Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Windows 10
- Bitcoin topic
-
IT café
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Újraindítottam series 3 órám és be kellene jelentkezni apple ID-val. Nem tudok, mert nem a rendes billentyűzetet hozza fel hanem egy sok pöttyös felületet ahová kézírással tudok írni. Viszont így nem tudom beírni helyesen a jelszót, mert kis és nagybetű között nem tudok különbséget tenni illetve a 9-es és a kis "g" között sem. Kérdésem csak anniy lenne, hogy ezt hogyan lehet kikapcsolni és visszakapni a normál billentyűzetet? Nem emlékszem rá, hogy ilyet bekapcsoltam volna bármikor.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az igaz, hogy hivatalos helyről nem lehet venni sim-es órát csak a Telekomnál?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jelenleg van egy watch 3-as órám, vagyis csak kölcsönbe. Melyik az a váltás aminél észrevehető változás van. Jó tudom Ultra 2, nem szeretnék nagy beruházást ezért kérdezem. Most váltottam nemrég iOS-re telefonnal is, így nem sok tapasztalatom van még.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jópár év android után most váltottam iOS-re egy 15PRO-val. Jelenleg szentségtörést követek el mert a meglévő galaxy Watch-ot párosítottam hozzá és az Samsung Helath alkalmazást használom mozgás monitorozáshoz. Legfőképpen futáshoz használom, de ha úgy van akkor gyaloglást is rögzítem. Nem is ez a lényeg. Maga a felület az nagyon bejön illetve meg is szoktam. Ha az óra megadja magát akkor valószínúleg egy Apple Watch valamelyik verziója lesz. Valószínűleg nem ultra hanem valamelyik sima, azt még nem döntöttem el, hogy új vagy használt. De még mindig nem ez a lényeg hanem inkább az, hogy futáshoz melyik appot tudnátok ajánlani? Gyereknek van egy Apple Watch 3 amit kipróbáltam, de a pl. gyári egészség appban nem találtam meg olyat, hogy kilométerenként mért időket is mutasson pl. 5km futás esetén. Lehet csak én vagyok még ennyire kezdő és csak nem találtam meg az alkalmazásban. Szegmenseket találtam, de az nem tudom mire vonatkozik.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akvarisztika
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest