-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Mivel notebookot (is) kellene vennem és szinte minden normális gép a 220-300k+ kategóriába esik, így az Apple is szóba jöhet. Eddig Dell Latitude szériát használtam, nekem ezek voltak a nagybetűs notebookok.
Ami kellene, egy használható, könnyű, megbízható munkaeszköz, ami néha bírja a napi 8 órás folyamatos munkát is.Főként irodai dolgok és weblap fejlesztés (PHP, javascript, HTML, CSS és persze mysql (mariadb)). Néha némi java és python becsúszhat.
Játékra nem kell, van asztali gépem. Viszont amire kellhet, az esetlegesen fotókidolgozás (több 10 kép illesztése, stb.,) de ez csak hobbi és igazából mindegy, hogy 5 v 15 perc alatt végez.
A Pro-k drágák szerintem, de az Air alkalmas lehet ezekre a feladatokra? Mennyire strapabíróak (zsanér, stb) [PROVOKACIO ON] vagy inkább csak otthon az ágyban fekve facebookozásra valók[PROVOKACIO OFF]?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politikai mémek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 256/8gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- 2020 Macbook Air M1 - 16GB RAM - 256GB SSD
- Macbook Pro 13" 2020 32 GB ram, 500 GB ssd, új akkumulátor
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Air 2017
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest