Hirdetés
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Reklámblokkolók topikja
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Vírusirtó topic
-
IT café
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Köszi, sok hasznos dolgot említettél, valóban nem nagyon ismerem a KDE lelkivilágát, ahogy az Arch-ét sem.
A nyelvi beállításokkal viszont úgy vagyok, hogy ha már van lehetőség, akkor a saját nyelvemen használom a rendszert. Felhasználó vagyok csak, nem szaki meg guru és ha hibaüzenet jön, arra logikusan úgyis angol nyelvű találatok vannak így is, úgy is. Ha van olyan terület, ahol testre lehet szabni a disztrót, miért ne tegyem, nem én vagyok a rendszerért, neki mindegy, mit csinálok. Ha nem állítanám át magyarra, ugyanúgy tudnám használni, de mégis átállítom, egyszerűen ezt a nyelvet szeretem és tudom használni, ha perfekt angolos lennék, akkor is így lenne.
Amúgy papogány koma még nagyon az elején van, szóval ne nagyon lazítsatok, átteszi a törzshelyét végleg a Kezdőből! A kitartása leírhatatlan.
(#5112) Siriusb
Köszi! Ezt az egy sort értelmezve is elgondolkodom, ha már valamennyire készség szinthez közel ismeri valaki a használt rendszerét, miért akar mást használni......szinte minden másképp van, mint amit már fejből tudok megoldásként egy problémára.
(#5113) BoB Ez elég narcisztikusan hangzott, de már erre is van gyógymód. Különben jó is, hogy kinyaraltad magad!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sea Power
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest