-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
válasz
Mercutio_ #33534 üzenetére
Egy limitalt szerias orat vettem "befektetesnek" ami aztan meghiusult. 200 db keszult, ketto jott Angliaba es eselytelen volt itt megvenni, de Magyarorszagon sikerult rendelnem. Az orat a vilagon mindenhol leszallitottak 6 honappal korabban, de ez a Magyar uzlet nem akarta valahogy atadni. Hitetgettek hogy majd jon majd jon, de mivel elkovettem azt a hibat hogy teljes osszeget elore fizettem (AMEX-el), igy nem volt semmi nyomas rajtuk aztan gondolom az orat ok is megkaptak de mondjuk addig kiadtak valami otthoni celebnek vagizni. Meguntam, AMEXnel chargebackeltem es visszakaptam a penzt AMEXtol. Ugyveddel megtamadtak AMEXet azzal az igerettel hogy Augusztus vegen megerkezik, megint semmi, ugyhogy AMEX lezarta az ugyet teljes refunddal.
#33536 Alvin_ti4200 Hitelkartya a legbiztonsagosabb Section 75 miatt. Ne keverd ossze tradicionalis hitelekkel. Ugyanugy hasznalod mint akarmelyik bank kartyad es honap vegen visszafizeted. Nincs interest igy rajta (egyik kartyan sincs kamat ha visszafizeted ugyanakkor). £10k egyebkent hamar osszejon ha minden vasarlast, utazast, stb ezzel veszel. Pl a karpitost ezzel fizettuk, kapasbol 3k.. A companion voucher pedig jovore a japan korutra jol jon mert pontokbol es ezzel a voucherrel 3an repulunk elso osztalyon oda vissza, kb £800ert kb 6-7000 helyett
A 0%-os hitelkartyak akkor erik meg ha biztosan tudod hogy pl 6-12 honap alatt akarsz valamit visszafizetni, amugy meg teljesen felesleges. Nincs semmi koltsege a hitelkartya hasznalatnak, nehanyat leszamitva mint pl a Platinum AMEX, de ott meg olyan ertekben kapsz vissza hogy tobbszorosen megeri. Az most azt hiszem £595 per ev, de ingyenes Lounge access reptereken, Szeptemberben kaptam £200 vouchert ettermekhez, Juliusban £200 Harrodsban, Aprilis kornyeken £200 John Lewis/M&S, es ott van az utazasi biztositas nonstop egesz evre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Philips LCD és LED TV-k
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest