Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
aggleány #12985 üzenetére
A gmail app-ban azt be tudod állítani, hogy automatikusan szinkronizáljon vagy csak manuálisan. MotoDefy-n van külön egy accounts app, ott ha gmail-től kiveszem a pipát, csak manuálisan lehet frissíteni.
Az időzített frissítést viszont én sem találtam meg, bár ezt nem értem miért nincs...
(Csak olyat találtam, ami minden frissítést vezérel és simán lehet, hogy blur specifikus)
A gyári levelező kliensed viszont biztosan tudja a push-t és az x időközönkénti frissítést. Állítsd be arra a gmail-t és megúszol egy telepítést, már ha van más is, mint gmail app...
Dropbox epic fail - szóval a banszámla adataim nem biztos, h feltölteném ide, még titkosítva sem.
rum-cajszDroidWall-t használok, nagyon jó kis progi - növeli a biztonságérzetem
, de nincs benne időzítési lehetőség.
Ettől függetlenül csak ajánlani tudom.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest