-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Több fajta Power manager vagy másnéven battery saver szoftvert is kiprobáltam, azonban a Long standby opciónál mindegyik annyira lekorlátozta az akuhasználatot, hogy hívás kezdeményezés után teljesen kikapcsolta a képernyőt és sehogy sem lehetett visszakapcsolni. Se úgy hogy elemeltem a fülemtől és a távolság, vagy fényérzékelő érzékelte és automatikusan visszakapcsolta, se a feloldó gombbal. Most eljutottam odáig, hogy uninstalláltam az utolsó ilyen szoftvert, és hívás kezdeményezés után sehogy sem tudom visszakapcsolni a képernyőt, így megszakítani sem tudom a hívást. A képernyő csak akkor kapcsol vissza, ha a másik fél megszakítja a hívást. Ez hangpostánál pl. elég kellemetlen. Természetesen próbáltam az akukímélő szoftvereket vissza rakni, de semmi eredménye! Tudja valaki, hogy melyik beállítási menüben lehet beállítani, hogy hívás közben reagáljon a fényérzékelőre? Vagy valakinek van egyéb ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Videós, mozgóképes topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest