-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz Mythsardan #12399 üzenetére
Ez ugyanannak tunik, mint a Dungeon Gems, csak "rajzolva".
-
Mythsardan
aktív tag
Érdekes kis játék, turn based puzzle harcrendszerrel, sajátos humorral.. Bár még az elején vagyok, de az eddigiek alapján elég korrekt a free to play rendszer benne, azaz fizetés nélkül is tökéletesen lehet vele játszani, bár ez a későbbiekben lehet másképp lesz, de az értékelések közt nem találtam erre utaló jelet, így bátran merem ajánlani azoknak, akik szeretik az ilyesmi játékmenetet/grafikát és nem fárasztja le őket egy hamar ez a fajta humorérzék
ui.: elnézést a nagy képért, sajnos nem tudom hogyan kellene visszább vennem a méretét
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
Farcy
csendes tag
Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani, hogy a Mirror's Edge játékot egyáltalán nem adták ki androidra vagy csak én nem találom sehol?
KösziXiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
-
Kasya
nagyúr
Jatszik valaki a Kritika: chaos unleashed-del? Sok magyart latok a forumon, gondoltam rakerdek... En meg csak most kezdtem bele es ismerkedem vele.
-
-
dzsidzsas
tag
válasz perge666 #12382 üzenetére
Hát ezt így poénként írtam, de az benne a durva, hogy ennyit kellene fizetni a játékban ekkora fejlődésért. Mocskos drága ha így játszod a játékot.
air : sajnos nem, valós probléma. Azt képzeld el, hogy megint csak a Triceratropsod van, megint az első küldetés, megint minden dzsungel, de az autók mennek be a már elkészített útvonalon a dzsungelbe, közben ott figyel, hogy 59 lvl, 3 milla pénz kb 100.000 kajákból. Mind ezt egy lény upgrade-lése után.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
veterán
válasz dzsidzsas #12381 üzenetére
Én meguntam 75 szintnél, az volt a max, és nagyon lassan jött frissítés. A dinó harc már benne volt. Néha eszembe jut, hogy elő kéne venni. Több százmillióm van, volt benne ha nem veszett el.
A hay dayt is pihentetem egy ideje, 60 szintnél járok asszem. Túl egyhangú lesz egy idő után, most boom beach van sorom.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
-
dzsidzsas
tag
Na egy ideje nyomom a Jurassic Park Builder nevű építkezős programmal. A játék belső vásárlások nélkül is játszható. Nagyon hosszú ideig tart építkezni. A grafika szép, csak kár hogy nincs optimalizálva, nálam a tegra 3 gépen is belassul full távolságnál (ami kell a Red Code teljesítéséhez). A játékban van rendes Jurassic Park, Glacier (jégkorszaki lények), Aquatic (vizi lények) parkok is. Ez mellett pénzszerzési lehetőség is van Battle misszióban, ahol aranyat kapsz. Valamint Tournament (itt a többi játékos ellen küzdesz) ahol dinópénzt, ami jól jön az extra lények vásárlásához. Sokan panaszkodnak, hogy az 50lvl felett törlődnek véletlenül a dinók. Örömmel jelentem, így van. Nálam is összeomlott a játék és utána csodálkozva néztem, hogy már nincsenek dinóim, újra kezdte a játékot, de csak a Jurassic részt, ami vicc. Pár levélváltás és kiderült nem tudják visszaállítani a dolgot, de cserébe adtak 6000 dinópénzt. Így most próbálom visszaállítani a park egykori dicsőségét.
U. gondolat: ha nem öltem volna bele ennyi időt valószínűleg nem kezdenék újból bele.
U. gondolat II: bár átválthatnám a 6000 dinópénzt: kb. 504.000ft.https://rollerezz.blogspot.com/
-
xenom0rph
őstag
-
gergom91
tag
Jaja lassan csak kiadják. Amúgy a mellék küldetések közül azt amelyikben 2db sinraptort kell íjjal lőni néha szó szerint lehetetlen megcsinálni. 3 lövés kell weakspotra, de olyan közel van, hogy az első után már lassítja az időt és szevasz....
2-3szor is újra kell kezdeni mire értelmes távolságra rakja őket. -
xenom0rph
őstag
-
tomee007007
őstag
Reckless Racing 2-nél nem tudja valaki, hogyan tudom átrakni a mentéseimet egy másik készülékre?
Nem találok sem felhő mentési lehetőséget, sem könyvtárat hozzá.... -
jonnyjoker01
veterán
válasz Fitzgerald #12369 üzenetére
Hát igen, tele van velük a net. Működő ps3 emulátorok stb
Üdv. Johnny
-
MODERÁTOR
válasz Ereshkigal #12365 üzenetére
Defender's Quest... megcsináltad az összes achiet PC-re? Én egy idő után leálltam, mert túl nehéz lett, nem is értem hogy lehet olyan achiekat megcsinálni, hogy szedj összes 200 körüli csillagot, új karakterek vásárlása nélkül...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zol77
aktív tag
válasz Fitzgerald #12363 üzenetére
Mindezt azon az oldalon, ahol működő ps2 emut is kínálnak.
Csak éppen 1db videó sincs a youtube-on a droidboxrol amikor játszanak vele, érdekes módon mind akkor ér véget amikor elindulna a játék. Ilyen videó van dögivel ps2 emukról is. -
air
nagyúr
válasz Fitzgerald #12363 üzenetére
Link?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
jonnyjoker01
veterán
"Az Xbox-on egy egyedi operációs rendszer fut, amelyről egykoron úgy gondolták, hogy a Windows 2000 kernel módosított változata. Hasonló API-kkal rendelkezik, mint a Microsoft Windows, köztük a DirectX 8.1-et. A rendszerszoftver a Windows NT felépítésen is alapulhatna, amely a Windows 2000-t is meghajtja. Később kiderült, hogy egyiknek sem a módosított változata, hanem egy teljesen új rendszer." - egyikőtöknek sincs igaza, se nem linux, se nem windows.
Forrás: Wikipédia
Üdv. Johnny
-
Narxis
nagyúr
Ez egész jó brick breaker: Link
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
air
nagyúr
válasz Fitzgerald #12355 üzenetére
Milyen Windows fut az Xboxon?
Jó lesz az linuxnak is.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Zol77
aktív tag
válasz Fitzgerald #12355 üzenetére
Merre található az az xbox emu droidra?
Én legalább annyit találtam belőle, mint ps2 emut. Átverés az összes. -
-
DrJaka
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #12350 üzenetére
Üdv!
City Islandhoz, Megapolishoz kell net, vagy mennek offline?
Huawei Mate 20 prO
-
MODERÁTOR
Nagyon jó tower defence!
Az első pályacsomag ingyenes (12 pálya), a többi fizetős. Szerencsére nincs benne egyéb IAP, vagyis megmenekülünk az XX Large ePenis Tower Mk III típusú pénzlehúzásoktól, melyek nélkül lehetetlen lenne végigjátszani.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szmoki
senior tag
Köszi mindenki, ránézek mindre
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Koga777
tag
válasz Szmoki #12347 üzenetére
The Tribez & Castlez.
Majdnem olyan jó, mint a Tribez, ami nagy kedvencem. Itt is kell kicsit harcolni, de nem vészes.Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
Szmoki
senior tag
sziasztok.
tudnátok ajánlani valami városépítős játékot? ne nagyon kelljen benne harcolni(max pár szörny stb.),ne kelljen attól tartani, hogy kirabolnak ( mint pl. a Clash of Clans-ben vagy Boom Beach-ben. ) Régen a The Tribez-zel játszottam de nincs kedvem újra elkezdeni.
kösz"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Fitzgerald #12344 üzenetére
Hát, ha sikerül jobban optimalizálni az emulátort androidra, mint pc-re, akkor még én is elképzelhetőnek tartom, hogy 1-2 éven belül kijön.
MGS... Na az az igazi játék.
Üdv. Johnny
-
Viktor77
titán
válasz Fitzgerald #12344 üzenetére
Az lehet, de még PC-re sincs normális PS2 emu. (Van, 5Ghz-es négymagos procival.)
Az EE-t nem könnyű emulálni, telefonon még erősen évekbe fog telni.A DC az szinte pc, az oprendszere meg gyakorlatilag Win.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Fitzgerald
veterán
válasz jonnyjoker01 #12336 üzenetére
Nem vennék rá mérget. Van már működő Dreamcast emulátor is, a DC meg ugyanaz a konzolgeneráció mint a PS2/Xbox, picivel gyengébb csak azoknál hardveresen.
-
-
jozso1989
őstag
válasz jonnyjoker01 #12340 üzenetére
MGS-széria? Mai napig a kedvencem. Az a sztori, jó ég!
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Barell
senior tag
Sziasztok. PPSSPP-t használja valaki? Tudna valaki ajánlani valamit ami játszható rajta? Annó Xperia Play-el simán elvoltam a Family Guy-al meg a Dragonballokkal most viszont nem tudom már hogy hol tart a dolog.
-
-
Zol77
aktív tag
válasz Silent77 #12333 üzenetére
PC-n PS2 emulátorral egész jó grafikát ki lehet hozni belőle : [link]
Valamint Wii-re is jött ki, az is jónak tűnik : [link]Amúgy nagy kedvenc volt nekem is PS1-en mind a két rész.
Jó lenne ha 1-2 éven belül lenne olyan PS2 emulátor droidra,mint most az Epsxe PS1 emu.
Azt se tudnám melyikkel kezdjem,annyi jó játék van[ Szerkesztve ]
-
válasz jonnyjoker01 #12332 üzenetére
Jaja de rég is volt,azok voltak a szép idők.
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #12328 üzenetére
Egyik kedvenc volt, főleg az első rész. Még mindig megvan eredeti lemezen. Mindig is sajnáltam, hogy pc-re nem jött ki.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
gergom91
tag
válasz jonnyjoker01 #12313 üzenetére
Ja hogy a Vendetta online havi előfizetős
Az irányítása is bonyolult volt kicsit, az auto aim és shot pedig nem tetszett. -
jonnyjoker01
veterán
válasz Maxtreme #12326 üzenetére
Inkább a Tenchu 2 emulátorral! Aki szereti a lopakodós játékokat, best buy! Rengeteg órányi játék
Üdv. Johnny
-
gdavid007
tag
válasz Maxtreme #12326 üzenetére
A Shadow Blade tényleg nagyon király játék, de szerintem lopakodósnak mondani nagy mellélövés. Ebben a játékban pont, hogy pörögni kell, gyorsan csinálni mindent, hogy az adott időn belül összeszedj minden zöld kínai betűt és pénzt. Amúgy jól áll neki ez a gyors játékmenet, jó benne kaszabolni, ugrálni . Tehát szerintem nem lopakodós játék, de így is best buy!
"Ha azt hiszed a kaland veszélyes, próbáld ki a megszokást. Az halálos"
-
addikt
Van itt a topikból valaki, aki nyomja a Top Gear: Race the Stig játékot?
Meg akarnám csinálni az utolsó achievement-et is, amihez facebook-on kellene 3 ismerős, akinek szintén telepítve van a játék.
Természetesen miután meglenne az achievement, nyugodtan törölhetnénk egymást ismerősök közül.
Köszönöm! -
aizen92
addikt
Azt tanácsolom, hogy tényleg felejtsd el azt az ismerőst, ahogy írtad.
Keress inkább olyanokat, akik tudnak legalább angolul!!!Viccet félretéve, ilyen magyar alkalmazással nem találkoztam még sajnos
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mr X
veterán
Üdv!
Keresnék egy játékot, ami olyan, mint a Draw something, de magyar nyelvű, vagy a rajzoló adhatja meg a megfejtendő szót is. Szeretnénk egy ismerőssel játszani, de angolból nincs azon a szinten, hogy a DS-gal tudjon mit kezdeni. Létezik ilyen, vagy felejtsem el?
-
válasz perge666 #12314 üzenetére
Ugyan nem Splinter Cell de ez is hasonló : Prince Of Persia Classic
Valakinek meg van,végig vitte már?
Gyerekkorom egyik nagy kedvence a maga idejében....... -
törölt tag
Én viszonylag sokáig toltam( a piros bossig) idáig nagyon jól játszható volt,csak néha kellett egy picit farmolni.
Csak a boss előtt kellett többet farmolni de az se volt nagyon sok.Kb 30 pizzát kell megcsinálni meg 20 banán italt.
Igazából azért hagytam abba mert be vittem gariztatni a telefont és elfelejtettem elmenteni a mentésemet,és ezután már nem volt kedvem újra kezdeni,mert kb 4-5 órát beleöltemÉn egy tavalyi 15 ezer forintos Vodafone Smart Minin(1x1 Ghz-es proci,512 RAM,PowerVR SGX531 grafikus gyorsító) toltam szóval nem kell hozzá egy erőgép.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Van valaki, aki sokat tolta az Angry Birds Epicet? Érdekelne, hogy később kell-e IAP, vagy a nélkül is végigtolható-e.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
valakinek az előző kérdésem óta nem lett meg az Empires of Sand vagy nem tudná megszerezni ? már mióta várom ez a nyamvadt játékot, de semmi. -
Delerium
senior tag
Aki játszik Walking Dead S2-vel elárulná, hogy mennyire folyamatos? RK 3188-on, eléggé be tud szaggatni
"I fight for the Users"
-
Fitzgerald
veterán
válasz bostone #12297 üzenetére
A Bitagames driver folyamatosan frissül. Sajnos történik olyan, hogy a korábban működő játék a frissítés után nem működik, illetve az új játékok még nem működnek az éppen aktuális driverrel. A komment szekcióban írják is.
Sajnos nem lehet sok mindent tenni, meg kell várni a következő verziót, hátha azzal már az MC5 is működni fog. -
Sonja
nagyúr
Érdekelne valakit egy ilyen 5 játékos bundle? Akit igen, az privátban jelentkezzen.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
gergom91
tag
válasz jonnyjoker01 #12313 üzenetére
Köszi, a Vendettát próbálom is
Amúgy még ez van a kívánságlistámon, ezért is sokallom kicsit az 1500-at, akciózhatnák majd ezt is
[Cosmonautica]
Nagyon szépnek tűnik és itt sincs IAP -
Annak idején a Nokia3510i-men imádtam a 2D-s Splinter Cell játékokat,sajnos ezek nincsenek droidon.
Hasonlókat tudnátok ajánlani? -
jonnyjoker01
veterán
válasz gergom91 #12311 üzenetére
Galaxy on Fire 2-őt tudnám ajánlani, de látom azzal már játszottál. Kiegészítőket (valkyrie, supernova) nem tudom megvetted-e, de érdemes, érdekes sztorival és fejlesztésekkel/űrhajókkal bővül a játék.
Ott van még a Vendetta Online is, az összetettebb, mint a gof2, ééés PC-n is játszhatod, pont ezért is tudom ajánlani.
Még az Infinite Black (MMO)-t ajánlom, sokkal több dolog van a játékban, viszont nem 3d-s. Tradelés szerű játék.
Bocsánat linkeket nem dobtam, sietek
Ja, és a star horizon nagyon epic játék, irányítása nem nehéz, viszont én is az árát sokallom. Majdnem annyi mint egy Freelancer (PC) alap licitára ebayen
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Garada
őstag
válasz pocokxx #12307 üzenetére
Jó kis game, engem hosszas időre le tudott kötni.
#12311:Minőségi Unity motor dolgozik alatta tehát a látványra egyáltalán nem lehet panasz.Irányításban én személy szerint nem éreztem nehézséget, könnyen megszokható.Egyetlen dolog talán az ára amibe bele lehet kötni ugyanis szerintem reálisan 600HUF körül lenne a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
Megvan ez valakinek? [Star Horizon]
Mennyire jó játék, irányítása mennyire nehéz a Galaxy on Fire2 HD-hez hasonlítva? Csábító hogy nincs IAP, így egy akció során lehet megveszem. Amúgy a Sci-Fi játékokat nagyon szeretem legyen az rpg, vagy stratégia, vagy akár ilyen, ha valakinek van valami jó az linkelhetne.
Köszi -
gergom91
tag
Az Out There féláron a Play-en! (bocsi, linket nem tudok tabról)
-
addikt
Nem is azt írtam, hogy ez az első ilyen app.
G+-t nem használok telón, szóval azt nem tudtam milyen.Nem tudom milyen készüléked van, nexus-okon pl gondolom hamarabb frissülnek az ilyen Google app-ok is.
Meg fél hónapja már tölthető ez az újabb verzió, nekem is már jó pár napja fent van, de csak most gondoltam megemlíteni így, hogy egyben kérdésem is van vele kapcsolatban.
A többi "L"-esített Google app-ot én is várom már.Delerium:
Már megérte beírnom akkor. Nincs mit![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz aizen92 #12300 üzenetére
Igen, ez az első "L" szerűen viselkedő app-om KitKat-en.
Nagyon tetszetős (nekem), ahogy egy alkalmazás adatlapja tetején alapból nem látszik az actionbar (remélem így hívják, amire gondolok), aztán ahogy görgetünk lefelé, úgy tűnik elő szép folyamatosan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Asus rog Rx 580 8gb TOP edition. Cserélném ráfizetéssel
- Seasonic Platinun SS-860XP Active PFC F3 pc tápegység
- gamer laptop, csere gamer pc, i9 14gen, rtx 4060, 16gb ddr5, 2tb m.2, 2év gari, számla, doboz
- Amd 3950x 16/32 / asus x570-e gaming / g-skill 32gb ddr4
- 8800GTS 320mb vagy 640mb(az se baj ha 2)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest