-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz citkar #11997 üzenetére
Azért ezt nem értem ne haragudj! Mi az, hogy neked amiket Te próbáltál túl gyengék? Azért egy 60-70 ezres Tablet nehogy már gyenge legyen. Nekem is van egy 7" Tablet, 4magos, 1280x800-as kijelzővel, ami 28 ezer volt, és a 1080p videókat akadás mentesen viszi. Játszani lehet vele, még az új játékokkal is szépen, böngészés gördülékeny, nem akad, Youtube szépen megy HD-ba, Office is gond nélkül megy. Nem tudom mi az ami még kell, hogy egy átlag felhasználásra elég legyen. Nyilván nem váltsa ki egy Pc-ét 100% ra, de ezeket nem is erre tervezték. Ha nem mobilis legyen, és szinte tudj mindent csinálni vele mint egy Pc-el. De azt nem tudom mondani, hogy gyengék már ezek a tabletek amik már 50-60-70 ezerért mennek. Nyilván nem AutoCad, PS-re készítik őket. Igazán nem írtad le, hogy miért gyenge neked egy Tablet. Meg mik azok a játékok amik neked nem mennek rajta. Mert nekem van itthon laptop, rendes gép meg tablet is, de igazából Laptopot többet nem vennék mert az kb ugyan olyan lomha az új is meg a 3 évvel ezelőtti is, pedig rettentő sok volt már a kezem között, 80 ezerstől a 200 ezresig is de komoly teljesítményt nem tudnak nyújtani. Gamer laptop meg egy vicc. Abból a pénzből olyan asztali gépet össze lehet pakolni, hogy 3x gyorsabb mint egy laptop. Szóval nem tudom milyen Tabletet próbáltál meg meddig ami nem megfelelő teljesítményű neked.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Itt vannak leértékelt játékok.
.
-
citkar
addikt
válasz Sirandrish #11995 üzenetére
Semmi gond, ki mit gondol az ügyről.
Nekem az a véleményem, ezt a tabletet általános felhasználásra szánták és azért nem 40 ezer, mint a gagyibbak, mert jobb, gyorsabb, talán szebb...ennyi.
Én nem láttam, hogy kifejezetten játékosoknak szánták volna, de kétségtelen, hogy nem követtem a beharangozóját. Ugyanakkor fel kell mérni ép ésszel, mit, mire gyártottak és az találkozik-e az igényeinkkel, intenzív játékra még notebookok (aktív hűtéssel) is szenvedhetnek, ezért is van gamer sorozat, ami kibírja az egész napos játékot, ha valakinek ez az igénye. De ha a felhasználó rosszul mérte fel az adott eszköz képességeit és az ő igényeit, az nem azt jelenti, hogy az az eszköz szar, csak a felhasználó rosszat választott.
Ha valakinek a játék az elsődleges célja és nem hajlandó kompromisszumokra az egyéb felhasználási területekkel (mert nincs szüksége ebook olvasásra, excel táblázatra, filmnézésre, netezésre stb), vegyen hordozható játékkonzolt. Azokat sem véletlen arra találták ki.A magam részéről is meghoztam ezt a döntést: nincs olyan tablet, ami az igényeimet kielégítené, ezért nem is vettem, sose volt tabletem, cserébe kerestem minél kisebb, de erős (játékos) notebookot, hogy bírja az órákig tartó játékot, ha úgy adódik. Pedig szívesen vettem volna egy 13 colos tablet-szerű notebookot, amihez egér+billentyűzet csatlakoztatható és az általam játszott játékok elfutnak rajta, de túl gyengék voltak. És mégsem mondom, hogy az szar, csak más a felhasználói területe, mint az enyém.
-
Sirandrish
legenda
válasz citkar #11994 üzenetére
Bocsi hogy belevaú de mire vesz az ember 4 magos tabletet 2G memóval ráadásul 60K-ért? E-book olvasásra? Esetleg böngészésre? Kétlem!
Nem nagyon akarok belefolyni a "vitátokba", de ez kikívánkozott[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
citkar
addikt
válasz Balathruin #11990 üzenetére
Akkor nálad valami gond lehet, vagy csak én érzem úgy, hogy ez egy újabb tablet, akármilyen alapokon, ha kell megveszed, ha nem, akkor nem.
Aki csak játékra használja, az vegyen Nintendot vagy amit akar. -
citkar
addikt
-
jozso1989
őstag
Jó, ez túl zseniális... kíváncsi vagyok, milyen hardveren tud ez így futni majd.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
szkorhetz
őstag
válasz Balathruin #11983 üzenetére
Csúnya lenne, ha fos lenne.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Damage401 #11974 üzenetére
Na de nem játszhatatlanul szar! 30 fps megvan (az én konfigommal 40 is, 1080p, very high beállítással, pedig nem high end)! Ellenben az mc5 (nem a rockbanda ) nem megy 30-40-nel magas grafikai beállítások mellett.
@air: ja... a legrosszabb, hogy ami "súter" az már bf meg cod "kopi"
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
-
törölt tag
Mivel látom senkise értett elmondom igy.
Én csak azt akartam kifejezni hogy valaki ne azért szóljon le egy játékot ami az ő hibája nem a játéké. -
Delerium
senior tag
válasz jonnyjoker01 #11973 üzenetére
Lassan már a mobil játékok is elérik a PC szintet, ami nekem nem annyira tetszik. Az újabb játékokhoz minimum 4 magos proci, 4 magos GPU. Persze haladni kell a korral, de a Rock 3188 meg a Mali400MP4 a tabomban hamarosan kevés lesz játszani, ha meg grafikát is szeretnék látni főleg. Alig látok jól optimalizált játékot
Vegyen mindenki Xiaomi Mipadot K1-el meg Snapi 805 Z Ultra Brutál-t?
"I fight for the Users"
-
törölt tag
-
air
nagyúr
Mi az az mc5?
Ja, egy agyatlan súter. Minden súter szar. Aki meg élvezi, agyatlan vérpistike.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Damage401
senior tag
válasz jonnyjoker01 #11973 üzenetére
Csak, hogy éljek egy példával, GTA4 meg mindegy milyen vas volt alatta, mindig kula volt.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #40485120 #11964 üzenetére
Ez a játék nagyon jó, mint ahogyan a Gameloft által készített játékok többsége is. Odatették magukat, viszont az optimalizáláson nem dolgoztak eléggé jól. Sőt. Ezt neked is be kell ismerned, fogadni mernék, hogy nem max grafikán játszol.
Itt nem a játékot fikázzák, hanem azt ami a tény: max grafon szinte semmi sem viszi, még az a bizonyos nyolc magos proci sem, ami azt jelenti, hogy nem feleltek meg az elvárásoknak. Ja, és nem galaxy neoról beszélünk itt, ember: G2, Z, csupa felsőkategóriás készülék.
Nem nagyok az elvárásaim, felsőkategóriás telefonnak vinnie kell a játékot. Nagyot nézne mindenki, ha olyan játék jönne ki mondjuk PC-re, amit semmilyen hardver nem visz tökéletesen. Bár gondolom lesznek olyan frissítések, amelyek javítanak az optimalizáltságon, reméljük nem kell sokat várni rá.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Zol77
aktív tag
Szerintem is szar a MC5!! Egy olyan tableten laggol, amin a Fruit Ninjával országos első lettem.
-
eastone1
senior tag
Tökre szar ez az mc5 játék!!!!
-
-
törölt tag
válasz icemad #11965 üzenetére
Na végre valaki
Én nem ezt akartam kifejezni hanem szépen fogalmazva azért ne szólj le egy játékot mert te(nem mindeni) szar vagy.
A NEKI!!!-vel meg azt akartam kifejezni hogy nem mindenki.
Egyébként nekem is vannak "problémáim a játékkal,,.Na magyarul nem szertem az hogy:
Kis Pista-Szarszung galxy pocket neo
Szar ez a játék mért ném induel ele a telefoneonomon.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Annyira birom hogy úgy leszóljátok az MC5-öt lehet hogy a kampány egy határ f.s, de a multija szerintem még talán jobb lett mint a 4-é.
Azokat is kedvelem akik szarozák az irányitást ezt is meg kell tanulni(meg nem 4-5 inches telokonkel játszani)
És aki leszólna hogy te se vagy különb meg lehet nézni ([R.E]Zerge02 Hun) 7. vagyok magyarországon és 1. vagyok a solo event-be, és 3.a squadom a squad event-be.
Ezt nem kötekedésnek szántam csak szúrja a csöröm az hogy valaki leszól egy játékot mert neki (NEKI!!) gondjai vannak vele.(Természetesen ezek csak jelenlegi adatok)
Na de feltennék egy néhány kérdést is?
1.Nem tudja valaki mennyi a max level ?(És ha tudja meg is mondja)
2.Ha elérjük a max level-t akkor előről lehet kezdeni mint MC4-ben ?( csak mert jó lenne tudni hogy cseszem el a skill pontjaim(mert az hogy most első leszek a solo eventbe az nem azt jelenti hogy mindig igy lesz(Sőt valószinüleg még egyszer be sem jutom a top 10-be, mert akkor már komolyabban veszik az emberek.))) -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #11962 üzenetére
Nálam is ez volt
-
Delerium
senior tag
Mai ingyenes Amazonon SonicCD
"I fight for the Users"
-
Neoteric
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
Final fantasy 3-al játszott vki? A fehér varázslóm kezében lévő fire staff-fal hogyan tudok tüzet varázsolni?
-
krystman
őstag
A MC5 ben, hogy kell a 3dik epizódra menni? Mert a 2 epizódot a (Japánt) kitoltam, de a másik epizódra nem bírok tovább menni. Állítólag le kell tölteni, de nem csinál semmit sem. Vagy a Multi részét is végig kellene vinni, mert azt írja, hogy 75%. Tipp esetleg?
-
törölt tag
Igen én is bírom ezeket a kommenteket
De a kedvencem:Hà mé nincs ingyé a pro verzió??????????? Ez így egy rakat szar!!!! 4444!!!!!4444négy44[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
dzsidzsas
tag
válasz Sirandrish #11947 üzenetére
Az én gyöngyszemeim:
Már alig várom, hogy letöltsön, 5 csillag, Elindult a letöltés, hurrá 5 csillag, Remélem jó lesz 5 csillag, Már 5 perce nyúzom, állat 5 csillag, Nálam elindult 5 csillag, Ez egy sz@r, 5 csillag, Nem tudom miért kell lehúzni, már megcsináltam az első pályát (kb 1 perc), nekem nagyon oké, 5 csillag stb. Az ilyen kommenteket és értékeket vágnám ki a francba. Játszon vele napokig, majd utána értékeljen. Túl sok a 10 éves.https://rollerezz.blogspot.com/
-
Balathruin
veterán
válasz jonnyjoker01 #11949 üzenetére
Persze, hogy kiakad, mivel 20K volt a telefon! Egy 20K-s videokártyával (nem teljes géppel), meg repül a játék.
Szerintem a Playbe kéne root ellenőrző, hogy a rootos cuccokat ne rakja ki nem rootos telóra. Akkor nem lennének 3.5-ös, meg 4 alatti hasznos rootos alkalmazás értékelések.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Balathruin #11948 üzenetére
Nekem a kedvencem az, ha valakinek build prop hackje van vagy market helpert használ high end játékoknál, mivel nem kompatibilis a telóján és valamelyik appnál láttam, asszem a gta san andreasnál, hogy egy galaxy y user volt kiaakadva hogy milyen szar ez a játék nem indul el
Én is használtam build prop hacket, mert volt egy pár játék amit inkompatibilisnek jelzett a play, pedig simán működött volna, meg volt olyan is, ami tényleg el nem indult, de mégsem írtam, hogy milyen szar hogy nem indul el stb....
(#11950) Balathruin:
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Balathruin
veterán
válasz Sirandrish #11947 üzenetére
Nyugi, van jobb is, van olyan aki azért értékeli le a játékot, mert a gagyi telefonon nem megy/akad/problémás, root kell hozzá, nem tudja rootolni a telóját... FPS mérő: 0 FPS-t mutat!!44!!!!4 | Mé' kell hozzá root??! stb... Windowson hogyan működik a fraps? Rendszergazdai jog. Androidon? Root. Dehá'szarme'nemmutatcsak0-t!! Mé kell rút, mé' ez mé' az, mé nem megy gaxlay y-on?
-
Sirandrish
legenda
Sok helyen olvastam hogy google playen milyen gyenge a "vélemények" minősége.
Mivel ami képekről megfog arról vidit is nézek, így általában én nem nézek hozzászólásokat, de most megtettem..Hát nem tudom sírjak-e vagy nevessek...Hercules a játék és 3 "vélemény" csak az első oldalról
"Mi a god a jatekal sze intemperate jo gadgyi telefonon nem fog mukodni"
" Nem ertem miert 70mega van megadva mikor csak 17et tolt ezentul az osszes ilyen jatekra 1*"
"Akinek nem tetci annak el lehet takarodni nem kell minden szart Irni"
Hát ezután mindig olvasom majd
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sonja
nagyúr
Lett egy új menűpont a játékokon belül. Offline játékok
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Damage401
senior tag
No megneztem ezt a Modern Combat 5, Sony Z1 compaton. Eleg baban megy. Illetve azok az effektek is megvanna amihez Octa core kell. OPTIMALON van a beállítás
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
bostone
addikt
válasz Fitzgerald #11937 üzenetére
Mielőtt csatlakozol a szerverhez csak a wifi lehetőségét kínálja fel?
-
tomee007007
őstag
Amazonon a napi ingyenes az Age of Zombies
-
gdavid007
tag
Mc5-ben a grafot hogyan állítjátok? Nekem csak optimised van.
[ Szerkesztve ]
"Ha azt hiszed a kaland veszélyes, próbáld ki a megszokást. Az halálos"
-
bostone
addikt
válasz Fitzgerald #11929 üzenetére
Ha már a multiról van szó, még mindig csak wifin keresztül lehet csatlakozni a szerverhez?
Szerintem a játék fő erőssége és vonzereje, sokaknak a multiban rejlik, ami androidos fronton elég korrekt élményt biztosított az előző részekben. -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
milyen jo 1v1 vagy coop játékok vannak androidra?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #11929 üzenetére
Nekem a better performance-re van állítva. Ez a low. Ezen akadásmentesen, jól fut. Bár a graf nem nagy szám így.
-
Fitzgerald
veterán
válasz saelin #11918 üzenetére
A játékkal (multiban legalábbis) szerintem semmi gond nincsen az irányításon kívül.
Single is elég tartalmas.
Viszont én ezzel multiban kontroller nélkül nem játszom többet. Még jó hogy támogatja a HID kontrollereket.locaLpatrioT:
Nekem csak optimális, és valami best performance opció van a beállításoknál...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #11916 üzenetére
Semmit sem optimalizáltak... nekem a Z-n low-on megy akadásmenetesen csak. Azért ez poén.
-
MODERÁTOR
Le van árazva a Neuroshima Hex playen, ami egy nagyon jó, körökre osztott stratégia.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BDave
őstag
válasz kanyipicske #11923 üzenetére
Bővebben?
-
BDave
őstag
Valaki játszott már az Icebreaker: A Viking Voyage-zsal? Mik a tapasztalatok?
-
Tidzsimon
őstag
válasz Silent77 #11907 üzenetére
Fpst érintőképernyőn egyszerűbb mint kontrollerrel, finomabban lehet kezelni(steam controlleren is ilyen lesz) , viszont a kellemetlen, hogy sokszor jól jönne egy plusz ujj a tüzeléshez. Persze az egér a király, solan szerintem azzal játszák, vagy nagyon ügyes ujjaik vannak.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
jozso1989
őstag
Az Android nem való játékra, ennyi. Túl sok sz*rra kell optimalizálni, meg a rendszer sem a legjobb, visszafogja a teljesítményt... majd 4-5 év múlva már jól fog menni az MC5 az új telefonokon. iOS-en stabil 60 fps max grafikán (persze ott nem full HD) még egy iPhone ötösön is akármelyik játék.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
saelin
veterán
Ahány cikket vagy videót nézek meg csak a grafikát fényezik. Nemhogy a játékmenetet fejlesztenék... egynémely androidos játék olyan faék egyszerű, hogy csontrészegen 3 csillagosra megcsinálom! Egyszer ez remélem megváltozik, mert már most vannak játékok amiket auto skippelek. Monster hunter (már azt hiszem van), Final Fantasy (7-8 az nagyon jó lenne), Morrowind, diablo 2 stb... Ha jönnének androidra akkor én vigyorogva venném meg ezeket.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
bostone
addikt
Ezek szerint nem érdemes elkapkodni a vásárlást. Kár. Vártam az új részt. Még takarítottam is kicsit a telefonon, hogy elférjen.
-
Fitzgerald
veterán
-
Neoteric
addikt
válasz BalanceR #11913 üzenetére
Kitoltam ma a kampányt iPad-en, szerintem pont ugyanolyan játékmenetben mint a 4 volt. Új story, új küldetések, de az alap ugyanaz.. látványban talán fejlődött picit. Pályák hossza változó, tényleg van ami csak 2 perc, de vannak hosszabbak is.
Anno a Zero Hourtól jobban el voltam ájulva, mint most ettől.[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
BalanceR
addikt
Feldobtam a MC5öt a Tab2re, ami ugye nem mai darab...
Fut, folyamatos is, néha egy két apró, elviselhető lagg azért van, jó pont a gameloftnak, hogy gyengébb eszközön érzékeli, hogy lyen grafikai beállítást alkalmazzon...És ugyanez a pont a gyengéje is ugyanis állítani nem engedi, és olyan szinten levett mindent, hogy egy modern combat 1 is elverné vizuálisan... elnagylolt kisfelbontású textúrák, kb 16bit szinmélység, AntiAlias 0, fények vertexben, nyoma sincs a global lightingnak, borzalmas... : (A játékmente pedig eddig gyenge... rövid pályák (kb 2perc egy pálya) , buta AI ,túlbonyolított menük, nagyon kilóg az MC sorozatból....
Jobb, újabb eszközön persze biztos szép, de a gameplay szerintem akkor is el lett cseszve....
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
veterán
válasz Balathruin #11910 üzenetére
+1
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Narxis #11903 üzenetére
Elég fura, szerintem csak megszokás kérdése. Auto aim nélkül is majdnem jobb vagyok mint PC-n. De látom multi játékoknál hogy sok más embernek se megy annyira, mivel van olyan (sok embernél), hogy megáll előttem el kezd forgolódni, elfut mellettem aztán lassan felémfordul, meg ilyesmik kb 10-15-ös KDR-m van bármilyen tapizós multiplayer fps játékban - Ja persze a gameloft iap játékaiban nem mindig, mivel ott valódi pénzért olyan op fegyvereket lehet venni, hogy még játszani se kell tudni de öl az illető mint az állat (lásd six guns, blitz brigade) szerencsére nem sok olyan ember van, akik tényleg kihasználják ezeket az OP fegyókat
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Balathruin
veterán
válasz EnergyCoke #11909 üzenetére
Én FPSE-t használtam, jól működött.
-
EnergyCoke
tag
Tudna valaki ajánlani egy jó ps1 emulátort (nem baj ha fizetős)
Tekken 3-al szeretnék játszani androidos tableten.Próbáljátok ki:
Egyszerű ugrálós játék (20mb) Night Surfers (nagyon jó)[ Szerkesztve ]
Xbox One,Huawei P9 lite 2017
-
castiels
addikt
válasz Fitzgerald #11905 üzenetére
MC 5 ben hogy lehet grafikàt àllìtani? G2-őn elég laggos.
-
-
Narxis
nagyúr
Hogy tudtok fps-t érintőképernyőn játszani, rejtély. Még kontrollerrel is kényelmetlen nekem.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
BalanceR
addikt
Ha már ModernCombat 5...
Egyik kedvenc szétiám, mindet végigtoltam.
Viszont félek, hogy a 5 már nem fog futni. Már a 4 is belaggolt néha...
Szerintetek?
Galaxy S2 vagy Tab2 elvinné?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Fitzgerald
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 10
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest