Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Természetesen a 1267-re:
Több mint valószínű, hogy applikáció lesz.
Személy szerint a droidos készülékeken is tiltanám/büntetném, hogy default ráégeti minden képre.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Hivatalos partner. [link] Amennyiben ők vannak feltüntetve forgalmazónak, nincs gond.
Macbookom pl onnan van.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
Pár éve ez van az új modellekkel, ha nem rendeled elő, akkor majd valamikor lesz.
De a BF amúgy is a beragadó készletek kisöpréséről szokott szólni, nem az új modellek akciózásáról. Miért is akcióznának egy olyan készüléket, amit visznek?
Illetve megjelenést követő hónapokban még a hivatalos viszonteladóknál (MM/emag/stb) se szokott csökenni az ár, később viszont olcsóbbak, mint az apple oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz vadkörte #1079 üzenetére
Nekem a fólia tokshoptól, a tok meg alzáról ittvolt másnap.
Ha emag a forgalmazó, és raktáron van, akkor annak se kéne sokára érkeznie, ha meg nem emag a forgalmazó, akkor igazából meg se rendelném.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
1 év gari miatt gondolom cégre vett, valszeg megvannak a források, ahonnan volt készlet.
Az még a jobbik eset, ha a hivatalos árért adják, rengeteget látok még mindig +10-20%-ért...Pénteki előrendelés start után vasárnap rendeltem, notebookhu, 1 hete jött meg a 128-as natúr.
-
szebe
addikt
válasz kchris78 #448 üzenetére
Vagy inkább, ha már beugrottál egy Sjöss-ért, akkor úgyis veszel mást is, mert úgyis végig kell menned a fél piactéren, aztán beugrik egy konyhai lapát, egy ágyneműhuzat, stb...
-
szebe
addikt
Egy natúr titánnal én is csatlakoznék.
12 miniről váltottam, elsősorban a kijelző miatt választottam a Pro modellt. Nyilván kamerában, akkuidőben (és sok minden másban) is előrelépés, de ezeknek kell még idő.
Egy kicsit sajnálom, hogy idén a Pro nagyobb lett, de ez legyen a legnagyobb probléma."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
13-tól volt előrendelés, 15-én rendeltem notebookhunál sima pro-t, se híre se hamva egyelőre.
Istyle/icentre oldalát nézegetve nekik se nagyon van készlet (néha 1-1 színből/tárhelyből feltűnik valami, de pár darab lehet), majd egyszer lesz."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest