Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszi, sok hasznos dolgot említettél, valóban nem nagyon ismerem a KDE lelkivilágát, ahogy az Arch-ét sem.
A nyelvi beállításokkal viszont úgy vagyok, hogy ha már van lehetőség, akkor a saját nyelvemen használom a rendszert. Felhasználó vagyok csak, nem szaki meg guru és ha hibaüzenet jön, arra logikusan úgyis angol nyelvű találatok vannak így is, úgy is. Ha van olyan terület, ahol testre lehet szabni a disztrót, miért ne tegyem, nem én vagyok a rendszerért, neki mindegy, mit csinálok. Ha nem állítanám át magyarra, ugyanúgy tudnám használni, de mégis átállítom, egyszerűen ezt a nyelvet szeretem és tudom használni, ha perfekt angolos lennék, akkor is így lenne.
Amúgy papogány koma még nagyon az elején van, szóval ne nagyon lazítsatok, átteszi a törzshelyét végleg a Kezdőből! A kitartása leírhatatlan.
(#5112) Siriusb
Köszi! Ezt az egy sort értelmezve is elgondolkodom, ha már valamennyire készség szinthez közel ismeri valaki a használt rendszerét, miért akar mást használni......szinte minden másképp van, mint amit már fejből tudok megoldásként egy problémára.
(#5113) BoB Ez elég narcisztikusan hangzott, de már erre is van gyógymód. Különben jó is, hogy kinyaraltad magad!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest