Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
válasz margithid #172761 üzenetére
Nem hinném. Ezek a régi bandek a Huawei érából valók. Szóval szerintem nem véletlen hogy a Huawei app kezeli csak őket. De ha bizalmatlan vagy, akkor vegyél másik karkötőt. Egész jó áron vannak xiaomik is amik jóval többet tudnak, mint ez a régi kis honor band.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
milan26
senior tag
válasz margithid #172747 üzenetére
Engem leginkább az bosszant, hogy ennyi platform van.
Volán helyi-Simple
Volán/Máv helyközi-Máv app
Bkk jegy-Simple/Bkk app
Vármegyebérlet-Bkk app/Máv appPlusz még az, hogy:
*melyik járat számít helyinek és helyközinek
*van-e automata vagy vehetek a sofőrnél
*melyik buszt ki üzemelteti a színétől függetlenül
*elhagyja-e esetleg Budapest határátVagy beslattyogok valamelyik jegypénztárba, veszek egy papíralapú vármegyebérletet, és élek boldogan...Amíg el nem hagyom... 😁
[ Szerkesztve ]
-
-
ggeleven
őstag
válasz margithid #172738 üzenetére
Ezek esetleg? Közlekedési mobiljegy
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
-
Fall-N
veterán
válasz margithid #170155 üzenetére
Régen megvettem, még a Microsoft akvizíció előtt, akkor hellyel-közzel jó volt. Manapság rosszak a felajánlott szavak, így nem haszálom. A Gboard külsőre is jobban bejön, a Material You témával használom.
PaksiPeter: Nincs Samsung telefonom és nem is tervezek venni, máson meg nem fut. Régen egy SwiftKey volt a Samsung billentyűzet is, most nem tudom változott-e.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz margithid #170160 üzenetére
Én sokszor találkozom turistákkal és tökre megértik a fordítását a különböző nyelveken is (mert vannak akik nem beszélik az inglist , vagy nem szólal meg a saját anya nyelvén kívül más nyelven - francia ) , legyen az spanyol,francia , olasz , ukrán stb... És vissza felé is (magyarra) érthető.
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
-
DonMarco
aktív tag
válasz margithid #130465 üzenetére
Ha túl sok bass-t teszel rá akkor könnyen torzithat. Vedd vissza a bemeneti jelet (elő erősítés) Ne legyen hangosabb a "kikevert" hangszin a normál,(mintha nem állítottál volna semmit se) hangerőnél . Egy biztos,lehet szórakozni a neutron jó beállításával
[ Szerkesztve ]
-
válasz margithid #106137 üzenetére
Ha a telefonod támogatja a HDMI-t, akkor simán. Egyébként chromecast (ha okostv).
(#106138) Konflikt: és hogy akarod bekapcsolni alkalmazással, amikor kikapcsolt állapotban nem fut az android, így egy alkalmazás sem? Röviden: bekapcsolni sehogyan sem tudod magától.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
scream
veterán
válasz margithid #54026 üzenetére
Nem, nem tiltható, ezért ingyenes, a legtöbbel ellentétben. Én az Andyroid-ot használom, már amikor szándékozik elindulni az épp aktuális változat, de ha elindul, akkor a legjobb és leggyorsabb emulátor. Nem rég kezdték a fejlesztését, szóval azért ilyen és csak 1-2 fejlesztőjük van, de szerintem jó lesz ez.
-
petipetya
nagyúr
válasz margithid #51725 üzenetére
Gyárilag van hasonló funkció a telón: Beállítások / adathasználat / mobil / xy / háttéradatok korlátozása. Persze ott csak akkor jelenik meg egy-egy alkalmazás, ha már ténylegesen használta a netet. Mondhatni, hogy ez a menüpont nem megelőzésre, hanem a tünetek kezelésére való.
Ha van is rá külön alkalmazás, nem tudom mennyire hatékony root nélkül.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz margithid #49864 üzenetére
A tapasztalatok alapján nem a Google korlátoz. Én határozottan emlékszem, hogy a böngészőkben van ilyen korlát (talán a memóriahasználat miatt). Androidon fájlkezelővel ez áthidalható (szerintem kényelmesebb is). Azt nem tudom, hogy PC -re van-e vmi kliensalkalmazás, esetleg TC plugin.
-
MODERÁTOR
válasz margithid #40214 üzenetére
Valamilyen root fájl- é/vagy programkezelővel.
Én a SystemCleanup nevű programot használom erre.
Xiaomi 13T
-
-
sharkybacsi
tag
válasz margithid #33133 üzenetére
Ezzel menni fog:
My Cloud Player for SoundCloud
Ahogy a linken is olvasható:
- Cache Tracks for offline listening -
LonGleY
veterán
válasz margithid #33129 üzenetére
Nem valószínű. Ez egy online szolgáltatás, ahol a legtöbb zenénél egyébként sem engedélyezett a letöltés.
Pont annyit eszik, amekkora egy átlagos 5 perces mp3 egyébként is (minőségtől függően), plusz még egy keveset a körítés/keresgélés miatt. Egy online rádiónál többet, mert a Soundcloud-ra többnyire jobb minőségben kerülnek fel a számok, mint a szokásos 128/160-as stream-ek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz margithid #19091 üzenetére
Első HSZ.. ráadásul szerintem még ezen az oldalon is volt már róla szó...
"A legtöbb fizetős app funkció- vagy időlimitált (próba)verzióval is rendelkezik, így ingyen ki tudod őket próbálni. Ha az appnak kifejezetten tabletre fejlesztett (nagyobb felbontású) variánsa is létezik, azt általában a "HD" utótaggal jelzik. Ha véletlen kattintottad végig a vásárlási procedúrát, akkor lehetőséged van a visszatérítésre: ehhez a telepítéstől számított 15 percen belül uninstalláld a programot a Play-ből, vagy a - továbbra is neten tartózkodó - készülékből közvetlenül; más teendőd nincs. Ha egy programról negyed óra elteltével derülne ki, hogy a készítők hibájából fakadóan nem úgy működik, ahogyan kellene (vagy mint azt a leírásban jelezték), akkor a Play fiók alatt lehet visszaigényelni a pénzed (Hibajelentés > I'd like to request a refund > leírod az indokaid, lehetőleg angolul). A visszatérített összegek rendszerint pár napon belül jóváíródnak a számládon."
-
gatto_
senior tag
válasz margithid #1884 üzenetére
Ha vegyes előadóktól származó mappákról van szó, akkor csak úgy, ha rendbe szeded az mp3-ak idtag-jait. A neutront nem ismerem de a lejátszók többsége támogatja a mappa szerinti nézetet, ami nem szedi szét előadókra és/vagy albumokra, hanem úgy listázza ahogy a mappában van.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest