- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nem fogunk utálni.
Majd felnősz ezekhez, addig is nézd az akciózós / darálós darabokatShounen-eket nyomjad picit, sokan kezdtük szerintem így, mert folyamatosan etet az izgalmakkal.
Majd ha elkezd zavarni a rétestészta sztori, meg a power ceiling folyamatos emelése, akkor vár majd rád a sok "story anime" - pl. Sidonia no Kishi .Wonder Egg Priority: bennem eltört valamit. A film se segített ezen, sőt, mégtöbb kérdésem lett.
Én azoknak tudom ajánlani, akikben a történet tovább tud élni fejben, és nem az amcsi filmiskola szerinti mindent az utolsó lelki szegénynek is elmagyarázva zajlik a történet. -
Farkassacred
őstag
Ennyi negatív dolgot még a Redo-ról sem írtál, pedig az az anime aztán..
A Musho egy komolyabb isekai anime fanservice elemek nélkül, igazándiból ennyi a kulcsa a dolognak, a lassúságának.
Egyébként neked szerintem ezek a drámaibb művek nem igazán jönnek be, ha jól rémlik az Ergo Proxy se lett a kedvenced, pedig az aztán egy god tier level anime, amihez fogható szerintem már igazán sosem lesz.
A shounen vonal úgy látszik jobban fekszik nálad, érdemes onnan csemegézned először.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
emiki6
veterán
Hát én írtam, hogy elég statikus. Annyira, hogy kifejezetten emlékszem, hogy meglepett, mikor a vörös meg a kopasz sparing-olt
és kapunk róla egy egész jól meganimált (sakuga) jelenetet.a démonszem megszerzése környékén
És igen, a második évad mégstatikusabb.Csúnyán nézni meg senki nem fog rád, ha nem vált be.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500