Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

válasz unclefucka #7382 üzenetére

Hohóó, így mindjárt jobb a képi világ. :K (A moderáltatás a fenti hsz-nek is jót tett.)
    Ma néztem K-ON!! 5. részét, behalás... moe moe áradat ezerrel, és betegre sírom magam a röhögéstől. :DDD Simán hozza az első évad színvonalát, nagyon jó.

Mááás...

Dance In The Vampire Bund:

Hmmm. Végeztem vele. Hol a folytatás?! :((( Remélem tovább viszik a sztorit, mert így sok dolog nyitva maradt még. Egyszer majd elkezdem a mangát is, be is tettem az elolvasandók közé. Olvastam korábban, hogy sajnos itt is megvan ez a bizonyos "más az anime mint a manga" effektus. De a mangában legalább folytatódik a('z' eredeti, bár valamivel másabb) sztori, csak hát annak sincs még teljesen vége, így nem merek belekezdeni.

A rajz... az elején azt hittem, lesz egy kis Gokusen beütése, mivel a TVshow-os emberkéken többnyire azért látszott, hogy japánok. Aztán amikor jöttek a main karakterek, a megszokott manga pofázmányokkal, szertefoszlott ez a kép. :DDD Egyébként nem volt csúnya, kifejezetten szépen volt megrajzolva minden (itt-ott talán kicsit elnagyolt), de ez a SHAFT-tól talán elvárható manapság. A bevillanó számítógéppel elrajzosított valós képek mondjuk érdekesen hatottak, nem igazán tetszettek, de persze ez mellékes. Pucérkodás volt rendesen, de perverzkedés hála a jó égnek szinte nem is volt.

Külön jó pont, hogy a főszereplő gyerek nem egy nyögdécselő nyomorék (Hurrá!). A loli dolog meg nem zavart igazából, kb. úgy vagyok vele, mint Gosick-nál. Ja, és mellesleg Mina lett a kedvenc, s nem azért mert perverz lolicon lennék, egyszerűen magával ragadó a személyisége. :) A szinkronhangja (Yūki Aoi) jól játssza a szerepét (Victorique :P).

Egyébként tetszik a történet (már ami az anime változatban van, a másik egyelőre ismeretlen, így ahhoz nem tudok viszonyítani), akció, romantika, vámpírok, vérfarkasok, yeah. :D Bár 1-2 dolgot azért sajnálok, hogy nem dolgoztak ki jobban, elvesztek, fölösleges eseményekké váltak, komolyabb jelentőségük végül nem lett. Aztán meg ha van romantikus szál, lehetett volna valamivel komolyabb is (bár ez talán még elmélyül később), persze itt nem nyálas izére gondolok.

Ebből a "szakaszból" (mármint első évadbúúl) is egy jó 24 részes sorozat kellett volna, jobban megértetve a nézőkkel, hogy most mivan, biztos jobb lenne. Mindenesetre várom a folytatást... [7/10], de lehet még ebből jobb is, csak ne szúrják el a folytatást.

Ja, és jó a zenéje is. :)) OP+ED, az OST-ben is voltak jó darabok.

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

Új hozzászólás Aktív témák