Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #49894 üzenetére
Nem, mert nem tudom hol, hogyan van megoldva...
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #49892 üzenetére
Annyi hogy ahol eddig angol szöveg volt, most magyarul jelenik meg.
Magyar utasításokat továbbra sem ért, szerintem az hiányzik belőle. -
barnam_
nagyúr
Megcsináltam a Google Voice Search fordítását, mert ugyan a magyart már érti, de maga az alkalmazás nem frissült, tehát maradt angol. A zipben benne vannak az xml-ek, ezért ha bármi javaslat van a fordításra, lehet frissíteni,
-
barnam_
nagyúr
válasz
RexpecT #49751 üzenetére
Ehhez képest nap mint nap találkozok olyan telefonnal, amin rossz az apn beállítás, vagy nem állítja be automatikusan
A Beállítások - vezetéknélküli - mobilhálózatok - csomagkapcsolat elől vedd ki a pipát, és nem fog netre menni.A másik amit meg lehet tenni, hogy szolgáltatónál tiltani az előfizetés nélküli netet. Vodafone-nál nincs ilyen, de a T-Mobilnál aljas módon alapból engedélyezve van az apn, és szedi is le a pénzt...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Antilhu #49234 üzenetére
Talán a CallMeter 3G.
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #49200 üzenetére
Nálam mobilnetről és OpenWrt-s router-ről megy, máshonnan nem
Szerencsére nem sűrűn kell használnom -
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #45540 üzenetére
A Beautiful Widgets Accuweather vagy Google-tól szedi az adatokat.
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #45458 üzenetére
Én PC-n sokat használtam Firefox-hoz egy kiegészítőt, az az Accuweather adatait jelenítette meg, és többnyire pontos volt. Vagyis arra nem emlékszem az előrejelzésük mennyire volt pontos, de az aktuális időjárás többnyire az volt.
Viszont az Android-os appjuk nekem nagyon nem jött be, de pl. a Beautiful widgets is abból dolgozik, és én azt egy ideig használtam. Már nem, mivel az SPB időjárás widget-jét használom most.
-
barnam_
nagyúr
Nálam az összes romban így működött:
Rádugom usb-re, az értesítési sávban megjelenik az üzenet, majd ha rányomsz, bejön a teljes képernyős droid, amit te is keresel. Ha neked a beállításokba megy, akkor az usb hibakeresésre nyomsz, nem az usb tárra. -
barnam_
nagyúr
Mi történik ha rádugod az usb-re a telefont?
-
barnam_
nagyúr
válasz
#04441088 #45213 üzenetére
Sok hívásrögzítő app van, de telefon (és szoftver) függő, melyikkel megy a kétirányú hívás rögzítés.
-
barnam_
nagyúr
válasz
KaiotEch #44931 üzenetére
Azért mert a programok elérhetősége szolgáltató és ország függő, így tudnia kell hogy melyik szolgáltatónál vagy. Azt is tudnia kell hogy fel van-e telepítve, hiszen különben hogy kapnád meg a frissítéseket?
(#44927) Pajoz: nekem megérte, mert mint említettem, a widgetjei nagyon hasznosak számomra, a legtöbb ingyenes launcherben van az alap felület, és kész...
-
barnam_
nagyúr
válasz
TazLeacher #44902 üzenetére
Más ilyen 3D-s widget-et nem ismerek, illetve úgy emlékszem volt még valami spb másolat, de nem tudom mi a neve.
(#44903) bok92: nézd meg a számlatörténetet, kell benne lennie olyannak hogy Google.. valami zárolás/foglalás. Kérdezz rá a banknál.
(#44904) Richee11: én a Trillian-t használom PC-n és Android-on is.
-
barnam_
nagyúr
Értem az álláspontod. Ámbár ha nekem egy sima térkép funkcionalitása kell, viszek magammal egy Budapest térképet, és kész. Ha már egy okos-telefonon van, legyen okos
Sőt, szerintem a felhasználók nagyobb része így képzeli el az internet nélküli térképet, ezért hangsúlyoztam többször az általam hiányosságnak vélt dolgot.
szerk.: lehet félreértesz, én nem az offline navigációt hiányolom, hanem azt hogy a térképen lehessen keresni utca/házszám alapján.A magyarságot meg kár belekeverni, semmi köze nincs hozzá.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Balinov #44793 üzenetére
Működik, csak pl. ha keresel egy utcát, nem írhatod be a keresőbe, hanem szépen átnézed az egész várost...
(#44785) TRob1: bocsánat hogy leszólom, de csak azért, mert nem tudja azt, amit elvárnék egy offline térképtől
(#44798) HollyBoni: Földutakra Navitel, benne van az összes turista út, és valószínűleg földutak is.
-
barnam_
nagyúr
válasz
RootRulez #44561 üzenetére
Ezek nagyon jó emulátorok, és ingyenesek ráadásul. Leszámítva az N64-t, de ahhoz úgyis erősebb hardver kell (nem tudom milyen telefonod van).
A játékot viszont magadnak kell beszerezni... -
barnam_
nagyúr
Valóban egész jó a hangfelismerés az új Swype-ban, de mint billentyűzet, szerintem még mindig inkább SlideIt. Vagy csak túlságosan megszoktam.
-
barnam_
nagyúr
Plusz lenne egy kérdésem is:
Tudtok olyan PC távirányító alkalmazást, amihez nem kell .NET4? A Unified Remote, és a WIN azt használja, így azok kilőve. (Nem akarom feltenni a .NET4-t, mert sok helyet foglal, és a korábbi verziókkal nem kompatibilis.) -
barnam_
nagyúr
válasz
RootRulez #41992 üzenetére
Tudom régi hsz, de most kipróbáltam wifi-vel, és megy az SPB TV CM7.2 alatt
A router-en OpenWrt - vargalex build.
-
barnam_
nagyúr
Ma frissült az SPB TV, ez már működik CM7-el
Legalábbis mobilneten megy.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #41742 üzenetére
A főoldalon van kinn: Workout Trainer
-
barnam_
nagyúr
2.3-tól felfele a 2g/3g/gps-t csak a gyári widget tudja állítani, a többi csak a menübe visz.
Kivétel az egyes főzött romok (CM, MIUI), azokban általában a redőnyön van egy widget, amivel ezeket egy lépésben állítani lehet.-----
Ha már mobil tv: (nekem is van az előfizetéshez, de nem használom)
Tudtok olyan tv appot, mint az SPB TV, és működik CM7 alatt? -
barnam_
nagyúr
válasz
punky10 #41702 üzenetére
Most kipróbáltam, és tényleg tudja, méghozzá nagyon jól. A Smartcity felültetett a metróra, meg több buszra, holott csak elég lett volna a metró után 10 percet gyalogolni. Ha nem volt bepiálva hogy "kevesebb gyaloglás", akkor még villamosra is felültetett
De marad ez is, mert menetrend bármikor jól jöhet.(#41614) atillaahun:
Azért nem válaszoltam eddig, mert nem ismerem a pontos működését
Nem hiszem hogy a háttérben figyelne mikor tud leskelődni pozíció alapján, hanem amikor wifin vagy, és pl. GMaps-ban kap egy pozíciót, azt hozzátársítja a wifi hálózat MAC címéhez.
Próbáld meg mondjuk olyan helyeken, ahol van nyílt wifi. GPS nélkül, wifi nélkül, és wifi-vel hova tesz a térképen. -
barnam_
nagyúr
válasz
gipsztigris #41684 üzenetére
A Smartcity tökéletes, köszi
(#41691) atillaahun: a google maps tud ilyet?
-
barnam_
nagyúr
Tudtok nekem Budapest tömegközlekedés térképet adni? Olyan app kellene, ami kiindulási és érkezési pont alapján megmondja melyik buszra/villamosra/metróra szálljak.
Hamarosan költözök BP-re, és egy ilyen app nagy segítség lenne(#41684) gipsztigris: első komment:
This contains just two low resolution images of the metro map and a pixelated tourist map. The main purpose seems to be generating ad revenue.Szóval nem
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #41612 üzenetére
Ha van GPS pozíció, azt tárolja el mellé. Volt is egy link, ahol megadtad a hálózat MAC címét, és megmondta milyen információk tartoznak hozzá.
Mi sem szemlélteti jobban, minthogy ha kikapcsolom a GPS-t, de van wifi, házszámra pontosan megtalálja a helyem Google Maps-ban.Cella információk alapján 1-2 km-el arrébb tesz a térképen.
Az utcatérképet meg azért nem engedik, mert ez a jogok országa: itt joga mindenkinek van, csak kötelessége nem... -
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #41592 üzenetére
Mert én is hallottam hasonlót, csak baromira nem értem hogy tud a telefon WiFi alapján helyzetet meghatározni.
Nagyon egyszerű: ha a telefonon engedélyezve van a vezetéknélküli helyzetmeghatározás, akkor ahogy fellépsz egy Wifi hálózatra, elküldi a hálózat azonosítóját és helyzetét a Google-nek. Pár hónapja volt is erről cikk.
-
barnam_
nagyúr
Van droid-ra már normális Dosbox vagy más Dos emulátor, amivel armv6-on is mennek a játékok? Pár hónapja próbáltam egyet, azzal nagyon akadt még a viszonylag egyszerű Stunts is. A snes/sega emulátorokat jól viszi a Blade, csak azok nagy részét nem ismerem, én PC-n nőttem fel
-
barnam_
nagyúr
válasz
FalconKnight #41572 üzenetére
Exchange szerver.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
Richee11 #41460 üzenetére
Egyszerű: a kisebb adatforgalom miatt edge alatt is használható sebességgel lehet böngészni, minden mással használhatatlanul lassú. Persze ezért pár dologról le kell mondani... (nálam ezért van az alap böngésző, meg az Opera Mini)
(#41462) artiny: CM7-nél ki lehet kapcsolni, gyári romban nem tudom lehet-e.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest