána arra használom excelben amire akarom, és úgy formázom ahogyan akarom, na de mégis miért kellene kétszer dolgozni, ha nem muszáj...
a falhornyot én is szilárd test művelettel szoktam csinálni, de most valamiért nem vonja ki egymásból a falakat, födémeket
lehet, hogy el állítottam valamit?
a falból a födémet levonja, de egy réteges falból nem tudok kivonni egy másik normál falat???
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest