- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Microsoft Word topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- TP-LINK routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswyx
csendes tag
Mindig is tudtam, hogy a Sainsbury's nagyon felremenedzelt ceg, de hogy ennyire, az nem esett le
Hat 3 eve nem voltam olyan helyen ahol junior deveknel ralattam a reszletekre, a Sains-nel csak interjuztattam, most meg csak mid-level es folotte veszunk fel embereket.
Annal a cegnel igy voltak a fizu szintek:
graduate level - 0-2 ev programozoi tapasztalat, szakiranyu egyetemi vegzettseg, vagy tobb eves technikai de nem porgramozoi hatter. Ok kb egysegesen 25k korul kaptak.junior 2-4 ev tapasztalat, vagy tobb de teljesen mas iranyu (pl web frontend develper tapasztalat, de android fejleszto akart lenni). Naluk a maximum 45k volt, ha 40 folott kertek, akkor +1 kor interju a CTO-val. Az atlag kb 38k volt.
mid-level itt kezdtem en, 45k-65k, ide nagyon nehez volt mar embereket talalni, kb 20 interjubol 1 ment at.
senior itt mar csak kocsmai beszelgetes szintjen tudom. Egy idoben 3 python core developer is dolgozott ott, ok allitolag 80k+ fizun voltak. En 68-ig jutottam.
Fizu emeles 1x volt 3 ev alatt, 2k, a tobbit az nem kerni hanem inkabb kovteleni kellett (mindig ugy mentem oda, hogy mar volt ajanlatom masik cegtol, hogy nyugod lelekkel setaljak el, ha nem jutunk egyeszsegre)
BÁ Nutrition:
0 evvel mi graduate-levelnek hivtuk, nehol osszevonjak a juniorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest