Új hozzászólás Aktív témák

• emiki6

veterán

Most lelkes vagyok és belenéztem az új szezonba, szóval van miről írni.

Először is tartozom egy múlt szezonos összefoglalóval:
    - Tsukimichi S2: Egyfelől jobban tetszett, mint az első évad, mert nem voltak annyira idegesítőek a karakterek, másfelöl viszont olyan érzés így utólag, mintha a fele filler lett volna, nem volt túl eseménydús. Mindenesetre jó cucc, még tart az évad.
    - lvl99 villainess: Nálam talán ez a szezon kedvence (annak is indult az is maradt), szeretem az agymenést és ez az volt. Eminence in shadow hatott rám ennyire az elborultságával. Ezek az animék az igazi gyöngyszemek. :D
    - Unwanted undead adventurer: fodder animének tűnt, de nagyon kellemes meglepetés lett, jó kis fantasy, ajánlott.
    - Sasaki: Agymenés, ami nagyon jól indult, aztán gellert kapott és a vége fele egyre kevésbé tetszett. Valószínű a jövőben lesz ez még rosszabb. :D
    - Frieren: :R
    - The wrong way to use healing magic: Jó, érdemes megnézni. Semmi extra overall, meg b kategória, de jó cucc. A kedvencek között indult, de idővel visszább esett. Végén a démon lány túl cuki. :D
    - Solo leveling: Egy jó akció anime, amit borzasztó volt nem egyben megnézni. Ezt ajánlani se kell, úgyis mindenki látta, akit érdekel. :D
    - Kokoro no yabai s2: Többen diabéteszt kaptak úgy hallottam, én is, de hát ezért nézzük. :D
    - Mashle s2: B kategóriás írás, de A kategóriás agymenés, így ajánlott. S1-től bőven jobb.
    - 7th loop: B kategóriás produkció, de az írás szvsz jó, karakterek érdekesek. Romantikus ez is. És ajánlott persze.
    - Banished from the heroes party..... s2: Az írás fájdalmasan B kategória továbbra is, de még éppen nézhető. Nem ajánlott, de nem is ellenjavallt.
    - Belenéztem a szado-magika-ba, de dobtam pár rész után, túl degenerált. A metallic rouge jónak tűnt, de annyira nem kenyerem a setting, hogy epekedve várjam, talán majd egyszer megnézem. A chained soldier egész oké volt, de az írás nagyon B és az ecchi miatt elég cringe, még nemtom végignézem e majd.

Készülve az új szezonra megnéztem az Irregular at magic high s1 és s2-t. Az S1 nehezen indult, majdnem feladtam, de sikerült túltennem magam a nyavalyáin és szerencsére folytattam. A setting és a magic rendszer tök jó, az írás oké, de érdekes, a karakterek elviselhetőek(?). Igazából nem kéne jó legyen, de mégis jó, behúzott. A húg brocon-sága viszont végig jelen van kínzásként, ami erős negatívum. :N
    Az első évad arc-rajzstílusa furi, de rendben van. A második évad stílusa már érezhetően jobb.

Nézzük az új szezont:
    - irregular at magic high s3: A rajzstílus megint változott kicsit, mintha megint jobb lett volna. Az animációs stílus és a látvány is előrelépés. Noha kicsit mintha túlszaturált lett volna. Gondolom hozza a korábbi évadoktól megszokottat.
    - Archdemon x elf: Ebből már kijött 2 rész, ne hallgassatok coco2-re, nagyon jó lesz ez. Agymenés és romantikus. Ebben a szezonban ez lesz a diabétesz forrás. :R Ja igen, az animáció is nagyon adja, mármint nem a dinamizmus vagy ilyesmi, hanem az animációs gag-ek, a low detail betétek rajzstílusa, illetve az általános rajzstílus is üdvös, FMC túl cuki és precious, MC meg a szeretnivaló idióta. :R Trust me, ez lesz az aktuális gyöngyszem. :D Nameg nyilván Sordoran se véletlen olvassa a mangát. 👍
    - Unnamed memory: Na ez nem tűnt érdekesnek, de az első rész alapján jónak ígérkezik.
    - Spice and wolf: ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯ Annyira nem fogott meg, nemtom, lehet nem fogom követni hanem majd egyben megnézem. Talán.
    - Banished former hero: Nem volt felírva, de ránéztem és hubazz. Szóval ilyen egy C kategóriás anime. Mind az írás, mind az animáció, minden cringe. Nézhetetlen, brr.
    - Lv2 kara Cheat datta Motoyuusha: Nem volt radaron, belenéztem, rossznak tűnt, tovább néztem és kiderült, hogy egész oké. Talán még jó is lehet, bár nem merem ajánlani.
    - A slime abszolút nem hoz lázba, mert annyira sose volt jó, talán majd valamikor sor kerül rá. A misfitet epekedve várom. A mushoku tenseit már nem várom annyira, a frieren nem tett neki jót. :D De azért nézni fogom, mert érdekel. :D

"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák